Loes Hulsebosch

Hulsebosch Advies: netwerkorganisatie voor advies, projectontwikkeling, -management en -ondersteuning op het terrein van kwaliteitszorg, innovatie wonen, zorg, welzijn en integrale gebiedsgerichte samenwerking.

De terreinen waarop Hulsebosch Advies zich richt – kwaliteitszorg, innovatie wzw, gebiedsgerichte samenwerking – zijn aanvullend en versterken elkaar inhoudelijk. Enerzijds gaat het om processen van stedelijke vernieuwing en productontwikkeling op het grensvlak van wonen, zorg en welzijn; anderzijds om organisatie- en functieontwikkeling met de daarbij behorende innovatie van primaire (zorg)processen en het werk van professionals.

Hulsebosch Advies zoekt in haar advieswerk naar nieuwe concepten voor de toekomst, die zij bij voorkeur uitwerkt in samenwerking met een wetenschappelijke omgeving.

In samenwerking met de Universiteit voor Humanistiek heeft zij bijvoorbeeld een organisatiebenadering ontwikkeld die zij toepast in haar advies- en ondersteuningswerk. Deze benadering gaat uit van congruentie en een continue wisselwerking tussen ‘systeem’ en ‘beleving’.
Bij systeem gaat het om instrumenten als visiedocument, beleidsplan, werkplan, werkoverleg, kwaliteitshandboek. Bij beleving of leefwereld gaat het om andersoortige instrumenten: informeren, motiveren, stimuleren, voeden, verhalen, ervaringen.

Loes Hulsebosch
Adres: Lissenvaart 43
2724 SJ Zoetermeer
Email: hulsebosch@hm-advies.nl
Website: www.hulseboschadvies.nl
Telefoon (werk): 079-3318082

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.