Gedragsregels

Om de Website en andere diensten van Haar eigen Zaak! voor iedereen interessant en aantrekkelijk te houden spreken wij graag de volgende gedragsregels af. *Bij het plaatsen van informatie, materiaal of teksten op Haar eigen Zaak! zal Deelnemer rekening houden met de onderwerpen binnen Haar eigen Zaak!. *Informatie, materiaal of teksten die discriminerend of anderszins aanstootgevend zijn, worden niet getolereerd. *Reclame maken voor een eigen bedrijf of product op Haar eigen Zaak! kan in Haar eigen Netwerk, het gratis online netwerk van Haar eigen Zaak! maar niet op andere delen van de website, tenzij men lid wordt van Haar eigen Zaak! voor 150 euro per jaar. *Eventuele conflicten die tussen Bezoekers onderling plaatsvinden worden niet openlijk op het forum van Haar eigen Zaak! uitgevochten.

Aanpassen
Haar eigen Zaak! behoudt het recht -tenzij anders overeen gekomen met de auteur- ingezonden materiaal in te korten en aan te passen. Dit geldt zowel voor tekst als muziek en beeld materiaal.

Verwijderen
Haar eigen Zaak! behoudt het recht om informatie of materiaal zonder opgaaf van reden van de Website te verwijderen.

Workshops
Na aanmelding voor een workshop dient Deelnemer het verschuldigde bedrag van te voren over te maken op de rekening van Haar eigen Zaak! of Leverancier, conform de gegevens die in de uitnodiging voor deze workshop worden vermeld. Tot een week voor de datum van de workshop kan Deelnemer annuleren en daarbij volledige restitutie van het betaalde bedrag verwachten. Bij annulering korter dan een week voor de datum van de workshop is geen restitutie meer mogelijk en is Deelnemer het totale bedrag verschuldigd aan Haar eigen Zaak of Leverancier.

Akkoord
Door je aan te melden, geef je impliciet te kennen dat je met deze voorwaarden akkoord gaat en dat je kennis hebt genomen van de uitgebreidere teksten van de algemene voorwaarden, copyrights en disclaimer.