SEO schrijven voor vindbaarheid online

SEO schrijven voor ondernemers

Meer bezoekers naar jouw websiteDe afgelopen maanden, in de zomer van 2020 schreef ik speciaal voor vrouwelijke ondernemers het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’. Je krijgt dit programma t.w.v. 197,- nu gratis als je lid wordt van Haar eigen Zaak! Het is voorlopig niet los te koop. Ik ben al bijna 20 jaar online ondernemer en werkte voor meer dan duizend bedrijven als content marketeer. Ik durf inmiddels te zeggen dat ik expert ben in online marketing, content marketing en de rol die SEO schrijven daarin speelt. Ik deel deze kennis nu graag met jou! Omdat het je gaat helpen om jouw bedrijf zichtbaar te maken online.

Wat is SEO en waarom heb ik het nodig?

SEO (Search Engine Optimization) ofwel zoekmachine optimalisatie is het totaalpakket aan regels die Google stelt aan websites en teksten online. Hoe beter je hieraan voldoet, hoe hoger je eindigt in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Waarom jij hier alles van wilt weten? Omdat jouw klanten je dan vinden als zij online zoeken. Als je dit goed aanpakt hoef je nooit meer te adverteren en krijg je gratis jouw potentiële klanten op je website. Gewoon via Google. Meer relevante bezoekers, betekent meer klanten en meer omzet voor jouw bedrijf.

Twee soorten: SEO schrijven en Technische SEO

SEO is geen eenvoudig ding. Het is zelfs complex te noemen. Maar moeilijk is het niet. Ik heb álles wat je moet weten nu heel eenvoudig én compact voor je opgeschreven. Je kunt SEO verdelen in twee soorten.

1. Technische SEO

e-book Ultieme gids voor technische SEO Hiermee bedoel ik de technische voorwaarden waar jouw website aan moet voldoen als je gevonden wilt worden in Google. Ik schreef hierover een e-book & checklist, waarin ik het je op de meest eenvoudige manier uitleg. Je kunt er zelf mee aan de slag als je enigszins technisch bent. Maar je kunt de verkorte checklist ook doorsturen naar je webbouwer, zodat jij je met je corebusiness bezig kunt houden en daarover kunt schrijven, zodat je klanten jou vinden! Meer informatie en aanvragen van mijn gratis e-book over technische SEO vind je hier.

2. SEO schrijven

Naast de technische basis, die ik beschrijf in mijn gratis e-book, is er ook nog zoiets als ‘SEO schrijven’. Dan hebben we het over de teksten in jouw website. Op pagina’s en in artikelen of posts. Ik leer je in het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ alles wat je moet weten over:
– Jouw doelgroep bereiken
– De juiste zoekwoorden kiezen
– Hoe je de zoekwoorden toepast in je tekst
– Wat links doen voor je vindbaarheid en hoe je ze gebruikt
– Hoe je de juiste structuur aanbrengt in je site
Ik heb alle theorie uitgeschreven voor je, zodat je er in je eigen tempo doorheen kunt gaan. En aan het einde van elk hoofdstuk krijg je een praktische opdracht.

Zodat je na 5 dagen een compleet SEO geoptimaliseerd Content Marketing Plan klaar hebt liggen. En de belangrijkste tekst daarvoor al geschreven hebt! Wil je meer weten? Kijk dan op mijn nieuwe website www.wereldonderneemster.nl, waar ik mijn nieuwe leeromgeving voor je bouwde. Je kunt daar ook jouw lidmaatschap bestellen in mijn gloednieuwe shop. Want dit online programma krijg je gratis bij jouw lidmaatschap van Haar eigen Zaak! LEES HIER ALLES OVER LID WORDEN EN DE VOORDELEN

Laat je mij weten als je vragen hebt? Graag tot snel!
Liefs,
Vivienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.