SEO schrijven voor vindbaarheid online

Meer bezoekers naar je website

SEO schrijven voor ondernemers

In de zomer van 2020 schreef ik speciaal voor vrouwelijke ondernemers het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’. Ik ben al bijna 20 jaar online ondernemer en werkte voor meer dan duizend bedrijven als content marketeer. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik expert ben in online marketing, content marketing en de rol die SEO schrijven daarin speelt. Ik deel deze kennis nu graag met jou! Omdat het je gaat helpen om jouw bedrijf zichtbaar te maken online.

Wat is SEO en waarom heb ik het nodig?

SEO (Search Engine Optimization) ofwel zoekmachine optimalisatie is het totaalpakket aan regels die Google stelt aan websites en teksten online. Hoe beter je hieraan voldoet, hoe hoger je eindigt in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Waarom jij hier alles van wilt weten? Omdat jouw klanten je dan vinden als zij online zoeken. Als je dit goed aanpakt hoef je nooit meer te adverteren en krijg je gratis jouw potentiële klanten op je website. Gewoon via Google. Meer relevante bezoekers, betekent meer klanten en meer omzet voor jouw bedrijf.

Twee soorten: SEO schrijven en Technische SEO

SEO is geen eenvoudig ding. Het is zelfs complex te noemen. Maar moeilijk is het niet. Ik heb álles wat je moet weten nu heel eenvoudig én compact voor je opgeschreven. Je kunt SEO verdelen in twee soorten.

1. Technische SEO

e-book Ultieme gids voor technische SEO

Hiermee bedoel ik de technische voorwaarden waar jouw website aan moet voldoen als je gevonden wilt worden in Google. Ik schreef hierover een e-book & checklist, waarin ik het je op de meest eenvoudige manier uitleg. Je kunt er zelf mee aan de slag als je enigszins technisch bent. Maar je kunt de verkorte checklist ook doorsturen naar je webbouwer, zodat jij je met je corebusiness bezig kunt houden en daarover kunt schrijven, zodat je klanten jou vinden! Meer informatie en aanvragen van mijn gratis e-book over technische SEO vind je hier.

2. SEO schrijven

Naast de technische basis, die ik beschrijf in mijn gratis e-book, is er ook nog zoiets als ‘SEO schrijven’. Dan hebben we het over de teksten in jouw website. Op pagina’s en in artikelen of posts. Ik leer je in het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ alles wat je moet weten over:
– Jouw doelgroep of niche omschrijven
– De juiste zoekwoorden kiezen
– Hoe je de zoekwoorden toepast in je tekst
– Wat links doen voor je vindbaarheid en hoe je ze gebruikt
– Hoe je de juiste structuur aanbrengt in je site
Ik heb alle theorie uitgeschreven voor je, zodat je er in je eigen tempo doorheen kunt gaan. En aan het einde van elk hoofdstuk krijg je een praktische opdracht.

Compleet SEO geoptimaliseerd Content Marketing Plan

Het programma is zo opgebouwd dat je na 5 dagen een compleet SEO geoptimaliseerd Content Marketing Plan klaar hebt liggen. En de belangrijkste tekst daarvoor al geschreven hebt! Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website wereldonderneemster.nl, waar ik de leeromgeving voor je bouwde. Je kunt daar ook jouw lidmaatschap van Haar eigen Zaak! bestellen in mijn gloednieuwe webshop.

Jouw resultaat na het volgen van dit programma

Leuk hoor een ‘Compleet SEO geoptimaliseerd Content Marketing Plan’. Hoor ik je denken. ‘Maar wat heb ik eraan?’ Als je de stappen uitvoert, die ik je leer, zal je jaar in jaar uit de juiste klanten naar jouw website lokken via de zoekmachines. Helemaal gratis, zonder dat je daarvoor dure advertenties op social media hoeft te plaatsen. Natuurlijk kun je dat ook af en toe blijven doen. Maar er komt gegarandeerd een constante stroom van bezoekers naar jouw website, die ook daadwerkelijk klant wil worden bij jou!

Laat je mij weten als je vragen hebt? info@wereldonderneemster.nl – 06 51 94 97 55

Liefs,
Vivienne

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster

Vivienne Westerhoud is bioloog en bedrijfskundige. En al bijna 20 jaar online ondernemer. Zij startte in 2002 met het online netwerk & -magazine Haar eigen Zaak! voor vrouwelijke ondernemers. Zij schreef al voor meer dan 1.000 klanten SEO geoptimaliseerde artikelen. Zij is expert in online marketing, content marketing en de rol die ‘SEO schrijven’ daarin speelt. Nu deelt zij via haar website en leeromgeving Wereld Onderneemster in een online programma haar kennis met jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.