Lid worden

Lid worden bij Haar eigen zaak!

Haar eigen Zaak!Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke online magazine & – netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland (sinds 2002). Als lid krijg je een vermelding op deze website én een publicatie, op één van mijn online magazines. Inclusief een waardevolle link naar jouw website. Én een nieuwsbriefvermelding en social media exposure. En je krijgt kennis over gevonden worden in Google!

WORD LID VAN HAAR EIGEN ZAAK!

(250,- euro ex btw per jaar)

Compleet online programma GRATIS voor leden!

Meer bezoekers naar jouw websiteSinds half september 2020 krijg je nog meer bij jouw lidmaatschap! Het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ t.w.v. 197,- is nu GRATIS voor leden van Haar eigen Zaak! Wat is SEO? Dat zijn alle regels waar jouw website en online teksten aan moeten voldoen om gevonden te worden in Google. Zodat jouw klanten je vinden, zonder dat je steeds hoeft te adverteren. Gewoon relevante bezoekers naar jouw website, die specifiek op zoek zijn naar jou!

MELD JE HIER AAN ALS LID VAN HAAR EIGEN ZAAK! VOOR SLECHTS 250,- PER JAAR

Dat kan ik je leren in 5 dagen, waarin je een paar uur intensief aan de slag gaat met theorie en praktische opdrachten. Je leert hoe je jouw doelgroep specifiek aan kunt spreken. Welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken en hoe je deze toepast in je website. Uiteindelijk heb je een compleet content marketing plan inclusief kennis over SEO. Het is een belachelijk kleine investering in tijd en geld voor iets waar jij jarenlang plezier zult hebben. Want klanten vinden jou dan gewoon via Google!

Word zichtbaar online met Haar eigen Zaak!

Word lid voor slechts 250,- euro ex btw per jaar. Je krijgt:
een vaste plaatsing op haareigenzaak.nl
een publicatie van een artikel op één van mijn online magazines
een nieuwsbriefvermelding
social media exposure
de cursus ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ t.w.v. 197,-
toegang tot onze besloten Facebook groep

*Ik maak 25,- euro over aan Microkrediet voor Moeders voor een vrouwelijke ondernemer in Azië
*Ik bereik in totaal 100.000 vrouwen per maand
*Ik benader actief de pers voor de leden

MELD JE HIER AAN ALS LID VAN HAAR EIGEN ZAAK!

Jouw resultaat als lid van Haar eigen Zaak!:

  • Meer zichtbaarheid online
  • Tienduizenden vrouwen bereiken
  • Meer bezoekers naar jouw website
  • Meer omzet met jouw bedrijf
  • Netwerken & samenwerken
  • De wereld mooier maken met jouw missie

MELD JE HIER AAN VOOR 250,- PER JAAR

Of lees eerst meer over het online programma en alle voordelen van Haar eigen Zaak!

Over mij

Vivienne WesterhoudMijn naam is Vivienne Westerhoud en ik ben eigenaar van Haar eigen Zaak! Ik startte zelf 20 jaar geleden met online ondernemen en ben inmiddels expert op het gebied van online marketing, content marketing, SEO en PR. Ik werkte voor meer dan duizend bedrijven als content marketeer. En ik startte in de loop der jaren zelf vijf online magazines en een vacaturebank voor banen binnen schooltijden. Nu deel ik ook mijn kennis over ‘online zaken doen’ met vrouwelijke ondernemers. Daarvan is ‘gevonden worden in Google’ de basis.

Online leeromgeving voor vrouwelijke ondernemers

In de zomer van 2020 had ik tijd over en werkte ik een paar maanden keihard aan een online programma over vindbaarheid in de zoekmachines. Omdat ik het tijd vond om mijn kennis te delen met andere vrouwelijke ondernemers. Ik bouwde mijn online leeromgeving op www.wereldonderneemster.nl. Daar vind je ook mijn ‘shop’ waar je jouw lidmaatschap kunt bestellen.