Lid worden

Lid worden bij Haar eigen zaak!

Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke online magazine & – netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Ik -Vivienne Westerhoud- startte met Haar eigen Zaak! al in 2002. Inmiddels ben ik content marketing specialist en schrijf ik SEO artikelen voor grote bedrijven in diverse branches, zoals Zalando, KPN en Karwei. Maar ook voor kleinere ondernemers, freelancers en MKB ondernemers.

Ik help vrouwelijke ondernemers online beter zichtbaar en vindbaar te worden. Door het schrijven van SEO geoptimaliseerde artikelen, publicaties en advertenties in mijn online magazines.

Vivienne Westerhoud

WORD LID VAN HAAR EIGEN ZAAK!
(250,- euro ex btw voor 5 jaar)

Voor vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening kunnen lid worden van Haar eigen Zaak! Ben jij freelancer, coach, adviseur, ZZP’er of run jij een MKB bedrijf? En bied jij producten of diensten aan andere ondernemers en bedrijven? Dan is dit lidmaatschap er speciaal voor jou!

Wat krijg je als je lid wordt van Haar eigen Zaak!?

Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je een vermelding op deze website in de lijst van vrouwelijke zakelijke dienstverleners / freelancers en een SEO geoptimaliseerd artikel dat ik zelf voor je schrijf en publiceer op deze site. Hierin kun je ook een call-to-action opnemen. Ik deel dat artikel in mijn nieuwsbrief en via mijn socials. Jij bereikt met jouw verhaal 20K vrouwelijke ondernemers. En je krijgt een waardevolle SEO link naar jouw website, die jouw vindbaarheid in de zoekmachines verbetert. En dat 5 jaar lang!

Wat kost het?

Je bent in één klap voor 5 jaar lid voor een eenmalige betaling van slechts 250 euro ex 21% btw. Dat is 50 euro per jaar.

JA! IK WIL LID WORDEN VAN HAAR EIGEN ZAAK!
(250,- euro ex btw voor 5 jaar)


Ben jij wel ondernemer, maar geen zakelijke dienstverlener? Dan kun je online adverteren op één van mijn andere online magazines.

Wil jij jouw webshop of winkel promoten, of jouw coachingspraktijk adverteren voor werkende moeders of kinderen? Wil jij meer zichtbaarheid voor jouw horecabedrijf of wellness zaak? Of wil jij jouw duurzame merk of winkel promoten?

Kijk hier voor alle mogelijkheden van online adverteren binnen mijn bedrijf als je géén freelancer of zakelijke dienstverlener bent. Ook als je geen vrouwelijke ondernemer bent, kun je onder dezelfde voorwaarden adverteren. Je komt dan alleen niet in de ledenlijst van Haar eigen Zaak!


SEO vindbaarheid & doelgroep bereiken

Ik schrijf een SEO artikel voor je, waarin we vanuit jouw expertise waardevolle tips aan de lezer bieden. Ik plaats daarin een SEO link naar jouw website. We overleggen samen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Zo verbeter jij jouw vindbaarheid in de zoekmachines. Zodra het artikel live staat, deel ik het ook in de Haar eigen Zaak! nieuwsbrief en via mijn social media kanalen. Zo bereik je óók een grote doelgroep van vrouwelijke ondernemers.

Hoe werkt het?

Zodra jouw betaling is gedaan, neem ik contact met je op. We overleggen samen welke zoekwoorden je wilt gebruiken en je deelt tips voor de lezers vanuit jouw expertise. Ik schrijf het artikel en optimaliseer dat voor vindbaarheid in de zoekmachines. Omdat mijn site al jaren bestaat, komt dat artikel al snel tevoorschijn in de zoekresultaten van Google. De link naar jouw website wordt zo een waardevolle externe link voor jou. Jij stuurt mij ook een korte beschrijving van jouw bedrijf, die ik vervolgens in de ledenlijst plaats. Je levert daarnaast een rechtenvrije foto van jezelf aan en eventueel een logo van jouw bedrijf.

WORD LID VAN HAAR EIGEN ZAAK!
(250,- euro ex btw voor 5 jaar)

Word zichtbaar online met Haar eigen Zaak!

Samengevat komt het er dus op neer dat je met jouw lidmaatschap je zichtbaarheid voor jouw doelgroep vergroot en jouw vindbaarheid in de zoekmachines verbetert. En dat 5 jaar lang.

 • Zichtbaarheid door een vaste plaatsing in de lijst van vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers op deze website
 • Ik schrijf een SEO geoptimaliseerd artikel ter publicatie op deze website
 • Je kunt een call-to-action plaatsen in dat artikel, zodat lezers kunnen reageren
 • Een SEO link (externe link) naar jouw eigen website voor 5 jaar
 • Doelgroep van 20K vrouwelijke ondernemers bereiken
 • Vermelding in nieuwsbrief en social media kanalen

WORD LID VAN HAAR EIGEN ZAAK!
(250,- euro ex btw voor 5 jaar)

Jouw resultaat als lid van Haar eigen Zaak!:

 • Meer zichtbaarheid online
 • Beter vindbaar in de zoekmachines
 • Tienduizenden vrouwelijke ondernemers bereiken
 • Meer bezoekers naar jouw website
 • Meer omzet voor jouw bedrijf
 • De wereld mooier maken met jouw missie

*Ik maak voor elke nieuw lidmaatschap 15,- euro over aan Microkrediet voor Moeders. Zij helpen daarmee een vrouwelijke ondernemer in Azië haar eigen zaak te starten.

WORD LID VAN HAAR EIGEN ZAAK!
(250,- euro ex btw voor 5 jaar)

Over mij

Vivienne Westerhoud

Mijn naam is Vivienne Westerhoud en ik ben eigenaar van Haar eigen Zaak! Ik startte zelf 20 jaar geleden met online ondernemen en ben inmiddels expert op het gebied van online marketing, content marketing, SEO en PR. Ik werkte voor meer dan duizend bedrijven als content marketeer. En ik startte in de loop der jaren zelf vijf online magazines en een vacaturebank. Ik bereik duizenden vrouwen per maand. Ik deel graag jouw verhaal met mijn lezers en fans!