Home > Lid worden

Lid worden

Haar eigen zaak!

Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke (online) netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. In 2002 startte Vivienne Westerhoud met het organiseren van bijeenkomsten en het delen van verhalen en tips op deze website. Leden kunnen hun bedrijf promoten en expertise delen met onze lezers en andere leden. Wil je lid worden? Het is vooral interessant voor coaches, dienstverleners en freelancers. Dat kan al voor 95 euro per jaar. Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar Vivienne Westerhoud.

(Web)SHOPS en merken

Ben jij vrouwelijke ondernemer en heb je een winkel? Webshops, winkels en merken kunnen adverteren op Mamas.nl en MamaShopt.nl. Je bereikt daarmee 60.000 moeders per maand. Dat kan al vanaf 75 euro per jaar. Lees hier meer. Natuurlijk kun je ook lid worden van Haar eigen Zaak! Je kunt daarmee specifiek vrouwelijke ondernemers bereiken.

Coaches, dienstverleners & Freelancers

Ben jij een vrouwelijke ondernemer? Ben je coach, dienstverlener of werk je als freelancer? Of heb je een bedrijf en wil je jezelf beter online profileren en andere ondernemers inspireren? Word dan lid van Haar eigen Zaak! Met onze online community bereiken wij ruim 20.000 vrouwelijke ondernemers per maand. Naast het bereiken van de doelgroep hebben de plaatsingen een positief effect op jouw vindbaarheid in de zoekmachines, door de hoge ranking van onze sites. Je krijgt door jouw lidmaatschap ook korting op Pers & Publiciteit.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak! kost 95 euro ex btw per jaar. Je krijgt daarvoor:

– Een vermelding op deze website met foto’s en een link naar jouw website
– Je kunt zelf het artikel aanleveren met minimaal 300 woorden, maximaal 3 beelden en 2 links. Laat daarin duidelijk jouw expertise of producten zien. Zorg ervoor dat het artikel interessant is voor de doelgroep, zodat je meer reacties krijgt. Wij kijken altijd even met je mee en doen de eindredactie voor jouw artikel.
– Jouw verhaal gaat mee in de nieuwsbrief naar 4.000 abonnees
– We delen jouw verhaal ook via social media
Facebook & Twitter & Pinterest & LinkedIn & Instagram

Meer dan één artikel per jaar?

Misschien wil je meerdere keren per jaar schrijven en artikelen plaatsen op Haar eigen Zaak!? Dat kan! Vraag naar de voorwaarden door een mail te sturen naar info@haareigenzaak.nl t.a.v. Vivienne Westerhoud.

Linkbuilding

De plaatsingen hebben een positief effect op de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines, omdat onze site al lange tijd bestaat en een goede score heeft voor Google.

Korting op Pers & Publiciteit

Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je korting op PR via ons media bedrijf Westwood’s. Wij (her)schrijven en versturen jouw persbericht naar alle vrouwenbladen & online media in Nederland. Bekijk dit voorbeeld en deze en deze resultaten van onze PR werkzaamheden. Kijk hier voor meer informatie.

Meld je aan – 95 euro ex btw voor 12 maanden – door onderstaand formulier in te vullen!

Aanmeldformulier

Geen vrouwelijke ondernemer?

Ben je geen vrouwelijke ondernemer, maar is de doelgroep interessant? De bijeenkomsten zowel als de website en nieuwsbrief zijn zeer geschikt voor sponsoring of adverteren. De doelgroep is specifiek (20.000) vrouwelijke ondernemers met 0-20 werknemers. Spreekt deze doelgroep je aan en wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op via 06-51949755 of stuur een e-mail naar: info@haareigenzaak.nl.