Lid worden

Lid worden bij Haar eigen zaak!

Haar eigen Zaak!

Wil jij meer publiciteit? En zichtbaar worden voor jouw doelgroep?

En wil je beter gevonden worden door klanten en opdrachtgevers?

Word dan lid! Als lid van Haar eigen Zaak!, krijg je een publicatie op mijn online magazine van Haar eigen Zaak! Je krijgt toegang tot mijn lezersdoelgroep en volgers van 20K vrouwelijke ondernemers. Ik – Vivienne Westerhoud- schrijf voor jou een mooi artikel. Over wat jij doet en wie jij bent als ondernemer. Vervolgens deel ik dat met al mijn volgers.

(Lidmaatschap van Haar eigen Zaak! netwerk kost 150,- euro ex btw per jaar. Je bestelt het eenvoudig online via mijn webshop op wereldonderneemster.nl)

Over Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke online magazine & – netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Ik -Vivienne Westerhoud- startte met Haar eigen Zaak! al in 2002. Ik deel mijn kennis over tekstschrijven, zakelijk bloggen, SEO en meer. En ik bereik 20K ondernemers per maand. Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je toegang tot deze doelgroep. Je bereikt mijn doelgroep online en ik neem je op in mijn persoonlijke netwerk. Je krijgt daarnaast korting op mijn online programma en mijn diensten als tekstschrijver en PR consultant.

(150,- euro ex btw per jaar – 12 maanden)

Voor alle vrouwelijke ondernemers!

Alle vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak! Werk jij in de zakelijke dienstverlening? Ben jij freelancer, coach, adviseur, ZZP’er of run jij een MKB bedrijf? Of richt jij je juist op de particuliere markt? Heb jij een webshop, ben je kindercoach of fotograaf? Elke vrouwelijke ondernemer is welkom bij Haar eigen Zaak!

Wat krijg je als je lid wordt van Haar eigen Zaak!?

Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je:

  • Een publicatie op Haareigenzaak.nl in de ledenlijst met een link naar jouw website
  • Ik schrijf dat artikel voor jou. Bekijk hier een voorbeeld.
  • Ik deel jouw informatie in de nieuwsbrief (4K abonnees)
  • Je krijgt aandacht in mijn stories op Facebook en Instagram
  • Je mag je eigen events promoten in de agenda van Haar eigen Zaak!
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn PR pakket
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn online programma over SEO schrijven en content marketing
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn blogabonnement voor drukke ondernemers
  • Ik maak 15,- euro over naar Microkrediet voor Moeders, zodat in Azië een vrouw haar eigen zaak kan starten.

Ben jij klaar om de wereld te veroveren? Wil jij meer zichtbaarheid en aansluiten bij mijn netwerk? Word dan vandaag nog lid!

Wat kost het?

Je bent al lid voor 150,- euro ex btw per jaar.

(150,- euro ex btw per jaar)

Over mij

Vivienne Westerhoud

Mijn naam is Vivienne Westerhoud en ik ben eigenaar van Haar eigen Zaak! Ik startte zelf ruim 20 jaar geleden als tekstschrijver met online ondernemen en ben inmiddels expert op het gebied van online marketing, content marketing, SEO en PR. Ik werkte voor meer dan duizend bedrijven als content marketeer. En ik startte in de loop der jaren zelf vijf online magazines en een vacaturebank. Ik bereik duizenden vrouwen per maand. Ik help graag andere ondernemers om succesvol te zijn! Lees hier meer over mij.

Microkredieten voor ondernemende vrouwen in Azië

Doordat ik als kind al over de hele wereld reisde én woonde, stopt mijn missie niet bij de grens van ons eigen land. Microkredieten zijn wereldwijd een geweldig effectieve manier om vrouwen te helpen aan een veilig bestaan én een toekomst voor hun kinderen. Voor elk lid van Haar eigen Zaak! voor 150 euro ex 21% btw per jaar, doneer ik daarom 15,- euro aan Microkrediet voor Moeders. Zo kunnen vrouwen in Azië delen in ons succes.


Wil je meer? Dan kan je adverteren met SEO artikel!

Naast het lidmaatschap, waarbij je voor één jaar een vermelding krijgt in de ledenlijst op deze website, kun je ook kiezen voor adverteren voor 5 jaar. Dan schrijf ik persoonlijk een uitgebreid SEO artikel over jou mét call-to-action, ter publicatie op één van mijn online magazines. Je bereikt een grote doelgroep vrouwen, moeders of vrouwelijke ondernemers. En ik doe een zoekwoord onderzoek, zodat je optimaal in Google verschijnt met dat artikel. Je werkt met dat artikel dus aan de vindbaarheid in Google van je eigen website én je bereikt een mooie doelgroep vrouwen. Lees hier alles over online adverteren.