Lid worden

Lid worden bij Haar eigen zaak!

Haar eigen Zaak!

Wil jij je aansluiten bij een netwerk voor vrouwelijke ondernemers, waar je echt iets aan hebt?

Heb jij vragen over het ondernemerschap en wil je niet meer alles alleen doen?

En wil je beter gevonden worden door klanten en opdrachtgevers?

Word dan lid! Als lid van Haar eigen Zaak!, krijg je toegang tot onze (nieuwe) besloten Facebook groep (vanaf mei 2023). En je krijgt een vermelding in de ledenlijst op deze website. Zodat opdrachtgevers jou kunnen vinden. En meer!

(Lidmaatschap van Haar eigen Zaak! netwerk kost 150,- euro ex btw per jaar. Je bestelt het eenvoudig online via mijn webshop op wereldonderneemster.nl)

Over Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke online magazine & – netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Ik -Vivienne Westerhoud- startte met Haar eigen Zaak! al in 2002. Voorheen ging het lidmaatschap vooral om adverteren, maar nu wil ik veel meer kennis delen met jou. Netwerken deden we vroeger live in Amsterdam, maar vanaf mei 2023 gaan we online een sterk netwerk bouwen. Waarin we kennis delen en elkaar helpen. En natuurlijk krijg je nog steeds exposure via deze website, mijn nieuwsbrief en socials.

Haar eigen Zaak! bestaat al 20 jaar! Maak gebruik van al die kennis!

Nieuw! Besloten Facebook groep voor kennisdeling

Vanaf mei 2023 start ik de besloten Facebook groep voor de leden van het netwerk. Voorheen organiseerde ik ook live bijeenkomsten, maar draaide het lidmaatschap vooral om adverteren. Nu wil ik meer kennis met jou delen. Mijn kennis, maar ook die van de leden zelf. Zodat we elkaar vooruit helpen op het pad van succesvol ondernemerschap! Doe je mee?

(150,- euro ex btw per jaar – 12 maanden)

Voor alle vrouwelijke ondernemers!

Alle vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak! Werk jij in de zakelijke dienstverlening? Ben jij freelancer, coach, adviseur, ZZP’er of run jij een MKB bedrijf? Of richt jij je juist op de particuliere markt? Heb jij een webshop, ben je kindercoach of fotograaf? Elke vrouwelijke ondernemer is welkom bij Haar eigen Zaak!

Wat krijg je als je lid wordt van Haar eigen Zaak!?

Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je:

  • Vermelding op Haareigenzaak.nl in de ledenlijst met een link naar jouw website
  • Ik deel jouw informatie in de nieuwsbrief
  • Je krijgt aandacht in mijn stories op Facebook en Instagram
  • Je mag je eigen event promoten in de agenda van Haar eigen Zaak! (1 x per jaar)
  • Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep, waar ik wekelijks kennis met je deel over het ondernemerschap en waar je andere vrouwelijke ondernemers leert kennen
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn PR pakket
  • Je krijgt 50,- euro korting op mijn online programma over SEO schrijven en content marketing
  • Ik maak 15,- euro over naar Microkrediet voor Moeders, zodat in Azië een vrouw haar eigen zaak kan starten.

Ben jij klaar om de wereld te veroveren? Wil jij meer succes, kennis en een fijn netwerk? Word dan vandaag nog lid!

Wat kost het?

Je bent al lid voor 150,- euro ex btw per jaar. Je krijgt een vermelding op deze website en je krijgt toegang tot onze nieuwe besloten Facebook groep!

(150,- euro ex btw per jaar)

Over mij

Vivienne Westerhoud

Mijn naam is Vivienne Westerhoud en ik ben eigenaar van Haar eigen Zaak! Ik startte zelf ruim 20 jaar geleden met online ondernemen en ben inmiddels expert op het gebied van online marketing, content marketing, SEO en PR. Ik werkte voor meer dan duizend bedrijven als content marketeer. En ik startte in de loop der jaren zelf vijf online magazines en een vacaturebank. Ik bereik duizenden vrouwen per maand. Ik help graag andere ondernemers om succesvol te zijn! Lees hier meer over mij.

Mijn kennis over online ondernemen deel ik graag met jou! Haar eigen Zaak! heeft als doel om jouw online vindbaarheid te vergroten, zodat je succesvol kunt ondernemen!

Microkredieten voor ondernemende vrouwen in Azië

Doordat ik als kind al over de hele wereld reisde én woonde, stopt mijn missie niet bij de grens van ons eigen land. Microkredieten zijn wereldwijd een geweldig effectieve manier om vrouwen te helpen aan een veilig bestaan én een toekomst voor hun kinderen. Voor elk lid van Haar eigen Zaak! voor 150 euro ex 21% btw per jaar, doneer ik daarom 15,- euro aan Microkrediet voor Moeders. Zo kunnen vrouwen in Azië delen in ons succes.


Wil je meer? Dan kun je adverteren!

Naast het lidmaatschap, waarbij je een vermelding krijgt in de ledenlijst op deze website, kun je ook kiezen voor adverteren. Dan schrijf ik persoonlijk een uitgebreid artikel voor jou, ter publicatie op één van mijn online magazines. Je bereikt een grote doelgroep vrouwen, moeders of vrouwelijke ondernemers. En ik doe een zoekwoord onderzoek, zodat je optimaal in Google verschijnt met dat artikel. Je werkt met dat artikel dus aan de vindbaarheid in Google van je eigen website én je bereikt een mooie doelgroep vrouwen. Lees hier alles over online adverteren.