Marielle van Werven & Annadiva lingerie en badmode

Over Annadiva – Lingerie en Badmode speciaal voor jou

Annadiva biedt een breed assortiment lingerie en badmode voor cup A tot en met J. Verwen jezelf met de mooie en luxe items uit onze collectie!

Mariëlle van Werven CEO

Mariëlle van WervenAnnadiva is in 2011 opgericht door Mariëlle van Werven als webshop voor vrouwen met cup D of groter. Uit ervaring wist zij dat het moeilijk is om leuke lingerie en badmode te vinden in de gangbare lingeriewinkels, wanneer je een grotere cupmaat hebt. Het was dus tijd voor een goede, betrouwbare Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in grotere cupmaten. Zo is het idee van Annadiva ontstaan. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid zodat ook vrouwen met een kleinere cupmaat bij Annadiva terecht kunnen. Ook heeft Annadiva inmiddels twee winkels in Nijmegen en Den Bosch.

De naam Annadiva stamt van Anna en verwijst naar één van de doopnamen van Mariëlle. Diva verwijst naar ‘ster’ en ‘vrouwelijke godheid’. De missie van Annadiva is vrouwen een zelfverzekerd en bijzonder gevoel te geven.

Trends, bekende merken en vakkennis

Inmiddels heeft oprichtster Mariëlle niet alleen praktijkervaring. Ze heeft zich flink in lingerie en badmode (voor grotere cupmaten) verdiept. Wat zijn goede merken, waaraan herken je de juiste pasvorm, wat zijn de nieuwste trends? Mariëlle volgde onder andere trainingen bij de bekende lingerie ontwerpster Lore Krauland.
De collectie van Annadiva bestaat uit een aantal bekende en bijzondere merken. Zo voeren we merken als Prima Donna, Marie Jo en Freya. Naast dagelijkse sets, vind je in ons assortiment een uitgebreide collectie bijzondere ontwerpen.

Jouw mening telt

Bij Annadiva vinden we jouw mening belangrijk. Het gaat om jouw lichaam en het gaat om hoe jij je voelt en wat je uitstraalt. Deel dus gerust je mening en ervaringen met ons en anderen. Op de site kun je reviews bij de producten achterlaten. Ook op Facebook kun je terecht en je ervaringen met vele andere vrouwen die fan zijn van Annadiva delen. Natuurlijk kun je ons ook altijd een mailtje of een brief sturen.

annediva lingerie en badmodeDutch Bodyfashion B.V / Annadiva
Hoofdkantoor
Australiëlaan 8
5232 BB ’s-Hertogenbosch
073-8512017
info@annadiva.nl

Annadiva Nijmegen
Winkel
Houtstraat 44
6511 JP Nijmegen

Annadiva Den Bosch
Winkel
Verwersstraat 62-64
5211 HX Den Bosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.