Bureau wat: brengt structuur voor groei van ondernemers

Bureau wat: Hilde van den Heuvel brengt structuur voor groei van ondernemers

Bureau wat: brengt structuur, focus en rust van waaruit groei kan ontstaan. Het brengt helderheid voor jou én je klanten.

Het is één van de grootste uitdagingen voor ondernemers: werken vanuit rust. Het klinkt zo lekker, maar je agenda is altijd vol. Je werkt voor klanten, doet je marketing of probeert dat te doen. Je regelt je administratie en o ja, je wilt je bedrijf ook nog laten groeien. Nieuwe plannen, diensten en producten ontwikkelen. En je doet het allemaal alleen. Want ja, daar ben je toch ZZP’er voor. Die doen nu eenmaal alles alleen. Herken je dat?

Ik vind dat elke ondernemer periodiek tijd vrij zou moeten maken om stil te staan bij essentiële vragen.

Welke vragen zijn belangrijk om te stellen?

Je bent al een ervaren ondernemer, maar je wilt meer. Groeien met je bedrijf. Je hebt al veel bereikt, maar je loopt over van de ideeën. En je weet gewoon even niet hoe je dit allemaal alleen moet uitdenken, uitwerken en uitvoeren. Dan is Hilde van den Heuvel er om met je mee te denken als jouw strategisch sparringpartner. Welke vragen zijn belangrijk om jezelf te stellen?

  • Waar sta ik nu?
  • Waar wil ik naar toe?
  • Ben ik met de juiste dingen bezig?
  • Hoe voel ik mij in mijn ondernemerschap?

Samen staan we stil bij jouw vragen, knelpunten en wensen. Zo krijg je weer overzicht en grip op je ondernemerschap. Door stil te staan bij de juiste vragen krijg jij weer focus, ontstaat er rust en komt er ruimte voor groei en ontwikkeling. En kan je weer verder. Alleen of samen met Hilde. Want zij kan je ook helpen met de communicatie van je plannen. Je hoeft het dus niet allemaal alleen te doen!

Bureau wat: Hilde van den Heuvel

Hilde van den Heuvel van Bureau wat:

Hilde van de Heuvel is eigenaar van Bureau wat:

Kenmerkend voor mijn stijl van werken is de structuur die ik aanbreng. Dankzij mijn snelle denkvermogen overzie ik snel welke richting gewenst is. Het is aan mij om jou te begeleiden om zelf bij je eigen richting te komen.

Ik kan goed luisteren en uit wat ik hoor -soms tussen de regels door- stel ik jou de vragen om je aan het denken te zetten. Zodat je zelf tot inzichten komt. Ik kan je van alles vertellen, maar wat van jou komt past het beste bij jouw onderneming. Samen zetten we de stappen naar een nieuwe strategie waarmee je vanuit rust en focus kan groeien! In een veilige sfeer van oprechte betrokkenheid, communiceer ik open en direct met je. Ik zeg waar het op staat. Soms is dat confronterend, maar het helpt je altijd om te groeien.

Wat brengt Hilde jou?

Hilde van de Heuvel van Bureau wat: brengt advies op maat voor de ZZP’er, die werkzaam is in de zakelijke dienstverlening. Zij fungeert als sparringpartner en businesscoach op de momenten dat je een kritische blik nodig hebt. Hilde denkt met je mee en brengt je rust, focus en structuur.

De missie van bureau wat:
Ik wil jou als ZZP’er laten groeien in je bedrijf. Zodat jij volledig tot je recht kunt komen en kunt groeien in je ondernemerschap. Ik geef de liefdevolle schop onder de kont of stok achter de deur wanneer jij die nodig hebt.

Behoefte aan een zakelijk sparringpartner en liefdevolle stok achter de deur? Stuur een e-mail naar hilde@bureau-wat.nl.

Voor inspiratie kun je me ook volgen op Linkedin, Facebook, Instagram en Twitter.

Contactgegevens:
bureau wat:
Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden
06-16367836
hilde@bureau-wat.nl
www.bureau-wat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.