Free publicity voor ondernemers

Persberichten

Free publicity voor ondernemers is een geweldig voordelige manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Door middel van het versturen van persberichten kan jouw verhaal in de media opgepakt worden. En van het een komt vaak het ander. Zichtbaarheid is voor elke ondernemer belangrijk. Of je nu freelancer bent of zzp’er met een product of winkel. Of ondernemer met personeel in dienst. Gezien worden, betekent handel drijven. Dit zijn de manieren om gratis publiciteit te genereren.

Reageren op een oproep voor Free publicity

Regeren op een oproep van een journalist of redactie is wel de makkelijkste manier om free publicity te krijgen voor ondernemers. Op deze pagina plaats ik daarom met liefde oproepjes van journalisten. Die op zoek zijn naar vrouwelijke ondernemers met een specifieke expertise of ervaring. Ik deel dat ook in mijn nieuwsbrief en socials.

Oproep dd vrijdag 13 mei 2022 over BREXIT

"Voor een pilot (zowel online video als podcast) is Wirtz Film op zoek naar vrouwelijke (micro)ondernemers die exporteren - of op een andere manier zaken doen - met het Verenigd Koninkrijk en hun ervaringen met Brexit willen delen. Wat zou je startende ondernemers willen meegeven als ze zaken gaan doen met het VK? Welke do’s and don’ts zijn er?De doelgroep van de pilots zijn micro ondernemers (met maximaal 10 medewerkers). Het worden dus verhalen van ondernemers voor ondernemers. 
Mocht je ervaring met Brexit hebben én willen meewerken hieraan, neem dan op korte termijn contact op met Pauke de Kok via Pauke@wirtzfilm.nl of 06 15 65 66 33."

Persberichten voor ondernemers

Persberichten versturen is een mooie manier om de media kennis te laten maken met jou als ondernemer en hetgeen je te bieden hebt. Ik schrijf en verstuur al jaren persberichten voor ondernemers. We maken ook samen een lijstje van de bladen of kranten waar jij het liefst in wilt verschijnen. Die bel ik dan ook voor je na. Mijn perslijsten zijn vooral gericht op online en offline media met als doelgroep vrouwen, moeders en vrouwelijke ondernemers. Je krijgt trouwens ook gegarandeerd een publicatie op een van mijn online magazines.