Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

Online adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen is hot. Vrouwen zijn voor de aanschaf van veel producten en diensten de belangrijkste beslisser. Vrouwen met kinderen binnen hun gezin, maar ook vrouwen met een eigen zaak. Haar eigen Zaak! heeft via haar online magazine op deze website een zuivere 100% vrouwelijke ondernemers doelgroep. Wil jij een doelgroep van 20K vrouwelijke ondernemers bereiken én werken aan jouw SEO vindbaarheid? Dan kan ik je helpen!

Doelgroep vrouwen bereiken

Vrouwen in het algemeen en vrouwelijke ondernemers in het bijzonder, vormen een belangrijke doelgroep voor veel bedrijven. Van de financiële dienstverlener tot een handelaar in kantoorartikelen. En misschien ben je zelf freelancer of zakelijk coach. Ondernemende vrouwen kunnen jouw klant worden. Maar hoe kom je onder de aandacht van deze vrouwen? Online adverteren kan je helpen. Maar alleen een advertentie plaatsen is zo tijdelijk. Daarom schrijf ik artikelen, die jarenlang live blijven én een call-to-action bevatten voor mijn lezers. Zodat jij maximaal rendement haalt uit de exposure, die ik je bied.

Online magazine Haar eigen Zaak!

Het online magazine voor vrouwelijke ondernemers bestaat al ruim 20 jaar. Onze lezers zijn vrouwen met een eigen zaak uit alle hoeken van Nederland en België. En zij hebben vele soorten bedrijven. Van webshop eigenaren en coaches, tot freelancers, MKB ondernemers en horeca zaken. In diverse branches, van verschillende grootte. Alle ondernemers hebben vragen. Ik schrijf zelf veel over zichtbaar zijn online, marketing en het starten van een eigen zaak. En mijn adverteerders bieden waardevolle tips over uiteenlopende andere onderwerpen.

SEO artikelen mét doelgroep bereik

Ik schrijf artikelen voor mijn klanten, die ik publiceer op mijn online magazine voor vrouwelijke ondernemers. Ik houdt daarbij rekening met de laatste inzichten voor SEO vindbaarheid in de zoekmachines. Zo bereik jij een grote doelgroep en werk je jarenlang aan jouw eigen SEO. Want als je met mij samenwerkt, publiceer ik jouw artikel voor een periode van 5 jaar. En omdat mijn website al zoveel jaren bestaat, heeft deze een hoge autoriteit en trust flow.

Vrouwelijke ondernemers bereiken

Wil jij de doelgroep vrouwen bereiken? En in het bijzonder vrouwelijke ondernemers? Adverteren voor vrouwen kan via Haar eigen Zaak! Ben jij freelancer of MKB ondernemer in de zakelijke dienstverlening? En wil jij ondernemers bereiken met jouw dienst of product? Via deze website van Haareigenzaak.nl bereik ik 20.000 vrouwelijke ondernemers per maand. De nieuwsbrief heeft 4.000 abonnees. En ik deel al het nieuws ook via mijn social media kanalen.

Wat kost dat?

Voor 250,- euro ex btw schrijf ik een uniek artikel voor jou met een SEO link naar jouw website. Het artikel biedt waardevolle informatie voor de lezers en een call-to-action. Ik publiceer dat artikel in Haar eigen Zaak! online magazine voor minimaal 5 jaar en deel het via mijn nieuwsbrief en socials. Je kunt jouw advertentie bestellen in mijn webshop op wereldonderneemster.nl:

(Bestel jouw advertentie in mijn webshop op wereldonderneemster.nl jouw advertentie blijft minimaal 5 jaar live staan op deze site.)


Wil je gelijk jouw advertentie bestellen? Maar liever per factuur betalen? Mail mij – Vivienne Westerhoud- dan via info@haareigenzaak.nl o.v.v. ‘advertentie Haar eigen Zaak!’ of mail of bel 06 51 94 97 55 voor meer informatie.


Lidmaatschap voor vrouwelijke ondernemers

Ben jij zelf ook een vrouw met een eigen zaak? En wil jij lid worden van ons netwerk? Je krijgt dan:

  1. Een eenvoudige vermelding in onze ledenlijst. TIP: Google even de woorden ‘vrouwelijke freelancer’ en zie dat mijn website helemaal bovenaan staat!
  2. En je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep, waar we kennis delen en netwerken met andere vrouwelijke ondernemers.

Lid worden kan al voor 150,- euro ex btw per jaar. Je krijgt dan echter geen uitgebreid artikel, zoals hierboven beschreven. Maar je maakt wél kennis met andere vrouwelijke ondernemers! En je bent vindbaar voor opdrachtgevers in onze ledenlijst!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer, zoals zakelijk coach, tekstschrijver of webbouwer? Of help jij ondernemers met financiële zaken of ander advies? Heb je een webshop of ben je kindercoach of fotograaf? Word dan lid van het Haar eigen Zaak! netwerk! Dat kan al voor 150,- euro ex btw per jaar. Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap.

(bestel jouw lidmaatschap in mijn webshop voor 150,- euro ex btw per jaar)

Adverteren voor vrouwen en moeders bereiken

Adverteren voor vrouwen kan ook via andere sites binnen mijn bedrijf Westwood’s Media. Naast vrouwelijke ondernemers, bereik ik vooral een belangrijke doelgroep van hoogopgeleide moeders. Via Mamas.nl kun je adverteren voor 40.000 moeders (per maand) en 6.000 nieuwsbrief abonnees. Lees hier meer over de voorwaarden.

Webshop promoten

En heb jij een webshop voor consumenten goederen? Zoals mode, kinderkleding of woonaccessoires? Kijk dan eens op Mamashopt.nl, waar 20.000 kooplustige moeders maandelijks inspiratie opdoen. En 2.000 nieuwsbriefabonnees wekelijks een nieuwsbrief met de leukste webshops, merken en producten ontvangen. Kijk hier naar de voorwaarden om te adverteren op Mamashopt.

Adverteren voor vrouwen? Zo kan ik je helpen!

Vivienne Westerhoud
Vivienne Westerhoud

Mijn bedrijf heet Westwood’s Media en ik geef diverse online magazines uit. Voor een overzicht van alle mogelijkheden om te adverteren voor vrouwen verwijs ik je graag naar mijn website en webshop wereldonderneemster.nl.

Voor mijn klanten schrijf ik al ruim 20 jaar online artikelen. De laatste 10 jaar gebruik ik daarvoor de nieuwste inzichten voor SEO geoptimaliseerde teksten.

Wil jij zelf ook SEO teksten leren schrijven? Dan kun je ook mijn online programma daarover volgen.