Home > Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen is hot. Vrouwen zijn voor de aanschaf van veel producten en diensten de belangrijkste beslisser. Vrouwen met kinderen binnen hun gezin, maar ook vrouwen met een eigen zaak. Haar eigen Zaak! heeft een zuivere 100% vrouwelijke ondernemers doelgroep. Hiervan is een belangrijk deel natuurlijk ook moeder, dochter, partner en vriendin.

Doelgroep vrouwen

Doelgroep vrouwen bereiken? Adverteren voor vrouwen kan via Haar eigen Zaak! Heeft u een merk, product of winkel? Via deze website van Haareigenzaak.nl bereiken we 20.000 vrouwelijke ondernemers per maand. De nieuwsbrief heeft 3.000 abonnees. Adverteren voor vrouwen kan ook via andere sites binnen ons media bedrijf Westwood’s Media. Naast vrouwelijke ondernemers, bereiken wij vooral een belangrijke doelgroep van hoogopgeleide moeders.

Onze doelgroep bereiken?

Wilt u adverteren voor vrouwen op deze site en onze doelgroep vrouwen bereiken? Dat kan met advertorials en nieuwsbriefvermeldingen. Inclusief social media exposure. U kunt ook denken aan een dedicated e-mailing met een speciaal aanbod voor de doelgroep. Of een win- of kortingsactie. We kunnen ook een banner plaatsen of een enquête uitzetten. Wij denken graag met u mee!

Vivienne WesterhoudVoor prijzen en informatie kunt u contact opnemen met Vivienne Westerhoud op 06-51949755 of stuur uw e-mail naar info@haareigenzaak.nl