Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen is hot. Vrouwen zijn voor de aanschaf van veel producten en diensten de belangrijkste beslisser. Vrouwen met kinderen binnen hun gezin, maar ook vrouwen met een eigen zaak. Haar eigen Zaak! heeft een zuivere 100% vrouwelijke ondernemers doelgroep. Hiervan is een belangrijk deel natuurlijk ook moeder, dochter, partner en vriendin.

Doelgroep vrouwen bereiken

Vrouwelijke ondernemers

Doelgroep vrouwen bereiken? Adverteren voor vrouwen kan via Haar eigen Zaak! Heb jij een merk, product of winkel? Via deze website van Haareigenzaak.nl bereik ik 20.000 vrouwelijke ondernemers per maand. De nieuwsbrief heeft 4.000 abonnees. Voor prijzen van advertorials, SEO artikelen, nieuwsbriefvermeldingen en social media exposure kun je contact opnemen met Vivienne Westerhoud via info@haareigenzaak.nl.

Lidmaatschap voor vrouwelijke ondernemers

Ben jij een vrouw met een eigen zaak? Vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden. Ben jij coach, zakelijke dienstverlener of heb jij een webshop? Word dan lid en promoot jouw eigen zaak via mijn websites. Dat kan al voor 150,- euro ex btw per jaar. Je bereikt dan een grote doelgroep vrouwen. Je verbetert jouw vindbaarheid online en je krijgt korting op PR. Ook krijg je korting op mijn online programma. Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap.

Doelgroep moeders bereiken

Adverteren voor vrouwen kan ook via andere sites binnen mijn media bedrijf Westwood’s Media. Naast vrouwelijke ondernemers, bereik ik vooral een belangrijke doelgroep van hoogopgeleide moeders. Neem voor een offerte contact op via info@haareigenzaak.nl.

Via Mama’s.nl kun je adverteren voor 40.000 moeders (per maand) en 6.000 nieuwsbrief abonnees. Lees hier meer over de voorwaarden.

En Mamashopt.nl waar 20.000 kooplustige moeders maandelijks inspiratie opdoen. En 2.000 nieuwsbriefabonnees wekelijks een nieuwsbrief met de leukste webshops, merken en producten ontvangen. Kijk hier naar de voorwaarden om te adverteren op Mamashopt.

Grote doelgroep bereiken?

Wil jij adverteren voor vrouwen op deze site en mijn doelgroep ondernemende vrouwen bereiken? Dat kan met advertorials, SEO artikelen, en nieuwsbriefvermeldingen. Inclusief social media exposure. Je kunt ook denken aan winacties met een speciale landingspage, leadgeneratie en kortingscodes met een aanbod voor de doelgroep. Ik denk graag met je mee!

Vivienne WesterhoudVoor prijzen en informatie kun je contact opnemen met Vivienne Westerhoud op 06-51949755 of stuur een e-mail naar info@haareigenzaak.nl