Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen is hot. Vrouwen zijn voor de aanschaf van veel producten en diensten de belangrijkste beslisser. Vrouwen met kinderen binnen hun gezin, maar ook vrouwen met een eigen zaak. Haar eigen Zaak! heeft een zuivere 100% vrouwelijke ondernemers doelgroep. Hiervan is een belangrijk deel natuurlijk ook moeder, dochter, partner en vriendin.

Doelgroep vrouwen bereiken

Vrouwelijke ondernemers

Doelgroep vrouwen bereiken? Adverteren voor vrouwen kan via Haar eigen Zaak! Heeft u een merk, product of winkel? Via deze website van Haareigenzaak.nl bereiken we 20.000 vrouwelijke ondernemers per maand. De nieuwsbrief heeft 4.000 abonnees. Voor prijzen van advertorials, banners en nieuwsbriefvermeldingen kunt u contact opnemen met Vivienne Westerhoud via info@haareigenzaak.nl.

Lidmaatschap voor vrouwelijke ondernemers

Vrouwelijke ondernemers, zoals coaches en zakelijke dienstverleners en webshop-eigenaren, kunnen lid worden en hun diensten en producten aanbieden voor 250,- euro ex btw per jaar. Naast het bereiken van onze doelgroep, krijgen leden van Haar eigen Zaak! nog veel meer! Kijk hier naar de voorwaarden

Doelgroep moeders bereiken

Adverteren voor vrouwen kan ook via andere sites binnen ons media bedrijf Westwood’s Media. Naast vrouwelijke ondernemers, bereiken wij vooral een belangrijke doelgroep van hoogopgeleide moeders. Neem voor een offerte contact op via info@haareigenzaak.nl.

Via Mama’s.nl kunt u adverteren voor 40.000 moeders (per maand) en 6.000 nieuwsbrief abonnees. Lees hier meer over de voorwaarden.

En Mamashopt.nl waar 20.000 kooplustige moeders maandelijks inspiratie opdoen. En 2.000 nieuwsbriefabonnees wekelijks een nieuwsbrief met de leukste webshops, merken en producten ontvangen. Kijk hier naar de voorwaarden om te adverteren op Mamashopt.

Onze doelgroep bereiken?

Wilt u adverteren voor vrouwen op deze site en onze doelgroep ondernemende vrouwen bereiken? Dat kan met advertorials en nieuwsbriefvermeldingen. Inclusief social media exposure. U kunt ook denken aan een dedicated e-mailing met een speciaal aanbod voor de doelgroep. Of een win- of kortingsactie. We kunnen ook een banner plaatsen of een enquête uitzetten. Wij denken graag met u mee!

Vivienne WesterhoudVoor prijzen en informatie kunt u contact opnemen met Vivienne Westerhoud op 06-51949755 of stuur uw e-mail naar info@haareigenzaak.nl