Vrouwelijke ondernemers, daar zijn er in Nederland ruim 700 duizend van. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers startte ik in 2002 het online magazine Haar eigen Zaak! De meeste vrouwen ondernemen anders dan mannen. Ze nemen minder risico's en vragen ook minder vaak een lening of investering voor hun eigen zaak. Ze doen vaak gewoon waar ze goed in zijn en bieden een dienst of product waar ze echt achter kunnen staan. Zij volgen hun hart en combineren hun eigen zaak met een gezin. Op deze site van Haar eigen Zaak! schrijf ik al ruim 20 jaar artikelen met tips en inspiratie. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers.

Verschillende branches: tips en inspiratie voor iedereen
Jij bent vrouwelijke freelancer of ZZP'er, runt een webshop, winkel, een horeca gelegenheid of een coachingspraktijk? Of je hebt wel personeel in dienst en rekent jezelf tot het MKB. Het maakt niet uit! Voor alle vrouwelijke ondernemers is het online magazine Haar eigen Zaak! een plek waar je informatie, tips en inspiratie kunt vinden. Geschreven door een echte ondernemer. Soms ook specifiek voor jouw branche. Hieronder vind je de rubrieken per soort onderneming.

Informatie dossiers over diverse onderwerpen
Naast de informatie, tips en inspiratie per branche, vind je ook rubrieken ofwel dossiers over diverse onderwerpen, waar ik ondernemers mee help. Denk onder andere aan marketing, verkoop, financiën, duurzaam ondernemer en internationale handel. Deze vind je via het hoofdmenu.

Lid worden of adverteren
Als vrouwelijke ondernemer kan je ook Lid worden van het ons online netwerk! Je krijgt een plaatsing op deze site, zodat je beter gevonden wordt online. En sinds kort krijg je ook toegang tot onze besloten Facebook groep. Daar kan je online netwerken en kennis uitwisselen met andere vrouwen met een eigen zaak. Wil je alleen adverteren? kijk dan hier
Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt! Vivienne Westerhoud info@haareigenzaak.nl.

ZZP