Over ons

Missie & Visie

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster
Vivienne Westerhoud is ondernemer sinds 2001. Toen zij als alleenstaande moeder van twee jonge dochters graag vanuit huis wilde werken, zegde zij haar commerciële baan op. Zij startte het online magazine en – netwerk Haar eigen Zaak! in 2002, naast diverse andere online magazines. Zij is SEO tekstschrijver en content marketing specialist en studeerde af in de biologie en bedrijfskunde in Wageningen. Vivienne is dol op avontuur, natuur en mooie, bijzondere verhalen.

Haar eigen Zaak! stelt zich ten doel het succes van vrouwelijke ondernemers te vergroten. Dat doet zij door de zichtbaarheid van haar leden te vergroten op het internet en in de landelijke pers. Op haareigenzaak.nl en via 9tot3.nl kunnen opdrachtgevers onze freelancers gemakkelijk vinden. En ik schrijf voor elk lid een SEO geoptimaliseerd artikel met een link, die bijdraagt aan de vindbaarheid in Google. Vrouwelijke ondernemers en andere klanten delen zo veel kennis over ondernemen.

Via het online magazine deel ik zelf vooral mijn kennis over (SEO) schrijven, (content) marketing en PR.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak!

Alle vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers in de zakelijke dienstverlening kunnen lid worden van Haar eigen Zaak. Ik schrijf voor jou een SEO geoptimaliseerd artikel, waarin we jouw expertise delen met de lezers in mijn online magazine. Je kunt ook een call-to-action plaatsen en je krijgt een vermelding in de ledenlijst. Lees hier de voorwaarden en meld je aan!

Ook andere (vrouwelijke) ondernemers bied ik divers mogelijkheden om te adverteren in één van mijn online magazines. Zoals coaches voor werkende moeders en kinderen, webshop eigenaren, horeca ondernemers en duurzame merken of reisbureaus. Meer weten over online adverteren? Ik help je graag!

Webshops, winkels & merken

Vrouwelijke ondernemers met een webshop of winkel kunnen voordelig adverteren via mamashopt.nl, mijn online ‘shopazine’ voor moeders. Wil jij jouw webshop promoten? Dan ben je bij Mamashopt aan het juiste adres.

Voor meer informatie kan je altijd even mailen of bellen met mij – Vivienne Westerhoud – telefoon 06 51 94 97 55.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak! 250,- euro per 5 jaar

Voordelig adverteren: doelgroep bereiken en SEO vindbaarheid

Als lid van Haar eigen Zaak! kun je voor een periode van 5 jaar adverteren op deze website voor 250,- euro ex btw. Je krijgt daarvoor:
– Een vermelding in de ledenlijst op deze website
– Een artikel in dit online magazine voor ondernemers (5 jaar live)
– Met een SEO link naar jouw website
Ik schrijf dat artikel voor jou. Jij geeft de input vanuit jouw expertise
– Je mag een call-to-action plaatsen in jouw artikel
– Jouw verhaal gaat mee in de nieuwsbrief
– We delen jouw verhaal ook via social media
Facebook & Twitter & Pinterest & LinkedIn & Instagram

Linkbuilding! De plaatsing van een link op mijn website naar jouw site heeft een positief effect op de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines. Omdat mijn site al lange tijd bestaat en een goede score heeft in Google.

Lees hier alle voorwaarden en word vandaag nog lid!

Pers & publiciteit

Westwood’s PR verzorgt publiciteit voor webshops, ondernemers en merken. Daarbij richten wij ons op de doelgroep vrouwen en moeders in geschreven landelijke pers, online media en bloggers.

Vrouwelijke freelancers in de zakelijke dienstverlening

Ben jij vrouwelijke ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Dan kun je lid worden van Haar eigen Zaak! Je bereikt dan via deze website en haar nieuwsbrief 20.000 vrouwelijke ondernemers. Je kunt via artikelen jouw expertise delen met als doel nieuwe klanten te werven. Grotere bedrijven kunnen jou als lid van Haar eigen Zaak! gemakkelijk vinden via de ledenlijst.

Coaches die zich richten op de particuliere markt

Ben jij coach en richt jij je op de particuliere markt? Werk je juist veel met moeders of help jij mensen uit een burn-out? Dan kun je direct via Mamas.nl 40K moeders bereiken. Dat is mijn online magazine voor werkende moeders tussen 25 en 55 jaar.

Bekijk hier alle mogelijkheden om te adverteren

Wat anderen zeggen over ons

“Vivienne, -eigenaar van Westwood’s PR en oprichter Haar eigen Zaak!- is een zeer levendig en inspirerend persoon om mee te werken. Mede door haar uitstraling en enthousiasme geeft zij de juiste betekenis aan je PR en Publiciteit.”
-Patricia de Groot, Business+Life Coach voor inzicht, groei en transformatie-

“Ik ken Vivienne als een betrokken en enthousiast mens en onderneemster met hart voor ‘haar eigen zaak’! Iemand die dingen op een eigen unieke wijze aanpakt en hier succesvol in is.”
-Marieke Dekkers Coaching Training Meditatie, Psycholoog en meditatie trainer-

HEZ!tips & acties en E-book ‘Succes is Persoonlijk’

Hoofdredacteur & eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Het staat bol van de ondernemerstips en geeft een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Omdat zij naast de tips in het e-book, nog veel meer wilde delen met haar lezers, startte zij ook de HEZ!tips & acties. Daarin deelt zij in korte e-mails telkens één inspirerende tip met haar lezers. Aanmelden is GRATIS en kan rechts op deze site. (Als je dit artikel op een mobiel device leest, vind je het aanmeldformulier als je naar beneden scrolt) Als je je aanmeldt, ontvang je ook een link naar het E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Helemaal GRATIS dus!

Opdrachtgevers & freelancers

Bedrijven of opdrachtgevers die flexibele, ervaren krachten kunnen gebruiken en op zoek zijn naar kwaliteit, vinden bij Haar eigen Zaak! de juiste werkpartner. Zij kunnen opdrachten plaatsen op deze website en via 9tot3.nl. Voor 250 euro plaatst een bedrijf al een vacature op de 9tot3-vacaturebank. De leden van Haar eigen Zaak! krijgen de opdrachten als eerst via e-mail te zien. Meld hier jouw vacature aan.

Haar organisatie

Haar eigen Zaak! is opgericht door Vivienne Westerhoud in mei 2002, een jaar na de lancering van haar website mamas.nl. Haar eigen Zaak! is een commercieel netwerk voor vrouwelijk ondernemers. Vivienne zet zich al jaren in voor het succes van vrouwelijke ondernemers. Ook voerde zij een actieve lobby om flexibel werken mogelijk te maken in Nederland. Zij ontving in 2009 een eervolle vermelding van de jury voor de Joke Smit prijs, voor haar inzet voor de emancipatie met name op het gebied van financiële onafhankelijkheid van vrouwen in Nederland.

Maatschappelijk verantwoord

Haar eigen Zaak! is een commerciële instelling. Zij wil maatschappelijk verantwoord en vernieuwend ondernemen. Een deel van de winst van Haar eigen Zaak! wordt geïnvesteerd in goede doelen voor (ondernemende) vrouwen in ontwikkelingslanden. Zo sponsoren wij goede doelen met geld en media-aandacht als: mamacash.nl, womenonwings.nl en de campagne ‘Because I’m a girl van plannederland.nl. Sinds 2010 steunen wij via mamaboom.nl ook Microkrediet voor Moeders.

Contact

ir. Vivienne Westerhoud
Westwood’s Media
mobiel 06-51 94 97 55
email info@haareigenzaak.nl
website www.haareigenzaak.nl