Over ons

Missie & Visie

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster
Vivienne Westerhoud is ondernemer sinds 2001. Toen zij als alleenstaande moeder van twee jonge dochters graag vanuit huis wilde werken, zegde zij haar commerciële baan op. Zij startte het online magazine en – netwerk Haar eigen Zaak! in 2002, naast diverse andere online magazines. Zij is SEO tekstschrijver en content marketing specialist en studeerde af in de biologie en bedrijfskunde in Wageningen. Vivienne is dol op avontuur, natuur en mooie, bijzondere verhalen.

Haar eigen Zaak! stelt zich ten doel het succes van vrouwelijke ondernemers te vergroten.

Dat doet zij door de zichtbaarheid van haar leden te vergroten op het internet en in de landelijke pers.

Op haareigenzaak.nl en via 9tot3.nl kunnen opdrachtgevers onze freelancers gemakkelijk vinden.

Met de leden van het netwerk deel ik mijn kennis over online ondernemen. In een besloten Facebook groep (vanaf mei 2023) deel ik elke week ondernemerstips en kun jij online netwerken met andere vrouwelijke ondernemers.

Mijn expertise ligt vooral bij (SEO) schrijven, (content) marketing en PR. Alles om zichtbaar te worden met jouw bedrijf!

Lidmaatschap Haar eigen Zaak!

Alle vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak. Je krijgt:

  • Vermelding in de ledenlijst op deze site
  • Toegang tot besloten groep voor netwerk & kennis
  • Vermelding nieuwsbrief & socials
  • Korting op PR & online SEO cursus
  • En meer: Lees hier alle voordelen en meld je aan!

Meer zichtbaarheid door adverteren

Naast het lidmaatschap met een vermelding in de ledenlijst, kan je ook kiezen voor een advertentie op deze website. In de vorm van een artikel over jouw bedrijf. Ik schrijf dan een SEO geoptimaliseerd artikel speciaal voor jou, waarin we jouw expertise delen met de lezer. Ik doe een zoekwoordonderzoek én je kunt een call-to-action plaatsen. Jouw artikel met do-follow link blijft dan minimaal 5 jaar live. Lees hier meer over adverteren op Haar eigen Zaak! online magazine.

Vrouwelijke ondernemers met een webshop of winkel kunnen goed adverteren via mamashopt.nl, mijn online ‘shopping magazine voor moeder, kind en thuis’. Wil jij jouw webshop promoten? Dan ben je bij Mamashopt aan het juiste adres. En ben je kindercoach, yogadocent of therapeut en help jij moeders en kinderen? Kijk dan hier voor een advertentie op Mamas.nl.

Voor meer informatie kan je altijd even mailen of bellen met mij – Vivienne Westerhoud – telefoon 06 51 94 97 55.

Bekijk hier alle mogelijkheden om te adverteren

Lidmaatschap Haar eigen Zaak! 150,- euro per jaar

Online netwerken – ondernemerstips – beter gevonden worden

Als lid van Haar eigen Zaak! kun je voor een periode van 12 maanden meedoen voor 150,- euro ex btw. Je krijgt daarvoor:

– Toegang tot de besloten Facebook groep voor netwerken & ondernemerstips
– Een vermelding in de ledenlijst op deze website
– Met een link naar jouw website
– Jouw vermelding gaat mee in de nieuwsbrief
– We delen jouw bedrijf ook via social media Facebook & Instagram
– Korting op PR en cursus SEO schrijven

Lees hier alle voordelen en word vandaag nog lid!

Pers & publiciteit

Westwood’s PR verzorgt publiciteit voor webshops, ondernemers en merken. Daarbij richten wij ons op de doelgroep vrouwen en moeders in geschreven landelijke pers, online media en bloggers. De leden van Haar eigen Zaak! krijgen korting op het totale pakket.

Wat anderen zeggen over mij

“Vivienne, -eigenaar van Westwood’s PR en oprichter Haar eigen Zaak!- is een zeer levendig en inspirerend persoon om mee te werken. Mede door haar uitstraling en enthousiasme geeft zij de juiste betekenis aan je PR en Publiciteit.”
-Patricia de Groot, Business+Life Coach voor inzicht, groei en transformatie-

“Ik ken Vivienne als een betrokken en enthousiast mens en onderneemster met hart voor ‘haar eigen zaak’! Iemand die dingen op een eigen unieke wijze aanpakt en hier succesvol in is.”
-Marieke Dekkers Coaching Training Meditatie, Psycholoog en meditatie trainer-

HEZ!tips & acties en E-book ‘Succes is Persoonlijk’

Hoofdredacteur & eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Het staat bol van de ondernemerstips en geeft een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Omdat zij naast de tips in het e-book, nog veel meer wilde delen met haar lezers, startte zij ook de HEZ!tips & acties. Daarin deelt zij in korte e-mails telkens één inspirerende tip met haar lezers. Aanmelden is GRATIS en kan rechts op deze site. (Als je dit artikel op een mobiel device leest, vind je het aanmeldformulier als je naar beneden scrolt) Als je je aanmeldt, ontvang je ook een link naar het E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Helemaal GRATIS dus!

Opdrachtgevers & freelancers

Bedrijven of opdrachtgevers die flexibele, ervaren krachten kunnen gebruiken en op zoek zijn naar kwaliteit, vinden bij Haar eigen Zaak! de juiste werkpartner. Zij kunnen opdrachten plaatsen op deze website en via 9tot3.nl. Voor 250,- euro plaatst een bedrijf al een vacature op de 9tot3-vacaturebank. De leden van Haar eigen Zaak! krijgen de opdrachten als eerst via e-mail te zien. Meld hier jouw vacature aan.

Haar organisatie

Haar eigen Zaak! is opgericht door Vivienne Westerhoud in mei 2002, een jaar na de lancering van haar website mamas.nl. Haar eigen Zaak! is een commercieel netwerk voor vrouwelijk ondernemers. Vivienne zet zich al jaren in voor het succes van vrouwelijke ondernemers.

Ook voerde zij een actieve lobby om flexibel werken mogelijk te maken in Nederland. Zij ontving in 2009 een eervolle vermelding van de jury voor de Joke Smit prijs, voor haar inzet voor de emancipatie met name op het gebied van financiële onafhankelijkheid van vrouwen in Nederland.

Maatschappelijk verantwoord

Haar eigen Zaak! is een commerciële instelling. Zij wil maatschappelijk verantwoord en vernieuwend ondernemen. Een deel van de winst van Haar eigen Zaak! wordt geïnvesteerd in goede doelen voor (ondernemende) vrouwen in ontwikkelingslanden. Zo sponsoren wij goede doelen met geld en media-aandacht als: mamacash.nl, womenonwings.nl en de campagne ‘Because I’m a girl van plannederland.nl.

Sinds 2010 steunen wij ook Microkrediet voor Moeders. Voor alle nieuwe leden die zich aanmelden bij Haar eigen Zaak! krijgt in Azië een vrouw 15,- euro om haar eigen zaak te starten.

Contact

ir. Vivienne Westerhoud
Westwood’s Media
mobiel 06-51 94 97 55
email info@haareigenzaak.nl
website www.haareigenzaak.nl