Home > Over ons

Over ons

Missie & Visie

Haar eigen Zaak! stelt zich ten doel het succes van vrouwelijke ondernemers te vergroten. Dat doet zij door de zichtbaarheid van haar leden te vergroten op het internet en in de landelijke pers. Op haareigenzaak.nl en via 9tot3.nl kunnen opdrachtgevers onze freelancers gemakkelijk vinden. Coaches en onderneemsters met een webwinkel kunnen via Haar eigen Zaak! voordelig adverteren op mamas.nl & mamashopt.nl, onze online magazines voor moeders. Haar eigen Zaak! verbindt haar werk met het succes van vrouwelijke ondernemers wereldwijd, door middel van microkredieten en scholing. Wij steunen via mamaboom.nl Microkrediet voor moeders. Haar eigen zaak is onderdeel van Westwood’s Media, het bedrijf van Vivienne Westerhoud LinkedIn Vivienne Westerhoud.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak! 250 euro per jaar

Voordelig adverteren & optimale vindbaarheid in de zoekmachines
Als lid van Haar eigen Zaak! kun je een heel jaar adverteren op mamas.nl, mamashopt.nl en/of haareigenzaak.nl voor 250 euro ex btw. Wij zorgen dat je gezien wordt! Je hebt een vaste vermelding op haareigenzaak.nl en kunt daarnaast 4 keer per jaar nieuws, een aanbieding of een winactie naar ons sturen, die wij dan delen op een van onze sites, de nieuwsbrieven en via social media. Door de hoge ranking van onze sites hebben jouw vermeldingen een positief effect op jouw vindbaarheid in de zoekmachines. Wij geven leden ook tips voor het schrijven van SEO teksten.

Korting op pers en publiciteit

Westwood’s PR verzorgt publiciteit voor webshops, ondernemers en merken. Daarbij richten wij ons op de doelgroep vrouwen en moeders in geschreven landelijke pers, online media en via bloggers. Leden van Haar eigen Zaak! krijgen 50 euro korting op pers & publiciteit.

Meld je hier aan als lid van Haar eigen Zaak!

Vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Ben jij vrouwelijke ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Je bereikt dan via deze website en haar nieuwsbrief 20.000 bedrijven en zelfstandig ondernemers. Je kunt via artikelen jouw expertise delen met als doel nieuwe klanten te werven. Grotere bedrijven kunnen jou als lid van Haar eigen Zaak! gemakkelijk vinden via de ledenlijst en ook via 9tot3.nl. De 9tot3-vacaturebank is er voor freelance en interim opdrachten zowel als vacatures in loondienst waarvan de werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Nieuwe freelance opdrachten krijgen onze leden als eerste per mail toegestuurd.

Vrouwelijke ondernemers die zich richten op de particuliere markt

Ben jij vrouwelijke ondernemer en richt jij je op de particuliere markt? Ben je coach of heb je een webwinkel? Dan kun je via het lidmaatschap van Haar eigen Zaak! 4X adverteren op mamas.nl & mamashopt.nl, onze online magazines voor moeders tussen 25 en 50 jaar. Daarbij krijg je een banner op de pagina SHOPS op mamashopt.nl.

Leden betalen 250 euro ex btw per jaar en kunnen daarvoor vier keer een tekstadvertentie, column of winactie delen in ons netwerk. Via de sites bereiken wij in totaal ruim 100.000 vrouwen en moeders. Met de verschillende nieuwsbrieven bereiken wij in totaal ruim 13.000 abonnees. Alle uitingen van leden delen we ook op Social Media via Facebook & Twitter & Pinterest & LinkedIn – deze laatste alleen voor zakelijke diensten.

Voordelen lidmaatschap Haar eigen Zaak!, je krijgt voor 250 euro:

4X advertorial, artikel of winactie plaatsen op mamas.nl, haareigenzaak.nl en/of mamashopt.nl
2X nieuwsbriefvermelding van jouw advertorial via een van onze sites
Social Media exposure van alle uitingen die we voor je plaatsen
Linkbuilding voor een positief effect op de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines
SEO tips voor het schrijven van goede teksten voor een optimale vindbaarheid
Banner 125X125 pxls van jouw bedrijf op de pagina SHOPS op mamashopt.nl
Korting op Pers & Publiciteit, persbericht (her)schrijven en versturen naar alle vrouwenbladen & online media in Nederland via onze perslijst. Normale prijs hiervoor is 150 euro, voor HEZ!leden slechts 100 euro ex btw. Bekijk dit voorbeeld en deze en deze resultaten van onze PR werkzaamheden.

Meld je hier aan als lid van Haar eigen Zaak!

Wat anderen zeggen over ons

“Vivienne, -eigenaar van Westwood’s PR en oprichter Haar eigen Zaak!- is een zeer levendig en inspirerend persoon om mee te werken. Mede door haar uitstraling en enthousiasme geeft zij de juiste betekenis aan je PR en Publiciteit.”
Patricia de Groot, Business+Life Coach voor inzicht, groei en transformatie-

“Ik ken Vivienne als een betrokken en enthousiast mens en onderneemster met hart voor ‘haar eigen zaak’! Iemand die dingen op een eigen unieke wijze aanpakt en hier succesvol in is.”
Marieke Dekkers Coaching Training Meditatie, Psycholoog en meditatie trainer-

Gratis e-bookHEZ!tips & acties en E-book ‘Succes is Persoonlijk’
Hoofdredacteur & eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Het staat bol van de ondernemerstips en geeft een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Omdat zij naast de tips in het e-book, nog veel meer wilde delen met haar lezers, startte zij einde 2012 ook de HEZ!tips & acties. Daarin deelt zij in korte e-mails telkens één inspirerende tip met haar lezers. Daarnaast stuurt zij haar lezers af en toe een acties en kortingscodes. Aanmelden is GRATIS en kan rechts op deze site. Als je je aanmeldt, ontvang je ook een link naar het E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Helemaal GRATIS dus!

Wil jij je aanmelden als lid van Haar eigen Zaak!? Dat kost 250 euro exclusief btw per jaar. Meld je hier aan.

Opdrachtgevers & freelancers

Bedrijven of opdrachtgevers die flexibele, ervaren krachten kunnen gebruiken en op zoek zijn naar kwaliteit, vinden bij Haar eigen Zaak! de juiste werkpartner. Zij kunnen opdrachten plaatsen op deze website en via 9tot3.nl. Voor 150 euro per maand plaatst een bedrijf al een vacature op de 9tot3-vacaturebank. De leden van Haar eigen Zaak! krijgen de opdrachten als eerst via e-mail te zien. Meld hier uw vacature aan.

Haar organisatie

Haar eigen Zaak! is opgericht door Vivienne Westerhoud LinkedIn Vivienne Westerhoud in mei 2002, tegelijk met de lancering van de website mamas.nl. Haar eigen Zaak! is een commercieel netwerk voor vrouwelijk ondernemers. Vivienne zet zich al jaren in voor het succes van vrouwelijke ondernemers. Ook voerde zij een actieve lobby om flexibel werken mogelijk te maken in Nederland. Zij ontving in 2009 een eervolle vermelding van de jury voor de Joke Smit prijs, voor haar inzet voor de emancipatie met name op het gebied van financiële onafhankelijkheid van vrouwen in Nederland.

Maatschappelijk verantwoord

Haar eigen Zaak! is een commerciële instelling. Zij wil maatschappelijk verantwoord en vernieuwend ondernemen. Een deel van de winst van Haar eigen Zaak! wordt geïnvesteerd in goede doelen voor (ondernemende) vrouwen in ontwikkelingslanden. Zo sponsoren wij goede doelen met geld en media-aandacht als: mamacash.nl, womenonwings.nl en de campagne ‘Because I’m a girl van plannederland.nl. Sinds 2010 steunen wij via mamaboom.nl ook microkrediet voor moeders.

Contact

ir. Vivienne Westerhoud
Westwood’s Media
mobiel 06-51949755
email info@haareigenzaak.nl
website www.haareigenzaak.nl