Over ons

Missie & Visie

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster
Vivienne Westerhoud is ondernemer sinds 2001. Toen zij als alleenstaande moeder van twee jonge dochters graag vanuit huis wilde werken, zegde zij haar commerciële baan op. Zij startte het online magazine en – netwerk Haar eigen Zaak! in 2002, naast diverse andere online magazines. Zij is SEO tekstschrijver en content marketing specialist en studeerde af in de biologie en bedrijfskunde in Wageningen. Vivienne is dol op avontuur, natuur en mooie, bijzondere verhalen.

Haar eigen Zaak! stelt zich ten doel het succes van vrouwelijke ondernemers te vergroten. Dat doet zij door de zichtbaarheid van haar leden te vergroten op het internet en in de landelijke pers. Op haareigenzaak.nl en via 9tot3.nl kunnen opdrachtgevers onze freelancers gemakkelijk vinden. En via persberichten helpen wij vrouwelijke ondernemers aan free publicity.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak!

Alle vrouwelijke ondernemers, zoals coaches, webshop-eigenaren, freelancers en zakelijke dienstverleners kunnen via Haareigenzaak.nl voordelig adverteren. Voor 150,- euro ex btw per jaar staan zij al een heel jaar op deze site en krijgen een artikel op een van onze online magazines, gericht op vrouwen. En nog veel meer! Lees hier de voorwaarden en meld je aan!

Webshops, winkels & merken

Vrouwelijke ondernemers met een webshop of winkel kunnen voordelig adverteren via mamashopt.nl, ons online ‘shopazine’ voor moeders. Dat valt binnen het lidmaatschap van Haar eigen Zaak!

Voor meer informatie kan je altijd even mailen of bellen met Vivienne Westerhoud 0651949755.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak! 150,- euro per jaar

Voordelig adverteren, SEO vindbaarheid & korting op PR

Als lid van Haar eigen Zaak! kun je een heel jaar adverteren op deze website voor 150,- euro ex btw. Je krijgt daarvoor:
– Een vermelding op deze website
– Een artikel op een van onze online magazines met een SEO followlink naar jouw website.
– Je kunt zelf het artikel aanleveren. Je kunt daarin duidelijk jouw expertise of producten laten zien. Of een leuke weggever doen, voor extra aandacht.
– Jouw verhaal gaat mee in de nieuwsbrief
– We delen jouw verhaal ook via social media
Facebook & Twitter & Pinterest & LinkedIn & Instagram
Linkbuilding! Plaatsingen op onze site hebben een positief effect op de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines, omdat onze sites al lange tijd bestaan en een goede score hebben voor Google.
Korting op Pers & Publiciteit Als lid van Haar eigen Zaak! krijg je korting op PR via ons media bedrijf Westwood’s.
30% korting op het online programma  ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’.
Lees hier alle voorwaarden en word vandaag nog lid!

Pers & publiciteit

Westwood’s PR verzorgt publiciteit voor webshops, ondernemers en merken. Daarbij richten wij ons op de doelgroep vrouwen en moeders in geschreven landelijke pers, online media en bloggers. Leden van Haar eigen Zaak! krijgen korting op pers & publiciteit.

Meld je hier aan als lid van Haar eigen Zaak!

Vrouwelijke freelancers in de zakelijke dienstverlening

Ben jij vrouwelijke ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Je bereikt dan via deze website en haar nieuwsbrief 20.000 bedrijven en zelfstandig ondernemers. Je kunt via artikelen jouw expertise delen met als doel nieuwe klanten te werven. Grotere bedrijven kunnen jou als lid van Haar eigen Zaak! gemakkelijk vinden via de ledenlijst en ook via 9tot3.nl. De 9tot3-vacaturebank is er voor freelance en interim opdrachten zowel als vacatures in loondienst waarvan de werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Nieuwe freelance opdrachten krijgen onze leden als eerste per mail toegestuurd.

Coaches die zich richten op de particuliere markt

Ben jij coach en richt jij je op de particuliere markt? Werk je juist veel met moeders of help jij mensen uit een burn-out? Dan kun je direct via Mamas.nl onze doelgroep bereiken. Dat is ons online magazine voor werkende moeders tussen 25 en 55 jaar. Als lid van Haar eigen Zaak! kun je dus ook kiezen voor een artikel op mamas.nl.

Meld je hier aan als lid van Haar eigen Zaak!

Wat anderen zeggen over ons

“Vivienne, -eigenaar van Westwood’s PR en oprichter Haar eigen Zaak!- is een zeer levendig en inspirerend persoon om mee te werken. Mede door haar uitstraling en enthousiasme geeft zij de juiste betekenis aan je PR en Publiciteit.”
-Patricia de Groot, Business+Life Coach voor inzicht, groei en transformatie-

“Ik ken Vivienne als een betrokken en enthousiast mens en onderneemster met hart voor ‘haar eigen zaak’! Iemand die dingen op een eigen unieke wijze aanpakt en hier succesvol in is.”
-Marieke Dekkers Coaching Training Meditatie, Psycholoog en meditatie trainer-

HEZ!tips & acties en E-book ‘Succes is Persoonlijk’
Hoofdredacteur & eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Het staat bol van de ondernemerstips en geeft een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Omdat zij naast de tips in het e-book, nog veel meer wilde delen met haar lezers, startte zij einde 2012 ook de HEZ!tips & acties. Daarin deelt zij in korte e-mails telkens één inspirerende tip met haar lezers. Daarnaast stuurt zij haar lezers af en toe een acties en kortingscodes. Aanmelden is GRATIS en kan rechts op deze site. Als je je aanmeldt, ontvang je ook een link naar het E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Helemaal GRATIS dus!

Wil jij je aanmelden als lid van Haar eigen Zaak!? Dat kost 150,- euro exclusief btw per jaar. Meld je hier aan.

Opdrachtgevers & freelancers

Bedrijven of opdrachtgevers die flexibele, ervaren krachten kunnen gebruiken en op zoek zijn naar kwaliteit, vinden bij Haar eigen Zaak! de juiste werkpartner. Zij kunnen opdrachten plaatsen op deze website en via 9tot3.nl. Voor 250 euro plaatst een bedrijf al een vacature op de 9tot3-vacaturebank. De leden van Haar eigen Zaak! krijgen de opdrachten als eerst via e-mail te zien. Meld hier jouw vacature aan.

Haar organisatie

Haar eigen Zaak! is opgericht door Vivienne Westerhoud in mei 2002, een jaar na de lancering van haar website mamas.nl. Haar eigen Zaak! is een commercieel netwerk voor vrouwelijk ondernemers. Vivienne zet zich al jaren in voor het succes van vrouwelijke ondernemers. Ook voerde zij een actieve lobby om flexibel werken mogelijk te maken in Nederland. Zij ontving in 2009 een eervolle vermelding van de jury voor de Joke Smit prijs, voor haar inzet voor de emancipatie met name op het gebied van financiële onafhankelijkheid van vrouwen in Nederland.

Maatschappelijk verantwoord

Haar eigen Zaak! is een commerciële instelling. Zij wil maatschappelijk verantwoord en vernieuwend ondernemen. Een deel van de winst van Haar eigen Zaak! wordt geïnvesteerd in goede doelen voor (ondernemende) vrouwen in ontwikkelingslanden. Zo sponsoren wij goede doelen met geld en media-aandacht als: mamacash.nl, womenonwings.nl en de campagne ‘Because I’m a girl van plannederland.nl. Sinds 2010 steunen wij via mamaboom.nl ook Microkrediet voor Moeders.

Contact

ir. Vivienne Westerhoud
Westwood’s Media
mobiel 06-51949755
email info@haareigenzaak.nl
website www.haareigenzaak.nl