Paardencoach en meer, Sacha Goezinnen

Paardencoach Sacha in Muiden

Sacha Goezinnen is onder andere paardencoach op een bijzondere locatie. Op de boerderij in Muiden, die zij samen met haar man bestiert, kun je terecht voor mooie levenslessen. De dieren die er rondlopen, zoals koeien, paarden, poezen en honden, spelen vaak een belangrijke rol in de coachingssessies. Soms bewust, maar vaak ook onbewust voor de cliënt. Dat maakt het een mooi avontuur, waarin jouw persoonlijke groei organisch tot stand komt.

Omdat Sacha veel verschillende technieken gebruikt, raak je als cliënt de ‘procedure’ volledig uit het oog. Dat helpt om dieper in te gaan op vraagstukken waar je mee loopt.

Balans in zelf en de ander

Sacha: ‘Het creëren van balans in ‘BeKind’ naar jezelf en ‘BeKind’ naar de ander.’ dat geeft het beste weer wat ik wil bereiken bij de mensen die bij mij komen. Aardig zijn voor jezelf en de ander. Daar zitten soms blokkades in de weg. En die komen makkelijk aan het licht als je met dieren werkt.

​’Je kunt alleen een goede verbinding met ‘de ander’ aangaan, als je een goede verbinding hebt met jezelf. Dichter bij jezelf komen door oude ballast op te ruimen. Als je beschadigd bent door gebeurtenissen uit het verleden, kun je uit balans raken. Ik help je graag met het (terug)vinden van die balans.’

Jezelf (terug) vinden

​Herken je jezelf in één (of meerdere) van de onderstaande zinnen:

  • Moeite om mijn plek in te nemen
  • Het gevoel hebben er niet bij te horen (werk/gezin/vriendenkring)
  • Geen nee kunnen zeggen
  • Lastig vinden om relaties aan te gaan of te behouden
  • Snel geïrriteerd zijn of boos
  • De controle willen houden
  • Geen emoties kunnen uiten.

Lees ervaringen!

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Mamas.nl kwam op mijn erf kijken. Om los te laten, toen haar dochter uit huis ging. En om oud verdriet achter zich te laten, na een verbroken relatie. Ook kwam zij met haar dochters helpen koeien melken.

Kan ik jou helpen voor balans? Of leren loslaten?

Neem contact op via Sacha Goezinnen
Dijkweg 3
1398 PG  Muiden

06 42 68 11 80

Kijk op mijn website bekind-coaching.nl. Of MAIL mij!

Wil je koeien melken? Kijk dan op onze Facebook pagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.