Gratis e-book

Gratis tips e-book en winacties

Gratis e-book & tips en leuke winacties!

Ben jij vrouw en ondernemer? Dan ben je op de juiste plek. Haar eigen Zaak! is er voor vrouwelijke ondernemers. Of je nu een webshop hebt of coach of freelancer bent. Wij helpen onze leden succesvol te zijn als ondernemer. En wij geven graag regelmatig iets weg! Soms is dat met mail & win acties en in 2012 verscheen het gratis e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Download HIER het gratis e-book.

Gratis e-book & e-mail tips

Hoofdredacteur en eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het gratis e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Zij schreef handige -en tijdloze- ondernemerstips over gratis e-book succes is persoonlijknetwerken, verkopen en time management en geeft daarbij een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Daarnaast deelt zij inspirerende tips via e-mail. Helemaal gratis! Soms stuurt zij met haar tips ook interessante acties met kortingen mee, speciaal voor haar lezers. Aanmelden is GRATIS en kan HIER. Als jij je aanmeldt voor de HEZ tips & acties, ontvang je gelijk de link naar het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Ook ontvang je daarna nog gratis wekelijkse ondernemerstips per e-mail.

Gratis mail & win acties

Naast het gratis e-book en tips, mag Haar eigen Zaak! ook regelmatig producten weggeven van anderen. Dat is altijd leuk. Als je meedoet met zo’n mail & win actie, dan word je automatisch abonnee van onze gratis Haar eigen Zaak! nieuwsbrief HEZ!zine. Daarin staat inspiratie & nieuws voor ondernemers, tips & columns van onze leden en natuurlijk alle nieuwe winacties. Kijk hier of er nog wat te winnen is. Of meld je hier rechts op deze pagina gelijk aan voor onze gratis HEZ!zine (of scroll naar beneden als je deze tekst op je mobiel leest), zodat we je op de hoogte kunnen houden. Wil jij zelf een mail & win aanmelden? Heb je een mooi product wat je gratis weg zou willen geven? Mail ons!

Over Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak! is het online netwerk voor vrouwelijke ondernemers sinds 2002. Leden kunnen adverteren op deze site als zij een zakelijke doelgroep willen bereiken als freelancer, coach of zakelijke dienstverlener. Vrouwen met een webshop en coaches die zich richten op particulieren, kunnen adverteren op Mamas.nl en Mamashopt.nl. Zo bereiken zij hun doelgroep, werken aan vindbaarheid en ontvangen daarnaast 100 euro korting op persberichten. Wil je meer informatie en lid worden? Je bent welkom!

Pers & Publiciteit

Wil jij de pers benaderen om jouw bedrijf meer bekendheid te geven? Maar weet je niet zo goed hoe? Of kom je er steeds niet aan toe? Haar eigen Zaak! is onderdeel van Westwood’s Media. Via Westwood’s PR verzorgen wij al jaren persberichten voor vrouwelijke ondernemers, webshops en merken. Wij richten ons daarbij op de doelgroep vrouwen, moeders en gezinnen. Wij (her)schrijven persberichten en versturen deze naar alle relevante redacties van bladen en online media, gericht op vrouwen. Leden van Haar eigen Zaak! en adverteerders van Mamas en Mamashopt, krijgen 100 euro korting op onze persberichten.

Over ons

Haar eigen Zaak!, Mama’s, MamaShopt! en de 9tot3 vacaturebank zijn onderdeel van Westwood’s Media. Vivienne Westerhoud is oprichter en eigenaar. Zij is expert op het gebied van online adverteren, tekst & PR. Zij richt zich daarbij vooral op de doelgroep vrouwen. Iedereen die vrouwen wil bereiken is bij Westwood’s Media & PR op het juiste adres. Vivienne denkt graag met je mee! Mail of bel Vivienne 06 51 94 97 55 en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.