Gratis e-book

Gratis e-book van Haar eigen Zaak!

e-book Ultieme gids voor technische SEOBen jij vrouw en ondernemer? Dan ben je op de juiste plek. Haar eigen Zaak! is er voor vrouwelijke ondernemers. Of je nu een webshop hebt of een horeca tent runt. Of coach of freelancer bent. Ik help onze leden succesvol te zijn. En ik geef graag regelmatig iets weg! Zoals dit gratis e-book.

Dé ultieme gids voor vindbaarheid online

Omdat ik vind dat elke ondernemer kennis zou moeten hebben van SEO (vindbaarheid in de zoekmachines) schreef ik dit e-book met alle eisen die Google stelt aan de techniek van jouw website. Of je nu een bestaande website hebt, of net begint, met deze gids kun je de technische basis voor jouw vindbaarheid in Google in orde brengen. En dat is belangrijk, want gevonden worden door jouw klanten via de zoekmachines is nog steeds de beste manier om klanten aan te trekken. Jaar in jaar uit.

VRAAG HIER GRATIS DIT E-BOOK AAN!

Online programma SEO schrijven voor vindbaarheid online

Naast deze technische basis voor vindbaarheid is er ook nog zoiets als ‘SEO schrijven’. Dat gaat over de teksten die je in jouw website plaatst. Als je de juiste zoekwoorden inzet en structuur brengt in jouw site, kun je nog steeds bovenaan in Google komen. Zodat jouw klanten je kunnen vinden! Over ‘SEO schrijven’ maakte ik het complete en supercompacte online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ t.w.v. 149,-. Je krijgt het met 30% korting bij jouw lidmaatschap van Haar eigen Zaak!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VOOR HET LIDMAATSCHAP

Gratis e-book ‘Succes is persoonlijk’ & e-mail tips

In de zomer van 2012 schreef ik het gratis e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Met handige -en tijdloze- ondernemerstips over gratis e-book succes is persoonlijknetwerken, verkopen en time management. Ik geef daarbij een persoonlijke blik op mijn eigen ondernemerschap. Daarnaast deel ik inspirerende tips via e-mail. Helemaal gratis! Aanmelden is GRATIS en kan HIER. Als jij je aanmeldt voor dit e-book, krijg je de mails die ik HEZ tips & acties heb genoemd. In de eerste mail vind je de link naar het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Ook ontvang je daarna nog gratis wekelijkse ondernemerstips per e-mail.

DOWNLOAD HIER HET GRATIS E-BOOK ‘SUCCES IS PERSOONLIJK’

Gratis nieuwsbrief

Naast de gratis e-books en de email tips bij het e-book ‘Succes is Persoonlijk’, verstuur ik ook mijn HEZ!zine ofwel nieuwsbrief met nieuws uit het netwerk. En soms mogen we ook iets weggeven van anderen. Dat is altijd leuk. Als je meedoet met zo’n mail & win actie, dan word je automatisch abonnee van onze gratis Haar eigen Zaak! nieuwsbrief HEZ!zine. Daarin staat inspiratie & nieuws voor ondernemers, tips & columns van onze leden en natuurlijk alle nieuwe winacties. Kijk hier of er nog wat te winnen is. Of meld je hier rechts op deze pagina gelijk aan voor onze gratis HEZ!zine (of scroll naar beneden als je deze tekst op je mobiel leest), zodat ik je op de hoogte kan houden. Wil jij zelf in de nieuwsbrief verschijnen met ruim 4.000 abonnees? WORD DAN LID VAN HAAR EIGEN ZAAK!

Over Haar eigen Zaak! lidmaatschap

Haar eigen Zaak! is het online netwerk voor vrouwelijke ondernemers dat ik in 2002 al startte.
Leden krijgen een vaste vermelding op deze website. En ik publiceer een artikel op één van mijn online magazines inclusief nieuwsbrief vermelding en social media exposure.
Ben jij freelancer of zakelijke dienstverlener? Dan krijg je deze extra aandacht op deze website voor vrouwelijke ondernemers.
Heb jij een webshop? Dan komt jouw publicatie op Mamashopt.nl.
Ben jij coach voor moeders, werk, balans en kinderen? Dan krijg jij bij het lidmaatschap exposure op Mamas.nl.
Ben jij HORECA ondernemer? Dan krijg jij bij jouw lidmaatschap van Haar eigen Zaak! een publicatie op Haarauto.nl.
Heb jij een duurzaam product of merk? Vrouwen met een duurzame onderneming kunnen de doelgroep van Fairgreengoods.nl aanspreken.
Zo bereik je als ondernemer extra doelgroep. En door een link naar jouw website werk je gelijk aan je vindbaarheid in Google, doordat mijn online magazines al langere tijd bestaan. Ik werk daar immers al 20 jaar aan! Je krijgt nu ook het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ t.w.v. 149,- met 30% korting bij het lidmaatschap van Haar eigen Zaak!

LEES HIER MEER OVER HET LIDMAATSCHAP INCLUSIEF ONLINE PROGRAMMA OVER GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE

Over mij

Vivienne WesterhoudMijn naam is Vivienne Westerhoud. Ik ben al bijna 20 jaar online ondernemer en inmiddels expert in Content Marketing, SEO schrijven en PR. Ik studeerde biologie en bedrijfskunde aan de Wageningen Universiteit. Na mijn afstuderen volgde ik een postdoctorale opleiding Copywriting en Wetenschapsjournalistiek.

Toen ik moeder werd, zegde ik mijn commerciële baan in het bedrijfsleven op. Mijn hart riep om vrijheid. Ik was toen al een pionier met een missie. Ik startte diverse online magazines, die ik eerder al noemde én de eerste vacaturebank voor banen binnen schooltijden in Nederland.

Mijn missie was en is nog steeds: “vrouwen inspireren en helpen autonome keuzes te maken in werk en leven. Zodat zij vrijheid en financiële onafhankelijk ervaren.
Haar eigen Zaak! heeft daarom als doel om jouw succes als onderneemster te vergroten.

Vivienne Westerhoud – info@haareigenzaak.nl – 06 51 94 97 55 – Haar eigen Zaak! is samen met mijn online magazines onderdeel van Westwood’s Media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.