Home > Gratis e-book

Gratis e-book

Gratis tips e-book en winacties

Gratis e-book & tips en leuke winacties!

Ben jij vrouw en ondernemer? Dan ben je op de juiste plek. Haar eigen Zaak! is er voor vrouwelijke ondernemers. Of je nu een webshop hebt of coach of freelancer bent. Wij helpen onze leden succesvol te zijn als ondernemer. En wij geven graag regelmatig iets gratis weg!

Gratis e-book & e-mail tips

Hoofdredacteur en eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het gratis e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Zij schreef handige ondernemerstips over gratis e-book succes is persoonlijknetwerken, verkopen en time management en geeft daarbij een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Daarnaast deelt zij inspirerende tips via e-mail. Helemaal gratis! Soms stuurt zij met haar tips ook interessante acties met kortingen mee, speciaal voor haar lezers. Aanmelden is GRATIS en kan rechts op deze pagina. Als je je aanmeldt voor de e-mail tips, ontvang je gelijk de link naar het e-book ‘Succes is Persoonlijk’.

Gratis winacties

Naast het gratis e-book en tips, mag Haar eigen Zaak! ook regelmatig producten weggeven van anderen. Dat is altijd leuk. Als je meedoet met zo’n mail & win actie, dan word je automatisch abonnee van onze Haar eigen Zaak! nieuwsbrief HEZ!zine. Daarin staat inspiratie & nieuws voor ondernemers, tips & columns van onze leden en natuurlijk alle nieuwe winacties. Kijk hier of er nog wat te winnen is. Of meld je hier rechts op deze pagina gelijk aan voor onze gratis HEZ!zine, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Over Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak! is het online netwerk voor vrouwelijke ondernemers sinds 2002. Leden kunnen adverteren op deze site als zij een zakelijke doelgroep willen bereiken als freelancer. Vrouwen met een webshop en coaches kunnen met het lidmaatschap adverteren op Mamas.nl en Mamashopt.nl. Zo bereiken zij hun doelgroep, werken aan vindbaarheid en ontvangen daarnaast tips voor het schrijven van goede SEO teksten. Wil je meer informatie en lid worden? Je bent welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *