Daniëlle Koninkx van Hartenenzo volgt haar hart

Daniëlle KoninkxKunstenares Daniëlle Koninkx maakt unieke harten met hart en ziel. De harten zijn handgemaakt van diverse materialen en vooral mooie, kleurrijke kralen. Ze zijn bedoeld om als sieraad aan de muur te hangen. Zodat je er elke dag van kunt genieten. De bijzondere harten zijn te koop in haar webshop HartenEnZo.nl.

Symbool van liefde

HartenenzoDe harten staan symbool voor liefde. Liefde voor je partner, een goede vriend of je kindje. Mooi om bij de geboorte van je kindje aan de muur te hangen in de babykamer. Of te geven aan een vriend, als blijk van diepe vriendschappelijke liefde. Iedere keer als je naar het hart kijkt voel je dat moment of die herinnering en krijg je een warm en blij gevoel. Dit soort figuurlijke kacheltjes heeft ieder mens nodig. HartenEnZo levert die in de vorm van harten.

Harten, kettingen en meer

Naast harten maakt Daniëlle eenvoudige, draagbare kettingen. Hoe eenvoudig ook, het bijzondere is dat ze uniek gemaakt zijn en van de eenvoudigste outfit iets bijzonders maken. Door de diversiteit aan kleur in elk ontwerp, past een ketting van HartenEnZo op bijna iedere outfit.

Online, in de winkel en op maat

hartenenzoOp afspraak kun je een hart of zo komen bekijken in Delfgauw aan huis in het altelier. HartenEnZo maakt ook harten op maat. Heb je zelf mooie sieraden die niet meer gedragen worden? Als herinnering aan je oma of een oude tante? Deze kunnen omgetoverd worden in een mooi sieraad aan de muur in de vorm van een hart. Bij HartenEnZo staat het ‘EnZo’ voor andere ontwerpen dan harten. Objecten of sieraden die je dragen kunt. Ook hier kun je zelf materiaal aanleveren om een uniek en dierbaar ontwerp te laten maken. De harten van HartenEnZo zijn, behalve online ook te koop bij woonwinkel NISHA, Wittevrouwenstraat 42, in Utrecht.

De onderneemster Daniëlle Koninkx

HartenEnZo.jpgKunstenares Daniëlle Koninkx maakt de harten recht uit haar hart. Zij is vorig jaar februari haar eigen webwinkel HartenEnZo.nl begonnen. Daniëlle: ‘’HartenEnZo is ontstaan uit een passie voor kleur, sieraden, harten, bloemen, sfeer, materialen en mooie dingen. En ook vanuit de enorme behoefte om in mijn eigen kracht te gaan staan en vanuit die kracht te gaan werken, want daar zit mijn energie. ‘Volg je hart’ is daarom de achterliggende gedachte van HartenEnZo. Die energie voelen mensen als zij naar mijn harten kijken.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.