Astrid de Groot – de Meijer

TableTalk marketing | communicatie | events.
TableTalk is een full service marketing- en communicatiebureau. Wij vertalen vraagstukken naar concrete marketing- en communicatieoplossingen. Die oplossingen zijn breed; van onderzoek en advies tot realisatie. De rode draad van onze activiteiten schuilt in de naam ’TableTalk’. Het uiteindelijke doel is dat de juiste mensen met elkaar aan tafel zitten. Onze aanpak is geslaagd als we een organisatie op de kaart hebben gezet, een boodschap helder over de bühne hebben gebracht en extra aandacht, klanten of omzet hebben bezorgd voor onze opdrachtgevers. Onze aanpak is zowel strategisch als pragmatisch en we zijn uit op het realiseren van tastbare resultaten.

Inmiddels heb ik al weer ruim 15 jaar ervaring in het (internationale) werkveld van marketing en communicatie. Concept-ontwikkeling en marketingcommunicatieadvies is mijn focus. Daarnaast ben ik inzetbaar als (interim) marketingcommunicatiemanager en stuurt ze projectteams aan. Ik ben een (echte) generalist, kan me snel inleven in diverse vraagstukken en vind het leuk om zaken aan elkaar te knopen, te regelen en te organiseren. Mijn grootste uitdaging is beweging te realiseren, de juiste mensen bij elkaar krijgen om zo tastbare resultaten te boeken.

Het team van TableTalk bestaat uit gedreven, zelfstandige professionals die vanuit diverse achtergronden de nodige expertise met zich meebrengen. Ons team kenmerkt zich door een sterke mate van flexibiliteit. Door de jarenlange (internationale) ervaring in het bedrijfsleven zij n we in staat snel te schakelen en kunnen we ons inleven in complexe vraagstukken.

Astrid de Groot – de Meijer
Adres: Markt 1
3961 BC Wijk bij Duurstede
Email: astrid@tabletalk.nu
Website: www.tabletalk.nu
Telefoon (privé): 06-52316909
Telefoon (mobiel): 06-52316909
Organisatie: TableTalk marketing | communicatie | events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.