Marjet Wullink van Bureau Bold

‘Bold’: gedurfd, stoutmoedig, brutaal en stout. Dat is precíes wat BureauBold kenmerkt.  BureauBold is het online marketing adviesbureau van Marjet Wullink, dat staat voor persoonlijke aandacht, advies en duurzaamheid. BureauBold helpt (startende) ondernemers door hun ideeën over hun product helder te vertalen naar hun website en de zichtbaarheid hiervan te vergroten.

Bold’s idee?
Hoe meer je van je website gaat houden, hoe meer je website dit uitstraalt en hoe meer mensen je website graag willen bezoeken. So… Start to love your website!  BureauBold geeft onder andere cursussen in:
– WordPress websites
– Zoekmachine Optimalisatie (SEO): verbeter je online vindbaarheid van je bedrijf!
– Cursus foto bewerken

Bureau BoldTijdens de workshops wordt gewerkt in kleine groepjes. Er is dus altijd genoeg tijd voor vragen en natuurlijk wordt er ook voldoende aandacht aan de individuele websites besteed. Twee vliegen in één klap! Naast deze persoonlijke aandacht heeft BureauBold ook oog voor duurzaamheid en milieu. Neem bijvoorbeeld WordPress. Het systeem is erg duurzaam omdat je niet afhankelijk bent van één webbouwer; je kunt namelijk ook bij andere WordPress developers terecht voor aanpassingen. Daarnaast kun je ook zélf teksten en beelden op je website aanpassen.

De informatie die je tijdens de workshops en presentaties opdoet, is niet het enige dat BureauBold je te bieden heeft. De cursussen zijn namelijk ook zeer geschikt om je netwerk te vergroten en om mensen te ontmoeten. Neem dus vooral je visitekaartje mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.