Home > Haar eigen Zaak! Leden > Eten & Drinken > Nieuwe leden: Ingrid Keller-Cayet

Nieuwe leden: Ingrid Keller-Cayet

Madaga kookt verse gerechtjes voor baby’s en peuters en bezorgt deze bij je thuis.
“Ik wilde alles zelf doen. Je kleintje elke dag echt eten geven, betekent dat je ze leert om goed voor zichzelf te zorgen. Maar ik moest keuzes maken. Ik realiseerde me dat ik veel tijd kwijt was in de keuken. Tijd die ik liever wilde doorbrengen met mijn gezin, zonder concessies te doen aan het eten voor mijn zoontje.”

Voor Française Ingrid Keller-Cayet, opgegroeid in de Bourgogne, vormt voeding een bron van welzijn en geluk. Geïnspireerd door haar eigen opvoeding besloot Ingrid op zoek te gaan naar voedzame en verse alternatieven. Die waren er niet. Na twee jaar intensieve voorbereiding start ze in 2011 Madaga.

“Goed eten is een genot voor al je zintuigen. Het raakt je in je kern. Samen aan tafel genieten is puur geluk en dat geluk wil ik doorgeven aan toekomstige generaties.” Bij Madaga wordt met liefde gekookt voor jouw kleintje. Voor die heel drukke dagen en voor wanneer het eens níet zo goed uitkomt om zelf te koken.  Alle gerechtjes worden met verse ingrediënten klaargemaakt zonder zout, suiker of andere toevoegingen. Zoete aardappelen, gierst, couscous en rode bietjes: alles is super smakelijk en heel gevarieerd.

Wekelijks bereiden onze koks groentehapjes, sauzen, snackjes en maaltijden. Alles wordt gekoeld bij jou thuis bezorgd en je kunt de gerechtjes dan nog ruim een week bewaren in de koelkast of invriezen.  Maak kennis met de gerechtjes en de service van Madaga. Voor €9,95 bestel je een proefmenuutje.

Wil je meer weten, kijk op www.madaga.nl of mail ons op welkom@madaga.nl.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *