Voordelig zakelijk vervoer? Ga fietsen!

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoerDie dagelijkse ritten naar het werk, even koffie halen bij het tankstation, en weer aansluiten in de file. Zakelijk vervoer kost stiekem toch heel wat geld. Maar het openbaar vervoer is ook niet altijd een optie. Als je al drie kwartier in een overvolle trein hebt gezeten, wil je ook niet nog eens een half uur in de bus zitten om uiteindelijk nog tien minuten te moeten lopen voor je daadwerkelijk op je werk bent. Op zoek naar voordelig zakelijk vervoer? Ga fietsen!

Op de fiets naar het werk

Vaak woon je dichter bij je werk dan je denkt, maar duurt het door de drukke wegen en de vele rode stoplichten enorm lang voordat je er bent. Kijk nou eens naar het daadwerkelijke aantal kilometers die je moet afleggen, dat zijn er waarschijnlijk minder dan verwacht. Dan is het een optie op ’s ochtends de auto te laten staan en de fiets te pakken. Ritten korter dan 15 kilometer zijn prima op de fiets te doen. Geen files meer en eenrichtingswegen, weg stress. En wat dacht je van geen hoge parkeer- en benzinekosten meer waar je je zo druk om kunt maken.

Door de komst van de elektrische fiets is het nog aantrekkelijker geworden om de afstand tussen huis en werk per fiets af te leggen. Door de elektrische motor van de e-bike krijg je een letterlijk duwtje in de rug en leg je in een kortere tijd een langere afstand af. Je komt dan zonder moe en bezweet te zijn, op tijd op je werk aan.

De plooifiets

Is de afstand naar je werk toch te lang om volledig op de fiets af te leggen. Leg er dan een deel van op de fiets af. Door middel van de plooifiets. Plooifietsen kun je eenvoudig meenemen in de trein waardoor je dat laatste stuk lekker op de fiets kunt afleggen.

Op de fiets naar het werk gaan is voordelig. Niet alleen omdat je kosten voor onder andere benzine en parkeren ontloopt, maar ook omdat je voor het aantal gefietste kilometers een vergoeding krijgt. Genoeg redenen om voortaan lekker op de fiets naar het werk te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.