Met de e-bike naar kantoor een goed idee!

Met de ebike naar kantoor

Met de e-bike naar kantoor: dit is waarom jij dat voortaan wilt!

Net als heel veel anderen ga je waarschijnlijk minder vaak op de fiets naar kantoor dan je zou willen. Zeg nou zelf, het is heus niet raar dat jij ‘s morgens nadat je je hectische ochtend rituelen weer hebt weten te volbrengen, niet altijd evenveel zin hebt om op de pedalen te stappen en naar het werk te fietsen. Daarnaast kost fietsen toch de nodige inspanning. Daardoor zijn klotsende oksels, een verhit gezicht en een verwilderd kapsel soms niet te voorkomen. Hoe lekker zou het dan ook zijn om naar je werk te fietsen zonder het risico te lopen dat je eruit ziet alsof je zojuist een marathon hebt gelopen? De oplossing is heel simpel: waag jezelf gewoon aan elektrisch fietsen! Dan scheur jij straks al je mede fietspad gebruikers voorbij, én zie je er na aankomt op kantoor nog steeds uit om door een ringetje te halen! Met de e-bike naar kantoor is dus de oplossing voor het inspanningsprobleem die er vast al eens voor heeft gezorgd dat je iets minder charmant je werkdag begint dan je zou willen. Dit is natuurlijk al een enorm voordeel, maar er is meer!

Tijd = geld

Oké, als moderne onderneemster heb jij naast je business vast nog veel meer te doen. Je tijd is dus kostbaar. Met de auto naar het werk gaan heeft zo zijn voordelen, maar een heel groot nadeel is file! Tegenwoordig is in de file staan bijna onvermijdelijk geworden, en dit kost tijd, heel veel tijd. Hoe fijn zou het zijn als je deze files lekker kunt laten voor wat ze zijn en op je e-bike kunt stappen. De tijd die je hiermee bespaart kun je nu inzetten voor leuke dingen. Dat klinkt goed toch!

Gezond in de buitenlucht

Druk, druk, druk. Je kent het waarschijnlijk wel: een dag duurt 24 uur, maar is soms niet lang genoeg om alle taken op je to-do lijstje af te kunnen strepen. De kans dat sporten hoog op je prioriteitenlijstje staat is waarschijnlijk niet zo groot, als je keuzes moet maken. De elektrische fiets biedt ook op dit gebied uitkomst! fietsen is namelijk hartstikke gezond. Door naar kantoor te fietsen, werk je dus ook aan je gezondheid. Dat scheelt toch weer een rondje sportschool!

Elektrische damesfiets uitzoeken

Zie jij het wel zitten om de auto wat vaker te laten staan, en lekker elektrisch te gaan fietsen? Top! Dan rest je alleen nog het leukste gedeelte: een e-bike uitkiezen die helemaal bij je past! Elektrische damesfietsen heb je namelijk in vele soorten en maten. Neem daarom eens een kijkje bij Stella. Hier vind je gegarandeerd wat je zoekt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.