E-bike leasen: fiets overal heen dit jaar!

e-bike leasen

Een e-bike leasen? Help jezelf om meer te bewegen. En maak ook van lange afstanden een sportief moment. Het is weer een nieuw jaar. Dé tijd om weer na te denken over jouw goede voornemens en hoe je ze dit jaar écht gaat verwezenlijken. Voornemens zoals gezonder eten en meer bewegen zijn óók dit jaar weer ontzettend populair, net als het voornemen om meer te genieten van de kleine dingen die ons gelukkig maken.

Waardering van gewone dingen

Waardering hebben voor dingen die ‘normaal’ zijn. Dat is een les die we hebben geleerd in 2020. Toch is het ook dit jaar niet eenvoudig om je voornemens vast te houden en om te toveren tot nieuwe gewoontes. Dus waarom start je niet met één goed voornemen? Vraag niet teveel van jezelf. En waardeer ook elke stap, die je zelf maakt naar een gezonder leven. Het voornemen om meer te bewegen en vaker de buitenlucht op te zoeken is een hele gezonde! Laat dit nou ook gelijk voornemens zijn die je heel makkelijk kunt vervullen. Hoe? Ga voor die e-bike!

Met een elektrische fiets werk je efficiënt aan je doelen

Ja, je leest het goed. Een e-bike is hét middel om zowel het voornemen van meer bewegen als vaker de buitenlucht opzoeken te vervullen. Tijdens het fietsen op een e-bike ben je namelijk in beweging en dat doe je natuurlijk buiten. Win win toch? Er zijn zelfs nog meer voordelen. Fietsen op een elektrische fiets maakt ook dat je efficiënt aan je doelen kunt werken. Je kunt de auto namelijk wat vaker laten staan en fietsen naar je werk of naar de supermarkt. De trapondersteuning van een e-bike maakt dat afstanden die eigenlijk net te ver zijn om te fietsen, toch bereikbaar worden. Je kunt dus vaker gaan fietsen én het is ook nog eens beter voor het milieu!

Een e-bike leasen in 2021

Een heikel punt is de aanschaf. Een e-bike is prijzig, maar je moet het eigenlijk zien als een investering in jezelf. De voordelen voor je gezondheid maar ook voor het milieu zijn namelijk groot. Is de investering je toch écht te groot? Kijk dan eens of je deze op de zaak kunt zetten. Een belastingvoordeel zou je net dat zetje kunnen geven. Sinds 1 januari 2020 is e-bike lease hot en happening. Voorheen was het leasen van een elektrische fiets gecompliceerd en duur. Iedere privé kilometer die je ermee reed moest tot op de meter nauwkeurig bijgehouden worden, waardoor alleen de berg aan extra administratie Nederlandse werkgevers al afschrok. Nu is dat wel anders. Je koopt privé kilometers als het ware af met een bijtelling van slechts 7%. Een e-bike kost jouw werknemers dus nog maar een paar euro’s per maand. Mensen in loondienst leveren dan wel hun reiskostenvergoeding in, maar krijgen er een hoop voor terug.

Er zijn ontzettend veel e-bike specialisten aangesloten bij dit nieuwe fietsplan, dus ook een e-bike specialist bij jou in de buurt. De keuze is dus ook nog eens reuze. Kortom, met een e-bike starten jij en je werknemers het nieuwe jaar extra goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.