Voordelig shoppen en 300 euro shoptegoed winnen voor de zomer?

voordelig shoppenDe zomervakantie staat weer voor de deur. De tijd om even wat rustiger aan te doen en te bezinnen op welke richting je als ondernemer wilt aanhouden om voor het einde van het jaar jouw doelen weer te bereiken. En ook de tijd om er lekker even tussen uit te gaan met je gezin. Om deze periode in te luiden, kun je bij Limango nu 300 euro shoptegoed winnen en nog voordelig shoppen ook! Limango is dé private shopping community in Nederland. Voor alle hardwerkende vrouwen, die werk en een gezin combineren. Heb jij ook weinig tijd om te shoppen? En wil je dat graag heel voordelig doen? Het doel van Limango is om jou iedere dag te verrassen met het aanbod. Elke dag starten nieuwe acties met hoge kortingen van topmerken voor jou en je gezin. Zoals mode, schoenen, accessoires en speelgoed. Je vindt er altijd wel iets wat jou aanspreekt. Lekker shoppen vanuit huis zodat je meer tijd overhoudt om je werk af te maken en te genieten van je gezin.

Opgericht in 2007 in het zuid-Duitse München is Limango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Sinds 2009 is Limango ook in Nederland actief. Behalve de private shop, heeft Limango ook een Outlet. Hier vind je altijd een ruim aanbod in alle categorieën met voor ieder wat wils.

De komende twee weken verloot Limango 3x een €300 voucher! Je hoeft je alleen maar GRATIS in te schrijven voor de Limango nieuwsbrief om kans te maken op deze prijs. Meedoen aan deze actie kan tot 16 juli 2017.

winnen

 

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.