Goede lingerie is belangrijker dan je denkt

goede lingerie

Goede lingerie is belangrijker dan je denkt. Ook in zaken. Dat klinkt misschien een beetje ver gezocht, maar probeer het maar eens uit. We zitten nu veel thuis te werken. Waarschijnlijk zit je, net als ik- regelmatig in joggingbroek of yoga pants te werken. Omdat je na je work-out gelijk achter je computer dook. Maar voel jij je ook niet veel meer on top of the game als je fris gedoucht bent en mooie kleren draagt, die succes uitstralen? Ja, en daar hoort goede lingerie natuurlijk ook bij! Natuurlijk hoeven we geen prachtige kanten lingerie te dragen. Ook al is dat op de juiste momenten ook geen slecht idee. Het is nog veel belangrijker dat lingerie je lichaam de ondersteuning biedt, die het nodig heeft op een lange werkdag. Maar hoe kies je de juiste items?

Draag zorg voor je lichaam

Goede lingerie ondersteunt jouw lichaam. Het lijnt jouw vormen af en maakt jouw figuur mooier. Goed passende lingerie zorgt er tevens voor dat het gewicht van jouw borsten goed verdeeld op je schouders en ribbenkast rust. Voor je lingerie koopt, laat je je best opmeten in een winkel. Verkopers in boetieks en kwalitatieve ketens zijn getraind in het correct opmeten van jouw lichaam. Zelfs als je je maat kent, kan het verstandig zijn om je opnieuw te laten meten als je een nieuw merk wilt passen. Er kan namelijk flink wat verschil zitten tussen dezelfde maten van verschillende merken.

Te klein of te groot?

Een te kleine BH duwt in jouw rug, je ribben en je schouders. De cups passen niet goed en jouw borsten kunnen ‘uit de cups vallen’. Lastig en soms best gênant. Een te grote bh ondersteunt dan weer niet. Kies je een bh van lage kwaliteit, dan kan het gebeuren dat de stof zijn elasticiteit verliest. Zit het stiksel niet goed, dan kunnen de naden gaan rafelen. Erger nog: dan kan de beugel loskomen en in je borst prikken. Au!

Je lingerie en je postuur

Dat lingerie belangrijk is voor je lichaam is niet alles. Het dragen van slechte of niet passende lingerie heeft een impact op jouw postuur en op hoe kledij past. Als het gewicht van jouw borsten bijvoorbeeld volledig op de schouderbandjes van jouw bh’s rust, dan kan je het moeilijk hebben met rechtop te lopen. Is jouw bh te groot en hangen jouw borsten daardoor te laag? Dan kan getailleerde kledij raar vallen.

Ook slips zijn belangrijk

Dat lingerie goed moet zitten, geldt niet alleen voor bh’s. Ook slips kunnen een flinke impact hebben op jouw uiterlijk. Een goede slip zit stevig om je lichaam zonder dat hij gaat spannen. Is je slip te groot, dan kan jij over je heupen zakken of zelfs verfrommelen onder je kleding. Is je slip te klein, dan snijdt hij in je huid en tekent hij af. Kies bovendien voor kwaliteit, want je wil niet dat je slips na verloop van tijd uitrekken. Sloggi slips zijn een goed voorbeeld van slips die hun pasvorm behouden, en ze zijn bovendien heel betaalbaar.

Het kiezen van goede lingerie is dus niet alleen belangrijk voor je lichaam, maar ook voor je postuur. En je wilt je ondergoed niet zien door je kleren heen. De juiste lingerie is de investering waard. Hoe beter alles past en zit, hoe beter jij in je vel zit om die klant via de telefoon over de streep te trekken. Want hoe jij je voelt, zo klink je ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.