Laat zien wie je bent, zoals Carrie Bradshaw van Sex and the City

-Leuke tips van onze lezers en leden-
Carrie Bradshaw kettingAls startende ondernemer moet je sterk in je schoenen staan. Er zijn soms mensen die misbruik van je proberen te maken en je diensten voor een lage prijs of zelfs gratis van je willen. Vooral vrouwelijke ondernemers moeten sterk in hun schoenen leren staan. We moeten weten wie we zijn, wat we willen en waar we voor staan. Ondernemer zijn is niet weggelegd voor onzekere, afhankelijke meisjes, nee het is alleen voor sterke onafhankelijke vrouwen. Zo moeten wij vrouwelijke ondernemers er dan ook uit zien; goed, zakelijk, sterk en sexy! Zo is de Sex and the City stijl van de populaire TV serie een goed voorbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een strak mantelpakje, een kokerrok met een mooie witte blouse erop of high waist jeans. Verder mogen we natuurlijk ook niet de accessoires vergeten, zoals een mooie clutch, maar ook onze sieraden kunnen een factor spelen in ons imago als sterke zelfstandige vrouw. Naamkettingen zijn ook terug aan het komen als trend, onder andere doordat Carrie Bradshaw -van de Sex and the City stijl- er een draagt!

Naamketting als statement: Sex and the City Stijl

In de jaren ’90 liep iedereen plotseling met een naamketting. Deze trend was grotendeels voortgekomen uit de serie Sex and the City met leading lady Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker. Dit personage groeide uit als waar stijlicoon. Voor vele mensen ging het te ver om een roze tule rok te dragen, maar een gouden naamketting, ja dat vonden de meeste vrouwen wel leuk! Niet alleen omdat het er hip en trendy uitzag maar ook omdat je ermee een statement maakte. Haar naamketting stond namelijk symbool voor haar sterke, spannende, zelfstandige kant. Voor de geweldige tijd die ze beleefde als single vrouw in New York die probeerde als zakenvrouw haar eigen boontjes te doppen. Dit konden vele zelfstandige dames wel waarderen en vervolgens werd de naamketting een symbool voor de sterke, spannende, zelfstandige vrouw.

Naamketting wordt weer populair

Sex and the city stijlNaamkettingen zijn weer hot! Volgens een artikel van Names4ever worden ze online en offline meer verkocht en beroemdheden en sociale influencers worden er steeds vaker mee gespot! Denk aan Kim Kardashian, Kylie Jenner, Bella Hadid, Jessica Biel en Adele. Naamkettingen worden niet alleen maar gebruikt met eigen naam, maar ook met de naam van de partner en kinderen. We willen als vrouw laten zien dat ook onze partner en kinderen deel uitmaken van ons leven en we daar trots op zijn!

Andere gepersonaliseerde sieraden

Een persoonlijk statement kun je ook maken met andere gepersonaliseerde sieraden zoals hangers waarin je een eigen tekst kunt laten graveren, een gepersonaliseerde (bedel)armband of een ring met naam. Leuk cadeau voor je beste klanten of je personeel aan het einde van een jaar hard werken. Om te laten zien dat je iemand een topper vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.