Webshop en bestellingen opsturen? Zo doe je dat!

bestellingen opsturen
Bestellingen opsturen voor je webshop? Lees de tips hieronder!

Bestellingen opsturen? Dit moet elke webshop eigenaar weten!

Heb je een eigen webshop en wil je graag pakketten versturen? Je kunt bij diverse partners terecht voor het versturen van pakketten voor jouw webshop. Wil je nou zeker weten dat je nooit teveel geld hoeft te betalen? En wil je profiteren van diverse voordelen? Ik geef je in deze blog een aantal handige tips, zodat je precies weet waar je terechtkunt.

Webshop pakketten verzenden

Het is belangrijk dat het logistieke proces van jouw webshop goed in elkaar steekt. Shops United helpt je hier graag bij. Dit bedrijf heeft een speciale tool waarmee je eenvoudig en snel webshop pakketten kunt versturen. Bovendien is het ook nog eens erg voordelig. Voor een vast bedrag per maand kun je via Shops United een vast aantal pakketten of brievenbuspakketten versturen. Om een goed beeld te krijgen van de diverse voordelen, zetten we dit even voor je op een rij:

– Koppel eenvoudig je webshop: het handmatig invoeren van zendingen is verleden tijd, de software is geautomatiseerd
– Gratis scan en print: scan je pakbon en print direct een verzendlabel
– Bespaar op je kosten: meer dan 2000 webwinkels zijn aangesloten bij Shops United waardoor je kunt profiteren van pakketvolume en je nooit veel hoeft te betalen voor zendingen.

Welke vervoerders?

Via Shops United kun je jouw pakketten versturen via verschillende vervoerders. Denk bijvoorbeeld aan DHL, DHL Express, Fedex Cross Border, PostNL, Red je Pakketje en UPS. Per vervoerder staat op de website van Shops United aangegeven wat de kosten zijn om een pakketje te versturen. Zo heb je altijd een goed beeld in de mogelijkheden.

Koppeling met je webshop

Je kunt jouw webshop eenvoudig koppelen aan Shops United. Van Magento en Lightspeed tot aan woocommerce: het is allemaal mogelijk. Bovendien kun je ook diverse marketplaces koppelen aan Shops United. Bied je bijvoorbeeld producten aan via bol.com of Amazon? Dan biedt deze handige tool ook zeker de uitkomst, dus doe hier je voordeel mee! Neem snel een kijkje op de website van Shops United, ontdek de mogelijkheden en beleef een hoop plezier van deze handige tool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.