Webwinkel Girlie Stuff haalt Thaise vrolijkheid naar Nederland

MargaretWebwinkel Girlie Stuff heeft kleurrijke kinderkleding uit Thailand. Even heel kort door de bocht: Ik ben Margaret, al dertig jaar met hart en ziel moeder. Twee van mijn drie kinderen zijn naar het buitenland uitgevlogen, naar Thailand en naar Noorwegen. Gelukkig heb ik er nog één twee straatjes verderop.

Kleurrijke kinderkleding

Slenterend van kraam naar kraam op de Chiang Mai Sunday Market sloeg ik de stalletjes met toeristenmeuk over. Na 15 reizen had ik dat wel gezien. Maar ik viel volledig in love met de vrolijke meisjeskleding in de Northern Thai style. Borduursels, pompoentjes en vooral heel, heel kleurig.

Webwinkel Girlie-stuff

webwinkelZou het niet prachtig zijn als Nederlandse kinderen deze broeken en rokjes zouden dragen? Hét startsein voor www.girlie-stuff.nl! Tja, Thailand. Dan denk je natuurlijk aan 32+ graden, vochtigheid en katoenen floddertjes. En je hebt gelijk! In mijn webwinkel vind je vrolijk gebloemde baggy broekjes om te dragen bij aangename, zomerse temperaturen. Maar op piepkleine, lokale markten liep ik tegen de leukste rokjes en broeken van stevige winterstoffen aan! Ik was verbaasd, verrukt en even later sjouwde ik tassen vol naar mijn backpack hotel.

Veel verschillende kleuren en inkopen in Azië

In mijn webwinkel vind je vijf categorieën: Rokjes, Broeken, Schoentjes, Hebbedingen en Voor Jezelf. In deze laatste categorie zie je shawls in een wonderlijke mix van organza en zachte tricot. In een heleboel kleuren. En wat is nou leuker dan naar Azië vliegen om én inkopen te doen én om mijn zoon in levende lijve te zien? Als ik naar het Noorse Sarpsborg ga, neem ik een stapeltje Girlie Stuff rokjes en broeken mee. Mila poseert als een professioneel model, kijk maar ’s in het Lookbook op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.