Haar kleuren met Wecolour, puur natuur

Marije de Jong van WecolourHaar kleuren met WECOLOUR.com is puur natuur. WECOLOUR.com is de webshop met professionele haarverf voor thuisgebruik van onderneemster Marije de Jong. De haarverf is zo puur mogelijk dus zonder ammonia, ppd, parabenen en resorcinol en heeft een 100% grijsdekking. De haarverf is dus ook geschikt voor mensen die grijs zijn of een allergie hebben voor ppd. De haarverf is ontwikkeld door haarkleur specialisten met jarenlange ervaring en is geproduceerd in Italië. De online kleurentool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur. Zo wordt thuis je haar kleuren wel heel erg makkelijk.

Haar kleuren thuis

Zestig procent van de vrouwen verft haar haar en steeds meer vrouwen doen dat thuis. Dit is een stuk voordeliger dan bij de kapper en je kan je haar verven wanneer het jou uitkomt. Het haarkleur pakketje past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Een kwaliteitsproduct voor €19, 95 om thuis je haar te kleuren in een mooie verpakking die je online kunt bestellen, was er nog niet in Nederland. Een mooie uitdaging en een kans die we niet voorbij konden laten gaan. Haar kleuren thuis voor iedereen!

De onderneemster achter Wecolour

Haar kleurenMarije de Jong van Wecolour: “Ik had zelf een bedrijf dat gespecialiseerd is in prijsvergelijkingen voor touroperators. Veel programmeerwerk, database queries en heel veel data. Werkzaamheden waar ik geen uitdaging meer in kon vinden. Ik wilde iets anders en heb mijn aandelen kunnen verkopen aan mijn zakenpartner. Mijn vriend Mike Degger is kapper en heeft een kapsalon. Hij heeft al jaren het idee om kappersverf te gaan verkopen aan de eindconsument. Zijn kennis van het product en mijn kennis van online marketing en verkoop gebruiken we nu voor WECOLOUR. Een enorme leuke uitdaging.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.