Stylist & Storyteller Nathalie Schalke

StylistMijn naam is Nathalie Schalke, Storyteller & Stylist. Graag hoor ik je vertellen over jouw visie, wensen en belevingen. Ik ben nieuwsgierig naar je motieven en drijfveren. Oprecht geïnteresseerd in wie jij werkelijk bent en waarom je doet wat je doet. Hoe wil je leven? Hoe wil je werken? Wat zijn jouw belangrijkste waarden en verlangens? Waarmee wil jij graag anderen inspireren?

Stylist & Storyteller

Jouw eigen authentieke verhaal vertaal ik in woord of presentatie. Via pakkende teksten en levendige interieurs. Liefst allebei!
Zowel geschreven teksten als inspirerende interieurs communiceren met de wereld om je heen en dienen uit te stralen wie je bent en waar je voor staat. Stijlvol, eerlijk, intuïtief en authentiek. Met een gezonde dosis humor en lef. Dat is StC. Dat ben ik.

Ik verheug mij erop je persoonlijk te leren kennen om samen waardevolle  inhoud te creëren. Neem contact op. Of vind mij via mijn website, op Facebook, Twitter of Pinterest.

It’s all about being content!

Tekst & redactie

Als Storyteller vertaal ik uw authentieke verhaal in prettig leesbare bewoording. Ik ben gezegend met een groot inlevingsvermogen en beschik over een onuitputtelijke woordenschat. Elke dag leer of creëer ik nieuwe woorden. Graag zet ik mijn talenten in voor uw zakelijke groei en ontwikkeling. Als blogger, columnist, content creator, content curator, redacteur of reporter vertaal en beschrijf ik uw visie en wetenswaardigheden. Zodat deze verspreid en gedeeld kunnen worden via allerlei beschikbare (social) media, on- en offline.

Authentieke styling

Als stylist gaat mijn visie op styling & interieur verder dan het creëren van een mooi plaatje.. Een goede styling heeft aantrekkingskracht, weerspiegelt karakter,  identiteit en creëert beleving. Wie zich prettig voelt kan beter presteren! Omgeving is daarbij van niet te onderschatten invloed.

Over Nathalie Schalke

Ik heb een neus voor noviteiten, leg niet voor de hand liggende verbanden en zie opkomend talent als eerste. Ik hou van Bourgondisch leven, gezelligheid en levendigheid. Ben breed geïnteresseerd in kunst, cultuur, boeken, designers, food en lifestyle. Breng bezoeken aan uiteenlopende exposities, beurzen, bedrijven, winkels, steden en mensen en deel dan graag mijn ervaringen en bevindingen via columns of artikelen. Met een positief kritische toon indien nodig en altijd enthousiast. Ik ben open minded, verwonder mij graag en handel op gevoel en intuïtie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.