Nieuwe prijzen! Een heel jaar lid van Haar eigen Zaak!

door: Vivienne Westerhoud, founder Haar eigen Zaak!
Haar eigen Zaak!De afgelopen maanden ben ik druk geweest met een nieuw aanbod voor onze leden van Haar eigen Zaak! Het is zomer 2020 en het ondernemerschap vraagt weer om vernieuwing. Niet alleen ondernemers staan voor uitdagingen, ook vrouwen in loondienst zoeken naar mogelijkheden om vanuit vrijheid te ondernemen. Maar dan natuurlijk liefst wel met succes. Omdat ik zelf al 20 jaar online ondernemer ben, wil ik jou als vrouwelijke ondernemer graag helpen succesvol te zijn online. Want iedereen werkt nu online. Dat is leuk, maar hoe vinden ze jou?

Online programma SEO schrijven voor vindbaarheid online

Om te zorgen dat jij als ondernemer wél gevonden wordt door de juiste klanten, schrijf ik nu het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’. Om jou te helpen beter gevonden te worden. Dit programma ter waarde van 197,- euro, krijg je vanaf september 2020 helemaal gratis bij jouw lidmaatschap van Haar eigen Zaak!. Daarnaast geniet je natuurlijk ook nog steeds van de andere voordelen van ons netwerk: Gevonden worden via een vaste plaatsing op deze website, publicatie van een artikel op één van mijn online magazines, om de juiste doelgroep te bereiken. En een nieuwsbriefvermelding en social media exposure voor jouw zaak. Dit alles, inclusief het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ (twv 197 euro) krijg jij als vrouwelijke ondernemer voor 250 euro ex 21% btw per jaar. Meld je gelijk aan!

In mijn netwerk bereik ik ruim 100 duizend vrouwen per maand met diverse interesses. In het online programma leg ik onder andere uit waarom het in deze tijd belangrijk is om specifiek te zijn. En je doelgroep goed te kiezen. En ik vertel je waarom contentmarketing het meest waardevolle onderdeel van jouw business zou moeten zijn. Social media zijn leuk, maar content op je eigen website met wat waardevolle links naar jouw site, zijn King! Of in ons geval Queen:) Het schrijven van waardevolle artikelen en deze delen met de juiste doelgroep, was nooit eerder zo belangrijk. En het is niet moeilijk, het vergt alleen consistentie en focus.

Mijn missie met Haar eigen Zaak!

Mijn missie is al 20 jaar hetzelfde: ‘Vrouwen inspireren en helpen autonome keuzes te maken in werk en leven. Zodat zij vrijheid en financiële onafhankelijk ervaren.’ Dat klinkt nobel -Ik kreeg er zelfs een eervolle vermelding voor bij de uitreiking van de Joke Smit Prijs in 2009- maar ik verdiende er ook mijn geld mee de afgelopen twintig jaar. Mijn kennis over online ondernemen deel ik daarom graag met jou! Haar eigen Zaak! heeft als doel om jouw online vindbaarheid te vergroten, zodat je succesvol kunt ondernemen. En ik deel mijn kennis, die jij kunt gebruiken voor meer succes met jouw zaak. Daarnaast verbinden we ons in een netwerk. Zodat leden elkaar onderling kunnen helpen en samenwerkingen aan kunnen gaan.

Microkredieten voor ondernemende vrouwen in Azië

Doordat ik als kind al over de hele wereld reisde én woonde, stopt mijn missie niet bij de grens van ons eigen land. Microkredieten zijn wereldwijd een geweldig effectieve manier om vrouwen te helpen aan een veilig bestaan én een toekomst voor hun kinderen. Voor elk lid van Haar eigen Zaak! voor 250 euro ex 21% btw per jaar, doneer ik daarom 25 euro aan Microkrediet voor Moeders. Zo kunnen vrouwen in Azië delen in ons succes.

Welke onderneemsters kunnen lid worden van Haar eigen Zaak!?

Ik krijg vaak de vraag van vrouwelijke ondernemers of Haar eigen Zaak! wel iets is voor hun bedrijf. Omdat zij niet zozeer andere vrouwelijke ondernemers willen bereiken, maar juist vrouwen of moeders met andere interesses. Nu wil het feit dat ik de afgelopen 20 jaar gewerkt heb aan diverse online magazines, om diverse doelgroepen te bereiken. Mijn sites richten zich wel allemaal op vrouwen, maar met andere onderwerpen.
– Zo heb ik natuurlijk Haar eigen Zaak! voor vrouwelijke ondernemers.
– Maar ook Mamas.nl voor moeders, die op zoek zijn naar opvoedtips, balans, geluk en carrière tips.
Mamashopt.nl voor moeders die willen shoppen voor zichzelf, de kinderen en hun huis.
– En Haarauto.nl voor de avontuurlijke vrouw, die erop uit wil, met of zonder auto.
– Voor duurzame en fairtrade producten en diensten heb ik Fairgreengoods.nl opgezet.
Kijk hieronder eens of jij behoort tot de volgende categorie ondernemers. En mocht je niet kunnen kiezen? We kijken altijd in overleg, welke doelgroep voor jouw aanbod de beste is!

Zakelijk coaches, dienstverleners & freelancers

Haar eigen Zaak!Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke (online) netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. In 2002 startte ik, Vivienne Westerhoud met het organiseren van bijeenkomsten en het delen van verhalen en ondernemerstips op deze website. Leden kunnen hun bedrijf promoten en expertise delen met onze lezers en andere leden via deze site. Dat zijn vooral zakelijk coaches, freelancers en zakelijke dienstverleners. Je krijgt dus een vaste plaatsing plus de publicatie van een artikel, waaruit jouw expertise blijkt. Wil je lid worden? Meld je gelijk aan!

(Web)SHOPS, winkels en merken

Ben jij vrouwelijke ondernemer en heb je een (web)winkel of een merk? Wil jij liever een grote doelgroep van moeders bereiken, die op zoek zijn naar mooie spullen? Dan is het lidmaatschap zeker ook voor jou geschikt. Webshops, winkels en merken krijgen naast de basis plaatsing op Haar eigen Zaak! een artikel op MamaShopt.nl. Het is namelijk belangrijk dat je publiceert op plaatsen, waar jouw doelgroep zich ophoudt. Ook Mamashopt heeft eigen social media accounts en nieuwsbrieflezers. Mamashopt bestaat al bijna 10 jaar en heeft een goede autoriteit. Behalve het bereik van de doelgroep is het dan ook goed voor de vindbaarheid van jouw webshop, als je een linkje hebt op deze website. Meld je gelijk aan!

Coaches, opvoeddeskundigen en loopbaanbegeleiders

MamasOf je nu een coach of kindertherapeut bent, vrouwen helpt bij keuzes in hun loopbaan, of moeders helpt bij het opvoeden van hun kinderen. Of je bent yogalerares, mindfulness trainer of spiritueel coach. Als jouw missie gaat over werk, leven, kinderen, gezondheid of geluk en je wilt moeders daarbij helpen, dan is de doelgroep van onze site mamas.nl geschikt voor jou. Kies je voor publicatie op mamas.nl, dan krijg je natuurlijk ook de vermelding op HaareigenZaak.nl bij jouw lidmaatschap erbij. Plus het online programma “SEO schrijven voor vindbaarheid online”. Daarmee zul je zeker het juiste artikel weten te schrijven!

Horeca, vakantie & uitjes

haar-autoHeb je een bed & breakfast, een hotel of gezellig restaurantje? Of een reisbureau? Als mensen erop uit gaan, zoeken ze jou! En hoe kun je die doelgroep beter bereiken dan leuke tips met ze te delen over reisjes, bezienswaardigheden, cultuur en fietsen door de natuur. Natuurlijk schrijf jij de tips en inspiratie zo op, dat ze precies rond lunchtijd bij jou een hapje kunnen nuttigen. Of overnachten als het avond wordt. Je snapt het al, Content Marketing voor een doelgroep die er graag op uit gaat, werkt echt voor jouw horeca bedrijf! En dat kan via onze website www.haarauto.nl. Naast jouw basis plaatsing op Haar eigen Zaak! Publiceren we jouw artikel dus op Haarauto – voor vrouw, auto, vakantie en uitjes. Haar Auto bestaat ook alweer ruim 8 jaar. Meld je aan voor Haar eigen Zaak! en publiceer!

Eerlijke handel en duurzaam ondernemen

Fair Green GoodsVerkoop jij producten of een dienst die fairtrade en duurzaam is? Dan is een artikel op fairgreengoods.nl een mooie kans voor jou om specifiek een doelgroep geïnteresseerden te bereiken. Naast de basisplaatsing op Haar eigen Zaak! krijg jij publiciteit op deze website voor groene, eerlijke producten. Ben jij klaar voor meer bezoekers op je site? Meer klanten die jouw bedrijf onder ogen krijgen? Word dan lid van Haar eigen Zaak! Want samen staan we sterk!

Pers & Publiciteit

PersberichtenToen ik zelf begon met ondernemen stond ik elke maand wel in een blad. Of ik werd geïnterviewd voor radio en TV. Dat duurde ongeveer acht jaar! Ik had het er lange tijd druk mee. Omdat ik steeds weer nieuwe manieren verzon om aandacht te vragen van de pers. Ik verzorg ook al jaren PR voor ondernemers. Ik denk mee over de juiste invalshoek en ik schrijf pakkende teksten. Nu wil ik ook deze kennis en vaardigheden met je gaan delen door middel van een online programma, dat in de winter van 2020 verschijnt. En natuurlijk krijgen leden van Haar eigen Zaak! daarop ook weer korting! Het wordt een mooi programma, waarin we actief aan de slag gaan. Op zoek naar echt resultaat en jouw ‘moment of fame’.

Iedereen is welkom

Bedrijven die geen vrouwelijke ondernemer zijn, kunnen ook adverteren op deze website. Daarvoor gelden andere tarieven. Vraag naar de voorwaarden! Mail Vivienne Westerhoud via info@haareigenzaak.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.