Nieuwe prijzen! Voor 1 jaar lid van Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak!

door: Vivienne Westerhoud, founder Haar eigen Zaak!

Ben jij op zoek naar een netwerk, maar heb je weinig tijd voor bijeenkomsten? Bij Haar eigen Zaak! bouwen we een online netwerk, waar we elkaar gericht kunnen helpen in het ondernemerschap. Want je hoeft het niet alleen te doen. Elke week deel ik ondernemerstips in mijn nieuwsbrief en is er ruimte voor vragen. Daarnaast krijg je een vermelding in de ledenlijst op deze site. Zodat klanten je kunnen vinden.

Haar eigen Zaak! bestaat al 20 jaar! Maak gebruik van al die kennis!

1 jaar lid voor de prijs van 150,- euro

Het lidmaatschap van Haar eigen Zaak! is er speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Dus ben jij vrouw en ondernemer? En ben je freelancer, coach of heb je een webshop of MKB bedrijf? Dan kun jij lid worden van Haar eigen Zaak! Je betaalt 150,- euro ex btw per jaar. Je krijgt een online netwerk, elke week ondernemerstips én exposure op deze website in de ledenlijst, socials en nieuwsbrief.

Gevonden worden online

Omdat ik zelf al ruim 20 jaar online ondernemer ben, wil ik jou als vrouwelijke ondernemer graag helpen succesvol te zijn online. Want iedereen werkt nu online. Dat is leuk, maar hoe vinden ze jóu? Met wekelijkse tips help ik de leden vooruit in hun online succes. Dat doe ik via mijn nieuwsbrief en socials. Er is ruimte voor vragen stellen en we helpen elkaar. Doe je mee?

Kijk hier wat je precies krijgt als je lid wordt van Haar eigen Zaak!

Korting als je lid wordt van Haar eigen Zaak!

De leden van Haar eigen Zaak! krijgen 50,- euro korting op twee van mijn diensten:

– Het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’

– Pers en publiciteit voor ondernemers – persberichten schrijven en versturen

Online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’

Meer bezoekers naar je website

Om te zorgen dat jij als ondernemer wél gevonden wordt door de juiste klanten, maakte ik het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’. Voor dit programma bouwde ik de website Wereldonderneemster.nl. Je vindt daar de digitale leeromgeving en mijn webshop, waar je het programma en al mijn andere diensten online kunt bestellen.

Ik leer je in het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ in vijf halve dagen alles wat je moet weten over SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie. Als je dit onder de knie hebt en toepast op jouw website, kun je nog steeds bovenaan in Google verschijnen. Lees hier meer over het programma. Leden van Haar eigen Zaak! krijgen 50,- euro korting!

Pers & Publiciteit voor ondernemers

Persberichten
Je ziet op deze foto een stapel bladen en kranten waar ik in stond met mijn verhaal.

Toen ik zelf begon met ondernemen stond ik elke maand wel in een blad. Of ik werd geïnterviewd voor radio en TV. Dat duurde ongeveer acht jaar! Ik had het er lange tijd druk mee. Omdat ik steeds weer nieuwe manieren verzon om aandacht te vragen van de pers.

Ik verzorg ook al jaren PR voor ondernemers. Ik denk mee over de juiste invalshoek en ik schrijf pakkende persberichten voor jouw ‘moment of fame‘. Vervolgens verstuur ik die naar alle redacties van bladen en online magazines en bloggers in Nederland, die zich richten op de doelgroep vrouwen. Stuur me een mail via vivienne@westwoods.nl als je wilt dat ik je hiermee help! Leden krijgen 50,- euro korting op het complete pakket.

Mijn missie met Haar eigen Zaak!

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster
Vivienne Westerhoud, online ondernemer sinds 2001

Mijn missie is al ruim 20 jaar hetzelfde: ‘Vrouwen inspireren en helpen autonome keuzes te maken in werk en leven. Zodat zij vrijheid en financiële onafhankelijk ervaren.’

Dat klinkt nobel -Ik kreeg er zelfs een eervolle vermelding voor bij de uitreiking van de Joke Smit Prijs in 2009- maar ik verdiende er ook mijn geld mee de afgelopen twintig jaar. Als kostwinner en alleenstaande moeder van twee prachtige dochters.

Mijn kennis over online ondernemen deel ik graag met jou! Haar eigen Zaak! heeft als doel om jouw online vindbaarheid te vergroten, zodat je succesvol kunt ondernemen!

Microkredieten voor ondernemende vrouwen in Azië

Doordat ik als kind al over de hele wereld reisde én woonde, stopt mijn missie niet bij de grens van ons eigen land. Microkredieten zijn wereldwijd een geweldig effectieve manier om vrouwen te helpen aan een veilig bestaan én een toekomst voor hun kinderen. Voor elk lid van Haar eigen Zaak! voor 150 euro ex 21% btw per jaar, doneer ik daarom 15,- euro aan Microkrediet voor Moeders. Zo kunnen vrouwen in Azië delen in ons succes.

Iedereen is welkom!

Ben je geen vrouwelijke ondernemer en wil je wel adverteren? Kijk dan hier naar de mogelijkheden. Of stuur even een mail naar vivienne@westwoods.nl. Ook als je liever per factuur betaalt, kun je mij mailen. En natuurlijk als je vragen hebt! Bellen kan ook: 06 51 94 97 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.