Nieuwe prijzen! Een heel jaar lid van Haar eigen Zaak!

door: Vivienne Westerhoud, founder Haar eigen Zaak!
Haar-eigen-Zaak-2018Deze week ben ik druk geweest met nieuwe plannen voor 2019. Het wordt een geweldig jaar! Een van de dingen zijn de nieuwe prijzen. Die heb ik vandaag gelijk doorgevoerd. Deze is namelijk te goed om te laten wachten: De prijs voor een jaar lidmaatschap van Haar eigen Zaak! is sterk verlaagd! Je hoort er nu voor 95,- euro per jaar helemaal bij! We delen jouw verhaal met onze 4.000 nieuwsbrieflezers en je krijgt een eigen plek op deze website. En natuurlijk delen we alles in social media. Doe je mee? Meld je vandaag nog aan!

Coaches, dienstverleners & freelancers

Haar eigen Zaak!Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke (online) netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. In 2002 startte Vivienne Westerhoud met het organiseren van bijeenkomsten en het delen van verhalen en ondernemerstips op deze website. Leden kunnen hun bedrijf promoten en expertise delen met onze lezers en andere leden. Wil je lid worden? Dat is vooral interessant voor coaches, dienstverleners en freelancers. Of als je producten wilt promoten binnen de specifieke doelgroep van vrouwelijke ondernemers. Meld je gelijk aan!

(Web)SHOPS, winkels en merken

Ben jij vrouwelijke ondernemer en heb je een winkel? Wil jij liever een grote doelgroep van moeders bereiken? Webshops, winkels en merken kunnen voordelig adverteren op Mamas.nl en MamaShopt.nl. Je bereikt daarmee 60.000 moeders per maand. Dat kan al vanaf 95 respectievelijk 75 euro per jaar. Lees hier meer. Natuurlijk kun je ook met jouw webshop lid worden van Haar eigen Zaak! Je kunt daarmee specifiek vrouwelijke ondernemers bereiken. Ook als je geen lid bent, kun je trouwens onze nieuwsbrief en e-mail tips ontvangen. Dus je hoeft geen interessant nieuws te missen!

Korting op Pers & Publiciteit

PersberichtenToen ik zelf begon met ondernemen stond ik elke maand wel in een blad. Of ik werd geinterviewd voor radio en TV. Dat duurde ongeveer acht jaar! Ik had het er lange tijd druk mee. Omdat ik steeds weer nieuwe dingen verzon. Nu doe ik dat al jaren ook voor anderen. Ik denk mee over de juiste invalshoek en ik schrijf pakkende teksten. Ook bel ik regelmatig redacties om persoonlijk contact te houden. Als lid van Haar eigen Zaak! EN als je adverteert op Mamas.nl of Mamashopt.nl, krijg je 100 euro korting op persberichten via ons media bedrijf Westwood’s. Wij (her)schrijven en versturen jouw persbericht naar alle vrouwenbladen & online media in Nederland. Kijk hier voor meer informatie. En mail me gewoon als je wilt dat ik je help met free publicity!

Iedereen is welkom

Bedrijven die geen winkel, webshop, coach of freelancer zijn, kunnen ook adverteren op deze website. Vraag naar de voorwaarden! Mail ons via info@haareigenzaak.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.