Nieuwe prijzen! Een heel jaar lid van Haar eigen Zaak!

door: Vivienne Westerhoud, founder Haar eigen Zaak!
Haar eigen Zaak!Het afgelopen jaar ben ik druk geweest met een nieuw aanbod voor onze leden van Haar eigen Zaak! Niet alleen ondernemers staan voor uitdagingen, ook vrouwen in loondienst zoeken naar mogelijkheden om vanuit vrijheid te ondernemen. Maar dan natuurlijk liefst wel met succes. Omdat ik zelf al 20 jaar online ondernemer ben, wil ik jou als vrouwelijke ondernemer graag helpen succesvol te zijn online. Want iedereen werkt nu online. Dat is leuk, maar hoe vinden ze jóu?

Online programma SEO schrijven voor vindbaarheid online

Om te zorgen dat jij als ondernemer wél gevonden wordt door de juiste klanten, maakte ik het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’. Dit programma ter waarde van 149,- euro, krijg je vanaf januari 2021 met 30% korting bij jouw lidmaatschap van Haar eigen Zaak!. Voor dit programma bouwde ik de website Wereldonderneemster.nl. Je vindt daar de digitale leeromgeving en mijn webshop, waar je het programma en het lidmaatschap van Haar eigen Zaak! kunt bestellen.

Meer bezoekers naar jouw websiteIk leer je in het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ in vijf halve dagen alles wat je moet weten over SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie. Als je dit onder de knie hebt en toepast op jouw website, kun je nog steeds bovenaan in Google verschijnen. Je moet wel specifiek zijn, de juiste zoekwoorden gebruiken en slimme links toepassen in je website. Wil je leren hoe je dat doet? Volg dan zelfstandig mijn programma in je eigen tempo. Ik beantwoord ook persoonlijk al je vragen. Daarna kun je gaan scoren met je online bedrijf! Lees hier meer over het programma.

Over contentmarketing en je doelgroep helder krijgen: In het online programma leg ik onder andere uit waarom het in deze tijd belangrijk is om specifiek te zijn. En je doelgroep goed te kiezen. En ik vertel je waarom contentmarketing het meest waardevolle onderdeel van jouw business zou moeten zijn. Social media zijn leuk, maar content op je eigen website met wat waardevolle links naar jouw site, zijn King! Of in ons geval Queen:) Het schrijven van waardevolle artikelen en deze delen met de juiste doelgroep, was nooit eerder zo belangrijk. En het is niet moeilijk, het vergt alleen consistentie en focus.

De voordelen van Haar eigen Zaak! lidmaatschap

De leden van Haar eigen Zaak! worden beter gevonden online via een vaste plaatsing op deze website en publicatie van een artikel op één van mijn online magazines. Je leest hieronder meer over mijn online magazines. Ik bereik elke maand 100.000 vrouwen, moeders en vrouwelijke ondernemers. Kijk welke doelgroep het beste past bij jouw aanbod. Je krijgt ook een nieuwsbriefvermelding en social media exposure voor jouw zaak. Dit alles krijg jij als je lid wordt van Haar eigen Zaak! voor 150,- euro per jaar.

JA, IK WIL LID WORDEN VAN HAAR EIGEN ZAAK!

IK GUN MEZELF NOG MEER KLANTEN EN WIL OOK HET ONLINE PROGRAMMA VOLGEN MET 30% KORTING

Als je lid wordt van Haar eigen Zaak! krijg je ook:
– waardevolle do-follow links
in de artikelen die ik voor je plaats op mijn sites
eindredactie van de door jou aangeleverde artikelen, zodat ze optimaal scoren in Google
30% korting op het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ (twv 149,- euro)
100 euro korting op het schrijven en versturen van een persbericht voor jouw zaak
Ik maak 15 euro over naar Microkrediet voor Moeders voor een vrouwelijke ondernemer in Azië

Mijn missie met Haar eigen Zaak!

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en WereldonderneemsterMijn missie is al 20 jaar hetzelfde: ‘Vrouwen inspireren en helpen autonome keuzes te maken in werk en leven. Zodat zij vrijheid en financiële onafhankelijk ervaren.’ Dat klinkt nobel -Ik kreeg er zelfs een eervolle vermelding voor bij de uitreiking van de Joke Smit Prijs in 2009- maar ik verdiende er ook mijn geld mee de afgelopen twintig jaar. Als kostwinner en alleenstaande moeder van twee prachtige dochters.

Mijn kennis over online ondernemen deel ik graag met jou via mijn nieuwe site Wereldonderneemster.nl! Haar eigen Zaak! heeft als doel om jouw online vindbaarheid te vergroten, zodat je succesvol kunt ondernemen. En ik deel nu mijn kennis van 20 jaar ondernemen, die jij kunt gebruiken voor meer succes met jouw zaak.

Microkredieten voor ondernemende vrouwen in Azië

Doordat ik als kind al over de hele wereld reisde én woonde, stopt mijn missie niet bij de grens van ons eigen land. Microkredieten zijn wereldwijd een geweldig effectieve manier om vrouwen te helpen aan een veilig bestaan én een toekomst voor hun kinderen. Voor elk lid van Haar eigen Zaak! voor 150 euro ex 21% btw per jaar, doneer ik daarom 15 euro aan Microkrediet voor Moeders. Zo kunnen vrouwen in Azië delen in ons succes.

Welke onderneemsters kunnen lid worden van Haar eigen Zaak!?

Ik krijg vaak de vraag van vrouwelijke ondernemers of Haar eigen Zaak! wel iets is voor hun bedrijf. Omdat zij niet zozeer andere vrouwelijke ondernemers willen bereiken, maar juist vrouwen of moeders met andere interesses. Nu wil het feit dat ik de afgelopen 20 jaar gewerkt heb aan diverse online magazines en daarmee diverse doelgroepen bereik. Mijn sites richten zich wel allemaal op vrouwen, maar met andere onderwerpen.

– Zo heb ik natuurlijk Haar eigen Zaak! voor vrouwelijke ondernemers.
– Maar ook Mamas.nl voor moeders, die op zoek zijn naar opvoedtips, balans, geluk en carrière tips.
Mamashopt.nl voor moeders die willen shoppen voor zichzelf, de kinderen en hun huis.
– En Haarauto.nl voor de avontuurlijke vrouw, die erop uit wil, met of zonder auto.
– Voor duurzame en fairtrade producten en diensten heb ik Fairgreengoods.nl opgezet.
Kijk hieronder eens of jij behoort tot de volgende categorie ondernemers. En mocht je niet kunnen kiezen? We kijken altijd in overleg samen welke doelgroep voor jouw aanbod de beste is!

Zakelijk coaches, dienstverleners & freelancers

Haar eigen Zaak!Haar eigen Zaak! is het oudste landelijke online netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. In 2002 startte ik, Vivienne Westerhoud met het organiseren van bijeenkomsten en het delen van verhalen en ondernemerstips op deze website. Leden kunnen hun bedrijf promoten en expertise delen met onze lezers en andere leden via deze site. Dat zijn vooral zakelijk coaches, freelancers en zakelijke dienstverleners. Je krijgt dus een vaste plaatsing plus de publicatie van een artikel, waaruit jouw expertise blijkt. Wil je lid worden? Bestel jouw lidmaatschap in mijn webshop!

(Web)SHOPS, winkels en merken

Ben jij vrouwelijke ondernemer en heb je een (web)winkel of een merk? Wil jij liever een grote doelgroep moeders bereiken, die op zoek zijn naar mooie spullen? Dan is het lidmaatschap zeker ook voor jou geschikt. Webshops, winkels en merken krijgen naast de basis plaatsing op Haar eigen Zaak! een artikel op MamaShopt.nl. Het is namelijk belangrijk dat je publiceert op plaatsen, waar jouw doelgroep zich ophoudt.

Ook Mamashopt heeft eigen social media accounts en nieuwsbrieflezers. Net als al mijn online magazines. Mamashopt bestaat al bijna 18 jaar en heeft een goede autoriteit. Behalve het bereik van de doelgroep is het dan ook goed voor de vindbaarheid van jouw webshop, als je een linkje hebt op deze website. Meld je gelijk aan via mijn webshop!

Coaches, opvoeddeskundigen en loopbaanbegeleiders

MamasOf je nu een coach of kindertherapeut bent, vrouwen helpt bij keuzes in hun loopbaan, of moeders helpt bij het opvoeden van hun kinderen. Of je bent yogalerares, mindfulness trainer of spiritueel coach. Als jouw missie gaat over werk, leven, kinderen, gezondheid of geluk en je wilt moeders daarbij helpen, dan is de doelgroep van mijn online magazine Mamas.nl (sinds 2001) geschikt voor jou. Kies je voor publicatie op mamas.nl, dan krijg je natuurlijk ook de vermelding op HaareigenZaak.nl bij jouw lidmaatschap erbij.

Door je aan te melden als lid van Haar eigen Zaak! start er in Azië ook een vrouw met haar onderneming. Want ik maak 15 euro over naar Microkrediet voor Moeders, zodra jij lid bent geworden! Meld je aan via mijn webshop op mijn site Wereldonderneemster.nl.

Horeca, vakantie & uitjes

haar-autoHeb je een bed & breakfast, een hotel of gezellig restaurantje? Of een reisbureau? Als mensen erop uit gaan, zoeken ze jou! En hoe kun je die doelgroep beter bereiken dan leuke tips met ze te delen over reisjes, bezienswaardigheden, cultuur en fietsen door de natuur. Natuurlijk schrijf jij de tips en inspiratie zo op, dat ze precies rond lunchtijd bij jou een hapje eten. Of overnachten als het avond wordt. Je snapt het al, Content Marketing voor een doelgroep die er graag op uit gaat, werkt echt voor jouw horeca bedrijf!

En dat kan via mijn online magazine Haar A.U.T.O. voor Avontuur, Uitjes, Travel en Ontspanning. Ik schrijf op dit online magazine zelf ook over auto’s, fietsen, musea en wandelroutes. Daarnaast krijg je dus jouw basis plaatsing op Haar eigen Zaak!. Haar Auto bestaat alweer bijna 9 jaar. Meld je hier aan voor Haar eigen Zaak! en publiceer!

Eerlijke handel en duurzaam ondernemen

Fair Green Goods
Fair Green Goods, online magazine voor duurzame, eerlijke producten sinds mei 2018.

Verkoop jij producten of een dienst die fairtrade en duurzaam is? Dan is een artikel op mijn online magazine fairgreengoods.nl een mooie kans voor jou om specifiek een doelgroep geïnteresseerden te bereiken. Naast de basisplaatsing op Haar eigen Zaak! krijg jij publiciteit op deze website voor groene, eerlijke producten. Ben jij klaar voor meer bezoekers op je site? Meer klanten die jouw bedrijf onder ogen krijgen? Word dan lid van Haar eigen Zaak! Want samen staan we sterk!

 

Pers & Publiciteit

Persberichten
Je ziet op deze foto een stapel bladen en kranten waar ik in stond met mijn verhaal.

Toen ik zelf begon met ondernemen stond ik elke maand wel in een blad. Of ik werd geïnterviewd voor radio en TV. Dat duurde ongeveer acht jaar! Ik had het er lange tijd druk mee. Omdat ik steeds weer nieuwe manieren verzon om aandacht te vragen van de pers.

Ik verzorg ook al jaren PR voor ondernemers. Ik denk mee over de juiste invalshoek en ik schrijf pakkende persberichten voor jouw ‘moment of fame‘. Vervolgens verstuur ik die naar alle redacties van bladen en online magazines en bloggers in Nederland, die zich richten op de doelgroep vrouwen. Leden van Haar eigen Zaak! krijgen 100,- euro korting op een persbericht. Stuur me een mail via vivienne@westwoods.nl als je wilt dat ik je hiermee help!

Iedereen is welkom

Heb je een bedrijf, merk of webshop, maar ben je geen vrouwelijke ondernemer? Natuurlijk kun je dan ook adverteren op deze website en mijn andere online magazines. Daarvoor gelden wel andere voorwaarden. Mail mij, Vivienne Westerhoud via info@haareigenzaak.nl voor meer informatie. Of bel me gewoon even via 06 51 94 97 55.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.