Nieuwe prijzen! Voor 5 jaar lid van Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak!

door: Vivienne Westerhoud, founder Haar eigen Zaak!

Voor het komende jaar gaan we het anders doen. Voorheen kon elke vrouwelijke ondernemer lid worden van Haar eigen Zaak! Maar iemand met een webshop of merk adverteerde dan liever op Mamashopt. En coaches voor werkende moeders en kinderen willen liever de doelgroep moeders van Mamas.nl bereiken. Ook was het lidmaatschap altijd voor 1 jaar. Terwijl de belangrijke waarde van de SEO links in de teksten eigenlijk het beste werk verrichten als ze minimaal 5 jaar live blijven staan. Daarom is het tijd voor verandering.

5 jaar lid voor de prijs van één

Vanaf nu is het lidmaatschap van Haar eigen Zaak! er speciaal voor vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers in de zakelijke dienstverlening. Dus ben jij vrouw en ondernemer? En richt jij je met jouw dienst of product op andere ondernemers? Dan kun jij lid worden van Haar eigen Zaak! En dan wel gelijk voor 5 jaar! Je betaalt maar één keer 250,- euro ex btw en bent voor 5 jaar verzekerd van extra bezoekers naar jouw website.

Lees hieronder wat ik voor je kan doen als freelancer of MKB ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Maar ook als je een webshop hebt, carrière- of kindercoach bent of in de horeca een eigen zaak runt!

Omdat ik zelf al 20 jaar online ondernemer ben, wil ik jou als vrouwelijke ondernemer graag helpen succesvol te zijn online. Want iedereen werkt nu online. Dat is leuk, maar hoe vinden ze jóu?

Vivienne Westerhoud

Vrouwelijke freelancers en MKB ondernemers

Haar eigen Zaak! online magazine & netwerk voor vrouwelijke ondernemers.

Ben jij vrouwelijke freelancer of MKB ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Word dan lid van Haar eigen Zaak! Ik schrijf dan een SEO artikel voor je, waarin jij jouw expertise kunt laten blijken. Je kunt ook een call-to-action plaatsen in de tekst. Het artikel publiceren we op haareigenzaak.nl. Jij bereikt 20K vrouwelijke ondernemers. Daarnaast plaatsen wij jouw gegevens in de lijst van vrouwelijke ondernemers op deze website. Bestel hier jouw lidmaatschap voor 5 jaar voor maar 250,- euro ineens.

Ben je geen vrouwelijke ondernemer en wil je wel adverteren? Stuur dan even een mail naar vivienne@westwoods.nl. Ook als je liever per factuur betaalt, kun je mij mailen. En natuurlijk als je vragen hebt!

Carrière coach, yogadocent of kindertherapeut

Mama’s online magazine voor moeder, kind & werk

Ben jij (carrière) coach, yogadocent of (kinder) therapeut? En help jij graag werkende moeders? Of help jij moeders bij de opvoeding van hun kinderen? Misschien wil je vrouwen helpen meer rust te krijgen in hun drukke bestaan. Dan is Mamas.nl de beste plek om te adverteren.

Ik schrijf een SEO artikel voor jou. Natuurlijk geef jij daarvoor de input, want jij weet het beste welk probleem je voor moeders op kunt lossen. We delen waardevolle tips voor de lezer. En ik verwerk de juiste zoekwoorden in de tekst.

Bestel gelijk jouw advertentie / SEO artikel en bereik daarmee ook nog eens 40K moeders. Het artikel blijft minimaal 5 jaar live voor slechts 250,- euro ex btw.

Webshop, winkel, merk of product

MamaShopt

Mamashopt voor moeder, kind & thuis

Heb jij een (web) winkel, merk of product? Adverteer dan op Mamashopt.nl.

Ik schrijf een SEO artikel voor jou, die we publiceren op mijn online magazine voor moeders, die van shoppen houden: Mamashopt!. Denk aan een artikel over trends in mode, kinderkleding of beauty. We promoten daarin natuurlijk ook jouw winkel of product. En ik plaats er een waardevolle link in naar jouw website. Het artikel blijft minimaal 5 jaar live. Zodat je langere tijd werkt aan jouw vindbaarheid in de zoekmachines.

Bestel nu jouw advertentie op Mamashopt voor 200,- euro voor 5 jaar. Je bereikt 20K moeders, die van shoppen houden.

Horeca- en wellness bedrijf, theater, museum of reisbureau

Haar A.U.T.O. online magazine voor vrouw, auto & uitjes.

A.U.T.O staat natuurlijk voor auto, maar zij kan ook fietsen, lopen of met de trein. Deze vrouwen houden van Avontuur . Uitjes . Travel . Ontspanning. Dus heb jij een horecabedrijf, een theater of organiseer je reizen? Of run jij een wellness bedrijf? Dan wil je adverteren op haarauto.nl.

Ik schrijf een SEO artikel en jij brengt mij input over jouw bedrijf. Speciaal voor avontuurlijke vrouwen, die er graag even tussenuit willen met hun kids, partner of vriendinnen.

Bestel gelijk jouw advertentie op Haar AUTO voor 5 jaar voor maar 250,- euro ex btw ineens.

Eerlijke handel en duurzaam ondernemen

Fair Green Goods

Verkoop jij duurzame producten of een dienst die fairtrade en duurzaam is? Dan is een artikel op mijn online magazine fairgreengoods.nl een mooie kans voor jou om specifiek een doelgroep geïnteresseerden te bereiken. Ik schrijf dan een SEO geoptimaliseerd artikel voor jou en we plaatsen daar een do-follow linkje in. Wil je meer weten? Kijk dan hier. Ben jij klaar voor meer bezoekers op je website? Meer klanten die jouw bedrijf onder ogen krijgen? Bestel dan gelijk hier jouw advertentie. Voor 5 jaar! En dat is inclusief nieuwsbriefvermelding en social media exposure in het eerste jaar.

Online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’

Meer bezoekers naar jouw website

Om te zorgen dat jij als ondernemer wél gevonden wordt door de juiste klanten, maakte ik het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’. Voor dit programma bouwde ik de website Wereldonderneemster.nl. Je vindt daar de digitale leeromgeving en mijn webshop, waar je het programma en al mijn andere diensten online kunt bestellen.

Ik leer je in het online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’ in vijf halve dagen alles wat je moet weten over SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie. Als je dit onder de knie hebt en toepast op jouw website, kun je nog steeds bovenaan in Google verschijnen. Je moet wel specifiek zijn, de juiste zoekwoorden gebruiken en slimme links toepassen in je website. Wil je leren hoe je dat doet? Volg dan zelfstandig mijn programma in je eigen tempo. Ik beantwoord ook persoonlijk al je vragen. Daarna kun je gaan scoren met je online bedrijf! Lees hier meer over het programma.

Over contentmarketing en je doelgroep helder krijgen: In het online programma leg ik onder andere uit waarom het in deze tijd belangrijk is om specifiek te zijn. En je doelgroep goed te kiezen. En ik vertel je waarom contentmarketing het meest waardevolle onderdeel van jouw business zou moeten zijn. Social media zijn leuk, maar content op je eigen website met wat waardevolle links naar jouw site, zijn King! Of in ons geval Queen:) Het schrijven van waardevolle artikelen en deze delen met de juiste doelgroep, was nooit eerder zo belangrijk. En het is niet moeilijk, het vergt alleen consistentie en focus.

De voordelen van Haar eigen Zaak! lidmaatschap

De leden van Haar eigen Zaak! worden beter gevonden online via een vaste plaatsing op deze website de publicatie van een artikel op mijn online magazine voor vrouwelijke ondernemers.

Ik bereik elke maand 20.000 ondernemende vrouwen. Je krijgt ook een nieuwsbriefvermelding en social media exposure voor jouw zaak. Maar de grootste waarde heeft de SEO link in jouw artikel, die minimaal 5 jaar live blijft staan.

Dit alles krijg jij als je lid wordt van Haar eigen Zaak!

Mijn missie met Haar eigen Zaak!

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster
Vivienne Westerhoud, online ondernemer sinds 2001

Mijn missie is al 20 jaar hetzelfde: ‘Vrouwen inspireren en helpen autonome keuzes te maken in werk en leven. Zodat zij vrijheid en financiële onafhankelijk ervaren.’ Dat klinkt nobel -Ik kreeg er zelfs een eervolle vermelding voor bij de uitreiking van de Joke Smit Prijs in 2009- maar ik verdiende er ook mijn geld mee de afgelopen twintig jaar. Als kostwinner en alleenstaande moeder van twee prachtige dochters.

Mijn kennis over online ondernemen deel ik graag met jou via mijn nieuwe site Wereldonderneemster.nl! Haar eigen Zaak! heeft als doel om jouw online vindbaarheid te vergroten, zodat je succesvol kunt ondernemen. En ik deel nu mijn kennis van 20 jaar ondernemen, die jij kunt gebruiken voor meer succes met jouw zaak.

Microkredieten voor ondernemende vrouwen in Azië

Doordat ik als kind al over de hele wereld reisde én woonde, stopt mijn missie niet bij de grens van ons eigen land. Microkredieten zijn wereldwijd een geweldig effectieve manier om vrouwen te helpen aan een veilig bestaan én een toekomst voor hun kinderen. Voor elk lid van Haar eigen Zaak! voor 250 euro ex 21% btw per jaar, doneer ik daarom 15,- euro aan Microkrediet voor Moeders. Zo kunnen vrouwen in Azië delen in ons succes.

Pers & Publiciteit voor ondernemers

Persberichten
Je ziet op deze foto een stapel bladen en kranten waar ik in stond met mijn verhaal.

Toen ik zelf begon met ondernemen stond ik elke maand wel in een blad. Of ik werd geïnterviewd voor radio en TV. Dat duurde ongeveer acht jaar! Ik had het er lange tijd druk mee. Omdat ik steeds weer nieuwe manieren verzon om aandacht te vragen van de pers.

Ik verzorg ook al jaren PR voor ondernemers. Ik denk mee over de juiste invalshoek en ik schrijf pakkende persberichten voor jouw ‘moment of fame‘. Vervolgens verstuur ik die naar alle redacties van bladen en online magazines en bloggers in Nederland, die zich richten op de doelgroep vrouwen. Stuur me een mail via vivienne@westwoods.nl als je wilt dat ik je hiermee help!

Iedereen is welkom

Heb je een bedrijf, merk of webshop, maar ben je geen vrouwelijke ondernemer? Natuurlijk kun je dan ook adverteren op deze website en mijn andere online magazines. Daarvoor gelden bijna dezelfde voorwaarden als voor vrouwelijke ondernemers. Mail mij, Vivienne Westerhoud via info@haareigenzaak.nl voor meer informatie. Of bel me gewoon even via 06 51 94 97 55.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.