Drie betaalbare zakenauto’s

zakenautoBen je op zoek naar een betaalbare zakenauto? Allereerst moet je jezelf de vraag stellen: waar ga ik de auto voor gebruiken? Alleen voor korte ritjes of rijd je dagelijks lange afstanden? En moet je vaak spullen vervoeren? Autoscout24 maakte een lijstje met drie auto’s die je zeker zou moeten bekijken als je de aanschaf van een zakenauto overweegt.

Volkswagen up! als zakenauto

Toegegeven, als je een piepkleine auto zoekt als zakenauto, zijn er modellen beschikbaar die nog goedkoper zijn dan de up!, maar dan heb je geen Volkswagen. Dit Duitse merk staat niet alleen garant voor betrouwbaarheid en rijplezier, je kunt ook bogen op een hoge inruilwaarde als je er na een paar jaar weer vanaf wilt. Enige nadeel is dat Volkswagen nogal karig is met de standaarduitrusting, dus als je centrale deurvergrendeling, navigatie en ESP wilt hebben zul je wat dieper in de buidel moeten tasten.

Toyota Prius

Deze hybride auto is vooral geliefd vanwege de lage fiscale bijtelling van 14%. Van buiten gezien verdient de Prius niet de schoonheidsprijs, maar de auto rijdt heerlijk en Toyota staat bekend als een van de meest betrouwbare autofabrikanten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je snel met pech langs de weg komt te staan. Een prima auto voor iemand die langere afstanden aflegt en veel privé gebruik maakt van de auto van de zaak.

Renault Kangoo

Niets is zo irritant als een te kleine bagagebak. Met een (kleine) bestelauto als de Renault Kangoo ben je van het gezeur af. Populair bij bijvoorbeeld fotografen, die regelmatig tassen met fotospullen moeten meeslepen, maar ook bij vertegenwoordigers in kleding of cateraars. Als je achter het stuur plaatsneemt vergeet je al snel dat je in een bestelauto zit. De auto is comfortabel en rijdt opvallend sportief. De Kangoo maakt dan ook gebruik van Mercedes-Benz technologie. Storende rijwind langs de bovenkant van de portieren, een euvel waar de meeste bestelauto’s last van hebben, is bij de Kangoo afwezig. Auto zoeken op internet? Kijk eens op Autoscout24.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.