Doe jij wat je echt wilt doen?

Doe jij wat je echt wilt doen

Dit artikel publiceerde ik op 3 dec 2012 voor het eerst. In 2020 is dit nog steeds actueel. Ik vond dit mooie verhaal van Alan Watts op internet. Over doen wat je echt graag wilt. Als geld verdienen geen doel op zich zou zijn. Doe jij wat je echt wilt doen?

Doe jij wat je echt wilt doen?

Het verhaal van Alan Watts zet tot denken. Wat doe je het allerliefst? En werk je alleen om dat in je vrije tijd te kunnen doen? Of maak je daar je werk van? Als je heel vaak doet wat je het allerliefste doet, word je daar zo goed in dat je er je geld mee kunt verdienen. Het is een mooie gedachte om bij stil te staan. Het zijn vaak de ondernemers die hun dromen volgen. En is dat dan een droom van veel geld verdienen? Vaak niet. Het is doen waar je hart van gaat kloppen. Mensen helpen, inspireren of zelf dingen maken.LEES OOK: Een eigen zaak opzetten van dromen naar doen
EN Durf jij jouw ondernemersdroom te volgen?


Wat is jouw droom? En waarom startte jij jouw onderneming? Was dat alleen om geld te verdienen? Of doe je nu wat je het allerliefste doet? Wil jij jouw droom delen met de wereld? Kijk dan eens op www.mamaboom.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.