Verdienen met video, expert tips van Noortje Janmaat

Voorbereiden op video’s maken

Verdienen met video

Al een tijdje ben ik me aan het verdiepen in het maken van video’s. Mijn zoektocht naar informatie begint een klein beetje te lijken op uitstellen. Want video maken met je eigen hoofd in beeld is toch een beetje spannend. Na een zoektocht op internet en een gratis online video challenge, waarbij onervaren lotgenoten vrij gelaten werden in een besloten groep, kwam ik online de video’s van Noortje Janmaat tegen. Wat een frisse verschijning. Zij komt warm en authentiek over. En je ziet een echt mens, die waardevolle tips deelt. Ik wilde graag meer tips van haar horen en lezen. En die vond ik in haar boek: Expert tips over Verdienen met Video.

Geld verdienen met video

Want een video maken is één ding. Maar verdienen met video is heel veel meer. Een video opnemen met je smartphone, dat kan iedereen. Maar draagt het bij aan de groei van jouw bedrijf? En als dat niet zo is, waarom zou je er dan ooit aan beginnen. Aan de hand van de waardevolle tips in haar video ben ik nu een heus plan aan het maken voor video’s hier op Haar eigen Zaak! Niet omdat het zo leuk ik om mijn hoofd elke week te zien, maar omdat ik graag kennis met jou wil delen. Ik onderneem al twintig jaar. En ik wil graag mijn tips voor succes met je delen. En ook van mijn fouten kunnen anderen leren.

Mijn persoonlijke plan met video

Houd je deze site en socials in de gaten? Mijn persoonlijke deadline voor het delen van video’s is 1 januari 2020. Tot die tijd verslind ik dit boek, waarin Noortje waardevolle tips deelt voor echt goede video’s. En die hoeven er niet perfect uit te zien. Het gaat om de inhoud. Om wat je te delen hebt. Ik ben benieuwd of jij ook plannen hebt voor video. Misschien kunnen we ervaringen uitwisselen onder dit bericht. En als ik mijn video’s ga delen, hoop ik dat je mij feedback wilt geven. Zijn er vragen over het ondernemerschap, die je mij graag zou willen stellen? Dan kan ik daar ik mijn video’s antwoord op geven. Laat het weten! En graag tot snel.

Koop het boek Verdienen met video

Wil jij ook geld verdienen met video? Koop in elk geval eerst dit boek om te weten hoe je dat aan moet pakken. Je leert hoe je een goed plan maakt, hoe je je technisch goed voorbereidt, welk platform je kunt gebruiken om je video te delen en hoe je uiteindelijk met de juiste tactiek geld kunt gaan verdienen met video. Bekijk hieronder de video van de auteur Noortje Janmaat en abonneer je alvast op haar youtube kanaal. En bestel vandaag haar boek nog via bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.