Patricia De Bondt

Zelf ben ik in november 2010 trotse mama geworden van een dochter om van te snoepen. In maart 2012 verwachten we ons 2de kindje. Al vlug ging er voor deze trendy nieuwe mama een andere wereld open. In deze nieuwe wereld kwam ik meestal op leuke hippe kleren uit, maar niet echt op speelgoed voor mijn kleine meid. Daarom wou ik het er op wagen een eigen webwinkel MaKids te starten waar andere mama’s, met plezier hun uniek, leuk speelgoed voor hun oogappels zouden kunnen vinden.

Ons assortiment van speelgoed is voor baby’s van 0 jaar tot kinderen van 12 jaar.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om een winkel te starten met enkel houten speelgoed. Maar tijdens mijn zoektocht kwam ik ook nog andere leuke dingen tegen zoals bv. de unieke en persoonlijke juwelen van Proud Mama. Een prachtig juweel dat persoonlijk ontworpen is voor elke mama. Ook de leuke en unieke geboortegeschenken zijn een must voor elke nieuwe mama. Kortom je kan dus niet alleen voor je oogappel(s) terecht bij MaKids maar ook voor jezelf, je mama, je meter…

Het voordeel van een webwinkel is dan ook dat je hier net als in een gewone winkel spullen kan kiezen, kijken en vergelijken. Het is snel en correct, want als mama heb je niet echt veel tijd met het nieuwe hectische leven te gaan shoppen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.