Threa Lorist

Ik ben Threa Lorist, ontwerpster van het merk Lorijn en eigenaresse van webwinkel, www.studiolorijn.nl

De kleding van Lorijn wordt met zorg ontworpen en gemaakt. Voor vrouwen, die graag net weer even anders dan anders voor de dag willen komen,  vrouwelijk maar toch ook stoer. Er komt 2x per jaar een collectie uit. De kleding is tijdloos en goed met verschillende collecties te combineren. Gemaakt in de maten 36 t/m 44.

De ontwerpen van Lorijn zijn exclusief en gemaakt van leftover ontwerpers stoffen van bekende merken. Dit houdt onder andere in, dat er maar maximaal 10 kledingstukken per model te koop zijn. Een kledingstuk van Lorijn is altijd te herkennen aan het gehaakte bloementje ergens op het kledingstuk.

Om je outfit compleet te maken, kun je naast kleding van Lorijn, basisshirts en legging kopen van het merk Slippely. Ook hebben we de modieuze klompen van het merk Sanita Clogs in onze collectie. Deze klompen passen helemaal bij de stijl van Lorijn.

Dit alles is te koop bij Studio Lorijn. De bestellingen worden met zorg en persoonlijke aandacht behandeld. Wij rekenen geen verzendkosten om je aankoop te versturen. Dit maakt het nog leuker om iets te kopen. Mocht je aankoop toch niet helemaal zijn wat je ervan verwacht had, dan mag je het terugsturen en krijg je het aankoopbedrag weer retour.

Studio Lorijn wenst je veel shop-plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *