Angela Rooijmans

Emax Domina importeert trendy en kleurrijke producten van verschillende ontwerpers uit India. Alle producten zijn gemaakt van afval- of gerecycled materiaal, van goede kwaliteit en verantwoorde gemaakt in India. Emax Domina richt zich op vrouwen die graag leuke, aparte dingen kopen en zich daarbij goed willen voelen. De producten van Emax Domina zijn niet alleen mooi, maar ook verantwoord: ze zijn gemaakt van restmaterialen en op een duurzame manier geproduceerd.

Alle producten komen uit India. Bij de ontwikkeling van de producten zijn Indiase ontwerpers betrokken die oog hebben voor westerse trends. Hierdoor hebben de producten een eigentijdse en moderne uitstraling. Bijvoorbeeld: tassen van billboardmateriaal, portemonnees van autobanden, manden van gerecycled plastic, etc.

Voor mij is het heel belangrijk dat de producten op een verantwoorde manier gemaakt worden. Dit betekent dat de mensen die de producten maken een eerlijk salaris krijgen en dat er geen sprake is van kinderarbeid. Veel van de producten worden geproduceerd door zogenaamde ngo’s, oftewel zelfhulpgroepen voor vrouwen. Met een deel van de opbrengst worden nieuwe projecten geïnitieerd om de positie van kansarme vrouwen in India te verbeteren. De producten van Emax Domina kunnen direct door particulieren via de website www.emaxdomina.nl worden gekocht. Maar Emax Domina levert ook aan winkels, bedrijven en websites van anderen, én bemiddelt in de productie van maatwerkproducten.

Angela Rooijmans
Emax Domina
Mooi en verantwoord uit India

Adres: Flottielje 3, 1423 AL UITHOORN
Email: info@emaxdomina.nl
Website: www.emaxdomina.nl
Telefoon: (06) 51077126

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.