Boek: Onzichtbare interactie

Naast verbale en non-verbale communicatie is er een derde niveau binnen de interactie: het belevingsniveau of energetische niveau. Dit niveau geeft de doorslag in het persoonlijke contact. Inzicht hierin biedt ongekende mogelijkheden.
Stukgelopen vriendschappen, uit elkaar gevallen families, ruziënde buren, slecht functionerende afdelingen en spanningen tussen directies en werkvloer. Er gaat zoveel mis tussen mensen en het begint vaak zo enkelvoudig: een stroef contact, negatieve gevoelsbeleving, miscommunicatie.
Marie José Falke vraagt in ‘Onzichtbare Interactie’ aandacht voor de manier waarop we met een ander in verbinding treden. Zij maakt glashelder wat het onzichtbare energetische niveau te bieden heeft aan inzichten en handvatten voor een constructieve interactie.Het derde niveau is namelijk doorslaggevend in alle persoonlijke contacten. Het bepaalt de gevoelsbeleving van de ander, en daarmee diens vertrouwen en bereidheid om samen te werken.
‘Onzichtbare Interactie’ geeft inzicht in het veelzijdige derde communicatieniveau. De auteur leidt de lezer naar de essentie van verbinding en commitment en bewerkstelligt zo een betere balans tussen verstand, hart, fysieke vermogens en innerlijke wijsheid.
Marie José Falke vormt samen met haar partner Guido Popeyus het adviesbureau Falke & Popeyus. Zij begeleidt en traint al meer dan veertien jaar directies, managers, leidinggevenden en overige werknemers in presentatie, communicatie, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. Te koop bij www.bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.