Jouw boek als visitekaartje van jouw bedrijf en jouw visie

Geert Kimpen en Christine Pannebakker organiseren de schrijfweken. Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van een boek als ambassadeur van hun bedrijf. Wanneer je een bepaalde unieke dienst verleent, een bijzonder concept, of een duidelijke eigen visie hebt, is een boek de ideale vorm om deze te communiceren met zowel je bestaande als nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het prettig om wat ze van jou geleerd hebben, ten allen tijde in een aantrekkelijke vorm bij zich te hebben. Voor nieuwe klanten is het een kennismaking. Het maakt ze nieuwsgierig naar jou. Ze willen persoonlijk geholpen worden door de auteur van het boek dat hen geïnspireerd heeft.

Een boek verleent je visie, je zaak en jezelf autoriteit. Het onderscheidt je van andere bedrijven. Zowel in de vorm als in de inhoud kan je jouw eigenheid laten zien. De reden waarom klanten voor jou moeten kiezen, en niet voor een ander bedrijf dat iets soortgelijk doet. Met een boek verstevig je jouw positie in de markt.

christine 107Geert KimpenGeert Kimpen en Christine Pannebakker zijn ervaren schrijvers met bestsellers op hun naam. Zij weten als geen ander hoe je een aantrekkelijk boek moet schrijven. Ze ontwikkelden een Schrijfweek waarin ze álle aspecten van het schrijven van een boek laten langskomen. Tijdens de Schrijfweek coachen ze jou persoonlijk op jouw Schrijfplan. Een boek schrijven is een vak. Zoals jouw zaak jouw vak is. Zij leren je hoe je jouw verhaal op een wervende manier neer kunt schrijven. Verhoog de marktwaarde van jouw bedrijf, en van jou zelf als specialist door het schrijven van een goed boek.

 

De Schrijfweken vinden plaats in een mooie hotel in Someren van 24 tot en met 30 juni, en van 5  juli tot en met 11 juli. Alle informatie over de Schrijfweken, vind je hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.