Gratis kaarten Business on Stage met Olcay Gulsen

LET OP: De winnaars van deze actie zijn inmiddels bekend. Je kunt nog wel kaarten kopen via deze link.
Business on stage Olcay GulsenOp 9 december 2019 vindt de ‘Business on stage’ interactieve voorstelling plaats met Olcay Gulsen. Het De la Mar theater in Amsterdam nodigt ondernemers uit om dit event bij te wonen. Je kunt deze week meedoen aan de mail & win hier op Haar eigen Zaak! om gratis toegangskaarten te winnen. Kan jij erbij zijn op maandag 9 december om 20.30 in Amsterdam? Deze actie liep tot en met vrijdagochtend 29 november 9.00 uur.

Over de voorstelling

Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf, of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij Business on stage krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers. Zo interviewt dagvoorzitter Niels Houtepen Supertrash oprichter Olcay Gulsen; die al een girlboss was voordat de term bestond. Olcay zette het internationale modemerk Supertrash op, dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. In 2018 maakte ze echter bekend dat het modelabel failliet werd verklaard. Olcay vertelt eerlijk en vol zelfspot over haar weg naar de top, haar tegenslagen en wat andere ondernemers hiervan kunnen leren. Een avondje inspiratie van het hoogste niveau!

Kaarten en gratis kaarten winnen

LET OP: deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Wil jij naar deze voorstelling toe op 9 december? Doe dan mee en WIN! Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch onze gratis Haar eigen Zaak! nieuwsbrief. Met nieuws voor en door ondernemende vrouwen. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden voor onze e-mails. Als je onze nieuwsbrief al ontvangt, maak je even veel kans om te winnen. Ook dan moet je wel via bovenstaande link aanmelden om mee te doen met deze actie.

Heb je niet gewonnen en wil je wel graag naar de Business on stage met Olcay Gulsen? Kijk dan hier voor meer informatie en kaarten bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.