Persoonlijk leiderschap met Microkrediet voor Moeders januari 2016

Persoonlijk leiderschapWerken aan leiderschap in een bijzondere setting en tegelijkertijd zeer arme vrouwen op weg helpen naar een betere toekomst? In Januari organiseert Microkrediet voor Moeders samen met Lab voor Leiders alweer de 7e Female Leadership Journey. Van 29 januari t/m 8 februari 2016 is Indonesië het decor voor deze unieke en indrukwekkende reis.

Persoonlijk leiderschap

De Female Leadership Journey biedt vrouwen de kans om in een land vol spiritualiteit en diversiteit je persoonlijke leiderschapsstijl verder te ontwikkelen. Door reflectie en verbinding met jezelf en de omgeving draag je bij aan een betere wereld. Je helpt met deelname lokale moeders een grote stap voorwaarts te maken. Met het geld dat wordt betaald voor de leiderschapsreis starten namelijk tien lokale vrouwen een onderneming.
Female Leadership Journey

Komen deze vragen jou bekend voor?

• Wil je weten hoe je ondanks alle rollen die je moet vervullen toch bij jezelf kunt blijven?
• Wil je ontdekken waar je kwaliteiten liggen, hoe je anderen inspireert en meer succes ervaart?
• Hoe kom ik weer in mijn kracht en krijg ik weer plezier in werk?
• Hoe weet ik wat mijn (werk)missie is, wat wil ik eigenlijk echt doen?
• Hoe kan ik anders met druk en stress omgaan dan ik gewend ben te doen?
• Hoe luister ik naar mijn lichaam en wat doe ik daarmee?

Dan is de Female Leadership Journey iets voor jou! De professionele trainers/coaches van LAB voor Leiders leren je tijdens de reis hoe je op basis van het Multi Dimensionaal Systeem® alles van jezelf kunt gebruiken om zowel beroepsmatig als privé meer balans te ervaren, doelen te stellen en resultaten te krijgen behalen.

Ondernemende vrouwen in Indonesië

Logo NL 10 jaarEen bezoek aan het project van Microkrediet voor Moeders biedt je daarbij een bijzondere ontmoeting met ondernemende vrouwen in Indonesië. Een uniek leiderschapsprogramma dat draait om jou en de kracht van de ontmoeting.

Meer weten?

Wil je meer weten? Vragen over het programma of de training, neem dan contact op met Simone Vogel: svogel@microkredietvoormoeders.org of 06-42201083. Ook op de website van Microkrediet voor Moeders vind je meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.