Personeelsfeest organiseren? Leuke thema’s en tips!

Gave thema’s bij het organiseren van een personeelsfeest

personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is leuk. Het is het perfecte moment voor personeel om elkaar beter en van een andere kant te leren kennen. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven ieder jaar een personeelsfeest geven. Ga je ook een personeelsfeest organiseren? Kies dan voor een leuk thema! Ieder jaar hetzelfde feest wordt op den duur ook saai. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij geven je een aantal voorbeelden van gave thema’s voor een personeelsfeest. Zo kan je alvast een beetje inspiratie opdoen voor een feest waar iedereen nog lang over zal praten.

Kleuren thema’s

Wanneer je het niet te gek wilt maken kun je kiezen voor een kleuren thema. Hierin kun je eindeloos variëren. Als iedereen in dezelfde kleuren loopt zal het een leuke sfeer brengen tijdens het feest. Vaak zien we bijvoorbeeld een black en white party of iets met goud en zilver. Je kunt zelf natuurlijk ook iets bedenken. Misschien zijn de kleuren van het bedrijf wel een goede inspiratiebron voor een leuk thema. Een kleuren thema is lekker makkelijk en perfect voor een feest op eigen locatie.

Celebraties

Wanneer je het feest iets spraakmakender wilt maken kun je kiezen voor een celebraties party. Dit betekent niet dat je allerlei bekende mensen uit hoeft te nodigen maar dat alle medewerkers verkleed gaan als een bekend persoon. Het leuke hiervan is dat er ontzettend veel keuze is. De kans is klein dat er mensen hetzelfde gekleed zijn. Je kunt hier zelfs een prijs aan verbinden, bijvoorbeeld dat degene die het best verkleed is iets wint.


LEES OOK: Personeel lokken met een gezonde lunch op kantoor? Goed idee!?
EN Goed voor je personeel zorgen? Dat begint bij HR!


Gemaskerd bal

Voor een chique feest is een gemaskerd bal erg leuk. Veel bedrijven organiseren een gemaskerd bal tijdens kerst. Je kunt dit ook combineren. Bijvoorbeeld een gemaskerd bal met een black en gold party in 1. Een leuke en chique aankleding voor het feest maakt het helemaal af. Je kunt bijvoorbeeld een rode loper bij de deur leggen.

De mogelijkheden voor een personeelsfeest zijn eindeloos. Dit zijn slechts enkele suggesties maar je kunt ook zelf iets bedenken. Misschien is het wel leuk om iets te organiseren dat goed bij het bedrijf past. Als je nog geen idee hebt kun je ook aan het personeel vragen of zij suggesties hebben. Vaak komen hier leuke en vooral hele creatieve ideeën uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.