Voordelen van een zakelijk iPhone 12 abonnement

Zakelijk iPhone 12 abonnement

Overweeg jij een iPhone 12 aan te schaffen? Wellicht is een zakelijk iPhone 12 abonnement een interessante optie voor je! De kosten voor een dergelijk abonnement zijn voor veel ondernemers aftrekbaar van de winst. In het bijzonder, wanneer je het toestel nagenoeg volledig gebruikt voor de zaak. Door de kosten van de winst af te trekken, kun je relatief goedkoop bellen en chatten via de nieuwe iPhone 12. Het is overigens niet de enige reden om voor een zakelijk abonnement te kiezen. Het bespaart je namelijk ook een grote investering vooraf! De prijs van de iPhone 12 ligt hoog, maar is dat ook meer dan waard. In dit artikel lees je waarom.

Tip: kijk eens op Vodafone’s zakelijke iPhone pagina om te zien welke zakelijke abonnementen aangeboden worden voor de iPhone 12. 

Nieuwe iPhone 12 in vier modellen verkrijgbaar

Wanneer je de iPhone 12 zakelijk wilt gebruiken, heb je de keuze uit vier modellen: het basismodel, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Het is afhankelijk van de manier waarop je de iPhone gebruikt, welke van deze modellen het meest geschikt is voor je. Gebruik je de telefoon enkel om te bellen en chatten? In dat geval is de iPhone 12 Mini interessant. Het model is bijzonder compact, door zijn formaat van 5.4 inch. Wil je onderweg bestanden kunnen lezen of zelfs bewerken? Kies in dat geval voor de grote iPhone 12 Pro Max! Het model is met zijn formaat van 6.7 inch de grootste smartphone die Apple tot nu toe uitbracht. Het formaat van de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro is niet gewijzigd ten opzichte van de iPhone 11. Ook nu hebben deze modellen een formaat van 6.1 inch.

Snel schakelen met collega’s en tussen apparaten

De nieuwe iPhone 12 beschikt over de vereiste technologie, om je toestel te kunnen verbinden met het 5G-netwerk. Deze technologie zit niet in oudere modellen van de iPhone, wat een zakelijk iPhone 12 abonnement des te aantrekkelijker maakt. Met een 5G-verbinding deel je bestanden nog makkelijker met collega’s, overleg je digitaal en onderweg, enzovoorts.

Tegelijkertijd biedt Apple het voordeel, dat je eenvoudig bestanden kunt delen middels Airdrop. Het is een functie die op ieder toestel van Apple zit. Het rondmailen van documenten is hierdoor niet langer noodzakelijk. 

AR-toepassingen op de nieuwe iPhone 12

Ook niet onbelangrijk: als ondernemer wil je klaar zijn voor de toekomst! De kans is groot dat AR-toepassingen een grote rol spelen in de toekomst. Kijk bijvoorbeeld al eens naar de mogelijkheden om meubelstukken of bijvoorbeeld een behangsoort in een ruimte te projecteren met je telefoon. Met de iPhone 12 haal je nog meer uit deze AR-toepassingen. In het bijzonder wanneer je kiest voor de iPhone 12 Pro of de iPhone 12 Pro Max. Deze modellen hebben een extra LiDAR-sensor, die deze AR-toepassingen ondersteunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.