Ondernemende vrouwen

Er komen elk jaar meer ondernemende vrouwen bij. Vrouwen die een eigen zaak starten om werk en privé beter te combineren. Sinds 2002 help ik – Vivienne Westerhoud – ondernemende vrouwen met meer zichtbaarheid online én in de landelijke pers. Zowel online als offline. Met Haar eigen Zaak! wil ik het succes van vrouwelijke ondernemers vergroten. Ondernemende vrouwen kunnen zichzelf via deze website promoten.  Zo kunnen opdrachtgevers jou gemakkelijk vinden. En via persberichten help ik vrouwelijke ondernemers aan free publicity. Zelf startte ik in 2001 al met online ondernemen.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak!

Vrouwelijke ondernemers kunnen via Haareigenzaak.nl adverteren om een grotere doelgroep te bereiken. Zij krijgen een vaste vermelding op deze website én een publicatie op één van mijn online magazines. De afgelopen 20 jaar zette ik 5 online magazines op met een groot publiek aan vrouwen. Eén daarvan is deze site van Haar eigen Zaak! Hier publiceer ik naast de vaste vermeldingen ook artikelen van de leden, die graag een zakelijke doelgroep willen bereiken. Zoals freelancers en zzpers. Je krijgt daarbij ook een nieuwsbrief vermelding en exposure via onze social media. LEES HIER MEER OVER LID WORDEN en meld je aan!

Webshops, winkels & merken

Ondernemende vrouwen met een webshop of winkel kunnen natuurlijk ook lid worden van Haar eigen Zaak! Naast de vaste vermelding op deze website, krijgen zij een publicatie op mamashopt.nl, mijn online magazines voor moeders, die op zoek zijn naar leuke shops en producten ‘voor moeder, kind en thuis’.

LEES HIER ALLE VOORDELEN EN WORD VANDAAG NOG LID!

Pers & publiciteit

Westwood’s PR verzorgt publiciteit voor ondernemende vrouwen, webshops en merken. Daarbij richten wij ons op de doelgroep vrouwen en moeders in geschreven landelijke pers, online media en bloggers. Leden van Haar eigen Zaak! krijgen korting op pers & publiciteit. Ook ondernemers die adverteren op Mamas.nl en Mamashopt.nl krijgen die korting.

HEZ!tips & acties en E-book ‘Succes is Persoonlijk’
Hoofdredacteur & eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Het staat bol van de ondernemerstips en geeft een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Omdat zij naast de tips in het e-book, nog veel meer wilde delen met haar lezers, startte zij einde 2012 ook de HEZ!tips & acties. Daarin deelt zij in korte e-mails telkens één inspirerende tip met haar lezers. Daarnaast stuurt zij haar lezers af en toe een acties en kortingscodes. Aanmelden is GRATIS en kan rechts op deze site. Als je je aanmeldt, ontvang je ook een link naar het E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Helemaal GRATIS dus!

 

Contact

ir. Vivienne Westerhoud
Westwood’s Media
mobiel 06-51949755
email info@haareigenzaak.nl
website www.haareigenzaak.nl