Ondernemende vrouwen

Er komen elk jaar meer ondernemende vrouwen bij. Vrouwen die een eigen zaak starten om werk en privé beter te combineren. Sinds 2002 helpt Vivienne Westerhoud ondernemende vrouwen met meer zichtbaarheid in de landelijke pers. Zowel online als offline. Met Haar eigen Zaak! stelt zij zich ten doel het succes van vrouwelijke ondernemers te vergroten. Ondernemende vrouwen kunnen zichzelf via deze website promoten.  Zo kunnen opdrachtgevers jou gemakkelijk vinden. En via persberichten helpt Vivienne vrouwelijke ondernemers aan free publicity. Zelf startte zij in 2001 met ondernemen.

Lidmaatschap Haar eigen Zaak!

Vrouwelijke coaches en zakelijke dienstverleners kunnen via Haareigenzaak.nl voordelig adverteren. Voor 95,- euro ex btw per jaar staan zij al een heel jaar op deze site. Zij krijgen dan ook een nieuwsbrief vermelding en exposure via onze social media. Lees hier de voorwaarden en meld je aan!

Webshops, winkels & merken

Ondernemende vrouwen met een webshop of winkel kunnen voordelig adverteren via mamas.nl & mamashopt.nl, onze online magazines voor moeders. Daar lees je hier meer over. Je krijgt dan ook korting op PR.

Lees hier alle voorwaarden en word vandaag nog lid!

Pers & publiciteit

Westwood’s PR verzorgt publiciteit voor ondernemende vrouwen, webshops en merken. Daarbij richten wij ons op de doelgroep vrouwen en moeders in geschreven landelijke pers, online media en bloggers. Leden van Haar eigen Zaak! krijgen korting op pers & publiciteit. Ook ondernemers die adverteren op Mamas.nl en Mamashopt.nl krijgen die korting.

Meld je hier aan als lid van Haar eigen Zaak!

HEZ!tips & acties en E-book ‘Succes is Persoonlijk’
Hoofdredacteur & eigenaar van Haar eigen Zaak! Vivienne Westerhoud schreef in de zomer van 2012 het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Het staat bol van de ondernemerstips en geeft een persoonlijke blik op haar eigen ondernemerschap. Omdat zij naast de tips in het e-book, nog veel meer wilde delen met haar lezers, startte zij einde 2012 ook de HEZ!tips & acties. Daarin deelt zij in korte e-mails telkens één inspirerende tip met haar lezers. Daarnaast stuurt zij haar lezers af en toe een acties en kortingscodes. Aanmelden is GRATIS en kan rechts op deze site. Als je je aanmeldt, ontvang je ook een link naar het E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Helemaal GRATIS dus!

Wil jij je aanmelden als lid van Haar eigen Zaak!? Dat kost 95,- euro exclusief btw per jaar. Meld je hier aan.

Contact

ir. Vivienne Westerhoud
Westwood’s Media
mobiel 06-51949755
email info@haareigenzaak.nl
website www.haareigenzaak.nl