Vier je successen

Vier je successen, dat is belangrijk! Als ondernemer ben je een doorzetter, een harde werker. Onvermoeibaar zet je elke stap die je zetten moet om je klanten tevreden te stellen. Je stelt jezelf targets en motiveert jezelf deze ook te halen. Maand na maand, jaar na jaar. Het geeft veel voldoening als je succes hebt. Als je inderdaad van je klanten terughoort dat zij tevreden zijn. En je inderdaad ook je targets gehaald hebt aan het einde van het jaar.

Geef jezelf een pluim

Wanneer je als freelancer of ZZP’er werkt, dan is er niemand op de werkvloer om tegen jou te zeggen dat je iets goed hebt gedaan. Althans geen collega’s. Dus is het belangrijk zelf af en toe stil te staan bij je successen en die te vieren. Geef jezelf een pluim, een schouderklopje of vier wat uitgebreider je succes. Bijvoorbeeld aan het einde van het jaar of tijdens je zomerreces. Spring eens lekker uit de band en kijk terug op wat je bereikt hebt. Het zal je inspireren om de lat weer wat hoger te leggen voor jezelf.

Wat kun je doen om jouw successen te vieren?

En wat wil en kun je jezelf dan zoal geven? Een mooie vakantie in de zon. Een nieuwe garderobe voor jou en je gezin. Deel je feestje met vrienden en vriendinnen door een uitgebreid diner te (laten) koken. Ga naar het theater en sluit af op een dansvloer. Neem de vlieglessen die je altijd al wilde om jouw successen te vieren. Of ga duiken op Curacao. Neem een paar dagen vrij voor een yogha- en meditatie retraite of ga skiën met je hele gezin. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet. Misschien wil je met een kop kruidenthee naar de maan en de sterren turen. Maar neem tijd voor jezelf en bedank jezelf, vier jezelf en waardeer jezelf! Als je beseft wat je tot nu toe presteerde, zal het je motiveren nog meer te groeien. Gewoon omdat je gelooft dat het kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.