Volg je droom, zet de eerste stap!

Wat is jouw droom? Wil je een eigen bedrijf starten? Leren vliegen? Of een wereldreis maken? Wil je meer geld verdienen, of je bedrijf groter maken dan het nu is? Iedereen heeft wel een droom. Wat is jouw droom? En wat doe jij eraan om die droom te bereiken? Soms wacht je tot je de moed hebt, soms wacht je op voldoende geld, of tot je de juiste mensen tegenkomt. Maar wist je dat je ook zelf heel gemakkelijk de eerste stap kunt zetten? Gewoon door jouw droom met de wereld te delen. Praat met een vriend, je familie en vertel enthousiast waar jij van droomt. Dan zul je zien dat die energie van het ‘delen’ er alleen al voor kan zorgen dat jouw droom eerder verwezenlijkt kan worden. Volg je droom, zet de eerste stap!

De weg rolt zich uit

Anderen hebben waardevolle ideeën, willen misschien meedoen, kennen weer andere mensen die je kunnen helpen jouw droom waar te maken. Zo rolt de weg zich voor je uit. De eerste stap die jij zet is simpelweg formuleren en uitspreken waar jij van droomt. Voor sommige dromen heb je meerdere mensen nodig, andere dromen kun je alleen uitvoeren. En ook als je het alleen kunt doen is het goed je droom te delen. Voor aanvullende ideeën, morele support of simpelweg ‘applaus’. Je uit spreken helpt altijd. Het wordt concreter als je het met anderen deelt. Zo simpel is het. Want dan zul je eerder ook zelf geloven dat je het gewoon kunt doen!

Dromen en geld

Zelf ben ik ook van de dromen. Zo droomde ik ervan mijn werk zo in te richten dat ik altijd bij mijn kinderen kon zijn en na mijn scheiding toch voor mijn gezin zou kunnen zorgen. Ik wilde dat heel graag vanuit huis met mijn online magazine mamas.nl doen. Schrijven, delen en inspireren. En ook al zag letterlijk niemand er brood in, ik bleef dromen, geloven en er met iedereen over praten die het maar horen wilde. Ik kreeg veel hulp en ontmoette mensen waarmee ik mooie samenwerkingen heb. En zelfs het geld volgde mijn droom ook. Ik leef er nu al jaren van! Mijn nieuwe droom is om vrouwen met minder kansen te helpen hun dromen te realiseren. Door microkredieten te werven via mijn site mamaboom.nl. En ik droom ervan om mijn kinderen de wereld te laten zien, zodat zij hun leven lang een bredere kijk op ‘het leven’ zullen hebben.

Mamaboom! Droom

Op Mamaboom! kun je ook jouw droom plaatsen. Mamaboom inspireert en motiveert mensen om dromen te delen met de wereld. Door jouw droom te plaatsen en door vrouwen in ontwikkelingslanden te helpen met microkrediet om hun dromen waar te maken. Plaats jouw droom en stort daarvoor 10 euro aan Microkrediet voor Moeders, zodat nog meer vrouwen hun dromen kunnen waarmaken. En als je jouw droom deelt met de wereld, dan komt deze eerder uit! Waarom? Met z’n allen weten we alles. Als je jouw droom voor jezelf houdt, blijft het misschien bij dromen.. Droomjemee? Hier lees je hoe het werkt, neem nu actie!

Veel succes en geluk!
Vivienne Westerhoud
Westwood’s & Haar eigen Zaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.