Je Groene Pad, open dagen 23 & 24 juni

JE GROENE PAD: verbind je met de natuur en oogst jezelf. Een nieuwe aanpak: begeleiding op maat in de natuur met creativiteit, mindfulness en voeding. Stress, zorgen, gewichtsproblemen; in 6 weken begeleid door ervaren coaches naar een meer actief en evenwichtig leven. Kernwoorden: actief buiten bezig zijn, mindfulness en creativiteit. Het traject is voor mensen met stress, (dreigende) burnout, voedingsproblematiek, geen werk, of tijdens een anderzijds ingrijpende periode in hun leven. Mensen die op zoek zijn naar rust, coachende begeleiding en aandacht voor zichzelf. Vanaf begin april kunnen mensen die hiermee aan de slag willen terecht bij De Lijster en de Vink, een prachtige oude boerderij in de provincie Utrecht met een gevarieerd landschap en diverse tuinen.

Samen met de coaches wordt een begeleidingswens geformuleerd. Naar gelang de behoefte worden mogelijke activiteiten besproken die richting geven aan het traject. Voor een periode van zes weken, gedurende één dag per week kunnen de volgende mogelijkheden worden gecombineerd:
– Actief buiten zijn door werken in de (moes)tuin, wandelen, contact met dieren, bezig zijn met gezonde voeding;
– Rust en beleving in de natuur;
– Creatief en kunstzinnig binnen en buiten bezig zijn;
– Coaching en begeleiding door middel van gesprekken en oefeningen in mindfulness.

Dit is mogelijk doordat drie ervaren coaches/begeleiders elkaar gevonden hebben in deze nieuwe vorm van begeleiding. Wat we delen is ervaring met het begeleiden van mensen in de natuur, geloof in de krachtige werking van deze verbinding en vertrouwen dat het brede en gevarieerde programma mensen ruimte en inspiratie geeft om zich te ontwikkelen. Door dit aanbod kunnen dolgedraaide processen tot rust komen en vastgelopen processen op gang gebracht worden.

Op 23 en 24 juni zijn er open dagen.
Je kunt hierbij de tuinen bezoeken, vrijblijvend kennismaken, er een theetuin en verkoop van planten en kruiden, en er zijn creatieve workshops en minfulness.
De Lijster en de Vink
Langbroekerdijk A13
Langbroek
Wie weet tot dan
Simône Verlaan, Yvonne Kruseman en Ariënne Henkelmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.