Zzp’ers: Zorg voor je Zaak!

Zzp’ers hebben het lastig. De crisis zorgt voor onzekerheid en als kleine ondernemer is het niet altijd eenvoudig je hoofd boven water te houden. En toch zijn er, juist door de crisis, zoveel nieuwe kansen! Ik geloof in een nieuwe wereld, een nieuwe economie, die wij, dankzij de crisis, met zijn allen vorm kunnen geven. Doe je mee? Kleine ondernemers kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief mee doen met Zorg voor je Zaak!

Wat houdt het in? We plannen 3 gesprekken van anderhalf uur. In het eerste gesprek gaan we brainstormen over jouw bedrijf, in het tweede gaan we plannen en in het derde gaan we over tot actie. Je krijgt na elke sessie huiswerk mee. Voor zzp’er en kleine ondernemers met minder dan 5 werknemers kost dit traject € 225,00, maar leden van Haar Eigen Zaak betalen € 200,00. Bel 06-48474326 of mail naar info@pasadera.nl

 

Een reactie

  1. Leuk idee. Ik ben zelf al jaren zelfstandig, dus heb dit nu niet nodig, maar anders had ik er zeker over nagedacht. Ik zou wel wat meer willen weten over jou en je expertise.

    En misschien neem ik alsnog wel eens contact op, het met iemand anders praten over je bedrijf en toekomstplannen is nooit weg.

    In ieder geval veel succes,

    Simône

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.