Inspiratie voor kerstpakketten. Op tijd bestellen!

Inspiratie voor kerstpakketten

inspiratie voor kerstpakkettenSoms komt het voor dat je gewoon niet weet welk thema je gaat verbinden aan het kerstpakket dat je dit jaar aan je medewerkers schenkt. Dat is helemaal niet erg, want wij geven je graag wat inspiratie. Jouw medewerkers verdienen gewoon het beste kerstpakket, toch? Het is altijd leuk om een bepaald thema te kiezen, dat het afgelopen jaar jou en je collegae bezig heeft gehouden. Op het werk, of misschien juist privé. Als je met aandacht oplet wat jouw medewerkers bezig houdt, kun je het echt persoonlijk maken. Zij het teveel collegae? Dan moet je het groter aanpakken. We geven je graag wat inspiratie voor kerstpakketten!

Maar wat dan?

Beperk je als je geen inspiratie hebt eerst even tot de droge feiten. Bepaal bijvoorbeeld je doelgroep; wil je aparte pakketten voor de mannen en de vrouwen in je bedrijf of kies je voor eenheid? Vraag je af of er een thema is dat past bij je bedrijf en bepaal het budget. Bedenk ook welke kerstpakket goed aan zou sluiten bij het karakter van het bedrijf. Ga gewoon op zoek, check het aanbod van de nieuwste kerstpakketten en die van vorig jaar. Zoek met de handige zoekfilters eens op producten en trefwoorden. Dan komt de inspiratie, de kriebel vanzelf als je ziet wat je straks allemaal voor lekkers en moois aan je personeel kunt geven.

Stel persoonlijk een kerstpakket samen

Aan thema’s geen gebrek als het om kerstpakketten gaat. Een Italiaans pakket of liever een Oosterse? Een bierpakket of een pakket met vooral sterke dranken. Of geef je toch de voorkeur aan een origineel wijnpakket? Het is zelfs mogelijk om je pakket helemaal zelf samen te stellen, volledig gericht op een werknemer en diens eigenaardigheden. Ondertussen hebben de meeste aanbieders hun kerstpakketten voor 2019 al online staan. Kijken levert je ongetwijfeld alsnog inspiratie op.

De basics zijn vaak al heel goed!

Als je origineel wilt zijn, let er dan wel op dat je personeel er ook echt blij van wordt. Soms zijn de basics gewoon het meest populair. Waar je altijd iedereen een plezier mee kunt doen is bijvoorbeeld het Rituals pakket. Al jaren een vaste waarde binnen het indrukwekkende aanbod van kerstpakketten. Afhankelijk van jouw budget kun je een lekker product combineren en aanvullen met meer items. Je maakt een Rituals pakket dus zo duur als je zelf wilt. Rituals kerstpakketten zijn geschikt voor zowel dames als heren, ze hebben een luxe uitstraling en bieden alleen de lekkerste geuren. Kies voor een mooie bewaardoos en mooie producten. En weet je het echt niet? Houdt dan eens een anonieme enquête onder je personeel. Vraag hen wat zij het liefst zouden krijgen. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.