Blog abonnement voor drukke ondernemers

blog abonnement voor drukke ondernemers

door Vivienne Westerhoud, freelance SEO tekstschrijver & blogger.
Als ondernemer heb je het druk. Omdat je vooral met je core business bezig wil zijn, schiet het schrijven van nieuwe websiteteksten en blogs er vaak bij in. Dat is logisch, jij moet je geld verdienen en daarmee ben je al druk genoeg. Daarom blog ik al jaren ook voor andere ondernemers. Zij doen dat via een blog abonnement.

Wil jij dat ook? Elke maand 4x blogs ontvangen om je website te verbeteren? Kijk hier om te bestellen. LET OP: Er zijn deze maand nog slechts 5 2 abonnementen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Is schrijven niet jouw ding?

Misschien is schrijven helemaal niet jouw ding. Of ontbreekt het je aan inspiratie op het moment dat je je laptop openklapt. Dan lukt het je gewoon niet om met nieuwe teksten te komen. Terwijl je heel goed weet hoe ontzettend belangrijk het is om actief met je website bezig te zijn.

Je website als 24/7 ‘winkel’ voor potentiële klanten

Jouw website is een belangrijke plek om met nieuwe klanten in contact te komen. Zij zoeken en kopen steeds vaker online. En met jouw website heb je dus de kans om direct een groot publiek te bereiken. Het is de ultieme 24/7 winkel voor elke ondernemer. Een goede website met up-to-date informatie en inspiratie, biedt jou de kans om te groeien met je bedrijf.

Zonder publiek hebben jouw diensten en producten geen waarde

Je kan nog zo’n mooie website hebben, een sterk merk opbouwen dat opvalt en aantrekkelijk is voor jouw potentiële klant is net iets meer werk. Je kunt nog zoveel mooie producten of diensten aanbieden, maar als je geen publiek hebt, doe je dat eigenlijk voor niets.

Dat publiek, jouw potentiële klanten, bereik je het beste door structureel nieuwe content op je website te plaatsen.

Jouw woorden omzetten in een goedlopend verhaal

Zou het voor jou een opluchting zijn om het schrijfwerk uit te besteden?

Als je kijkt naar jouw beschikbare uren als ondernemer, kan jij dan je teksten wel zelf schrijven? Of zou je ze liever uitbesteden aan een expert? Iemand die echt weet hoe je met blogs meer bezoekers trekt.

Maar hoe zit het met de inhoud?

Jij weet precies wat jouw bedrijf inhoudt. Je schrijft het liefst al je websiteteksten zelf. Zo weet je zeker dat de woorden de lading dekken. Hoe kan een freelance tekstschrijver, die jouw bedrijf en producten niet kent, schrijven zoals je dat zelf zou doen?

Ik – Vivienne Westerhoud leg dat altijd zo uit:

Als copywriter is de eerste stap die ik zet: me inleven in de klant, de business en alles wat daarbij hoort. Wat is de missie? Welke toon gebruik jij het liefst. Ik ben expert in het ‘in de huid kruipen van’ ondernemers. Zo schrijf ik maandelijks voor een spiritueel coach, een werving- en selectie bedrijf en een ingenieursbureau. En ik schrijf blogs over ondernemen, mode, beauty en opvoeden. Allemaal uiteenlopende onderwerpen. En ook nog voor verschillende doelgroepen, met hun eigen toon. Of ik voorkeuren heb? Ik ben dol op duurzame initiatieven en bedrijven. En verder houd ik vooral van de afwisseling!

Waar zou ik blogs over moeten plaatsen?

Ik weet zeker dat je meer dan voldoende te melden hebt om steeds weer nieuwe onderwerpen te bedenken. Dat hoef je voortaan niet meer alleen te doen. Ik kijk ook naar jouw aanbod en de manier waarop mensen daarnaar zoeken online. Daar zit een schat aan informatie voor geweldige blogartikelen, die ook nog echt potentiële klanten naar je website zullen trekken.

Als ervaren SEO schrijver en content marketeer, let ik op de juiste zoekwoorden en geef ik advies over interne links binnen je site.

Hoger scoren in Google? Ja dat kan echt! Een ervaren SEO schrijver kan je daarbij helpen.

Blog abonnement voor drukke ondernemers en ZZP’ers

Met dit pakket krijg je maandelijks frisse, nieuwe content om de vindbaarheid van jouw website structureel te verbeteren.

Je krijgt:

  • Een (online) meeting vooraf, zodat jij uitgebreid jouw wensen en verwachtingen kan aangeven
  • Ik verdiep me in jouw bedrijf en wat jij aanbiedt, zodat ik echt namens jou kan schrijven
  • Een content plan waarin precies staat wanneer je welke tekst van mij ontvangt
  • Elke maand 4x nieuwe websiteteksten: SEO blogs of bijvoorbeeld een pagina die je wilt updaten en optimaliseren voor de zoekmachines
  • 1 correctieronde, waarbij je de mogelijkheid hebt om inhoudelijke feedback te geven
  • Per blog één social media tekst om je blogs te promoten

SEO-proof blogs die de vindbaarheid van jouw website naar een hoger niveau brengen!

(LET OP: Er zijn deze maand nog 5 2 blog abonnementen beschikbaar. Prijs: 695,- euro ex btw)
Dit blog abonnement neem je af per maand en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast!

Eerst kennismaken?

Ken je mij nog niet zo goed? Laten we dan eerst kennismaken! Je kan bellen naar 06 51 94 97 55 of mij mailen naar vivienne@westwoods.nl. Ik bekijk dan je website en geef je advies over wat je kan doen om je website beter te laten presteren.

Voorbeelden nodig?

Benieuwd hoe ik blog? Lees (bijna) alle blogs op deze website Haar eigen Zaak!! Ik schrijf op deze site al ruim 20 jaar blogs over ondernemen. En lees de blogs op de site van deze klant, een recruitment bureau, waarvoor ik naast de complete website tekst ook alle blogs schreef.

Wat anderen zeggen:

“Vivienne is supergoed in het vinden van de juiste tone of voice en van daaruit schrijft ze boeiende en vloeiende teksten. En er spreekt altijd een soort van natuurlijk gemak uit dat fijn leest. Ook is Vivienne altijd heel creatief in het gevoelsmatig meedenken en ze bedenkt de juiste invalshoek op het goede moment. Ook niet onbelangrijk, ze levert snel en goed. Kortom, ik ben heel tevreden!”

Patricia de Groot
Business- & Life coach
(vaste klant voor webtekst, blogs, nieuwsbrieven en e-books)

Over mij

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster

Mijn naam is Vivienne Westerhoud – oprichter en blogger van Haar eigen Zaak!- en ik ben ruim 20 jaar online ondernemer. Ik hielp al meer dan duizend klanten met SEO teksten en een goed content marketing plan. Heel graag help ik jou om je website te verbeteren. Juist nu andere vormen van online marketing duurder worden of zelfs helemaal wegvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.