Meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf?

meer naamsbekendheidJe hebt een eigen bedrijf en je wilt graag dat nóg meer mensen jouw bedrijf vinden? Er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken. Eén van de manieren is door te kiezen voor het laten bedrukken van tassen met jouw logo, bedrijfsnaam of een pakkende quote. Dit is uitermate geschikt voor winkels of webshops. Maar ook voor bedrijven die regelmatig op beurzen zijn kan een bedrukte tas een goed idee zijn. Vul de tas met goodies en promotiemateriaal en je zult zien dat er heel veel mensen worden bereikt.

Papier, katoen, plastic of duurzame tassen?

Wil je ook tassen laten bedrukken? Dan is er een aantal punten waar je op moet letten. Allereerst is het goed om te weten wat je precies op de tas wilt laten bedrukken. De meeste bedrijven kiezen ervoor om hun bedrijfsnaam om logo terug te laten komen op de tassen. Verder kun je zelf kiezen wat voor soort tassen je wilt bedrukken. Kies je voor papieren, katoenen, plastic of duurzame tassen? Let erop dat je ook altijd goed kijkt naar het formaat. Voor een winkel geldt vaak dat je beter meerdere maten kunt bestellen. Geschikt voor verschillende soorten items.

Aantal stuks

Wanneer je weet wat je op je tassen wilt en wat voor een soort tas je wilt laten bedrukken, is het tijd om te bepalen hoeveel tassen je wilt bestellen. Let erop dat er vaak een minimum aantal stuk geldt per afname. Let hier altijd goed op wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Daarbij geldt dat het vaak geen kwaad kan om een flink voorraadje te bestellen. Berg de tassen op in het magazijn en zo weet je zeker dat je de komende tijd geen nieuwe tassen hoeft te bestellen.

Levertijd tassen

Heb je ook bedrukte tassen nodig? Let er dan altijd op wat de levertijd is van de tassen. Aangezien de tassen bedrukt moeten worden kan dit vaak een aantal dagen duren. Heb je dus nog maar weinig tassen op voorraad? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling.

Het milieu en meer naamsbekendheid

Steeds meer mensen zijn milieubewust. Zorg er daarom voor dat je niet teveel plastic bestelt. Papieren tassen zijn heel functioneel voor eenmalig gebruik. En ook de afbeeldingen op een tas bepalen of mensen er graag langer mee willen lopen. Maak de tassen hip en gebruik niet alleen je logo, als je wilt dat ze langer gebruikt worden! Dat is goed voor meer naamsbekendheid.

Een reactie

  1. Maria ten Hoeve

    Een leuk idee inderdaad, voor als je een eigen zaak hebt. Ik kan me voorstellen dat draagtassen bestellen en bedrukken goed kan helpen je zaak te promoten. Een mooi logo erop en je valt meteen op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.