Werkplek op zolder maken voor je eigen zaak

Werkplek op zolder makenDe meeste vrouwelijke ondernemers die net starten met hun bedrijf, betrekken nog niet gelijk een kantoorpand. Zij zullen eerder kiezen voor een flexplek een lekker café waar zij inspiratie en internet kunnen gebruiken. Of zij werken vanuit hun eigen huis. Heb je de luxe dat je een aparte ruimte hebt op de begane grond? Dan kan je de kosten voor het inrichten en zelfs de huur of koop opvoeren als kosten bij de belastingdienst. Wil jij een werkplek op zolder maken? Omdat je daar ruimte hebt die je niet gebruikt? Misschien maak je een wachtruimte voor je behandelkamer of heb je een andere ruimte waar licht invalt vanaf het plafond. Het is belangrijk in een kantoor ruimte dat je het licht beheersbaar houdt. Ook al is het voor de spiegelingen die het op je beeldscherm teweeg kan brengen. Een expert van Veneta legt uit hoe je jouw dakraam kunt verduisteren als dat nodig is.

Zo verduister je jouw dakraam

Heb jij een dakraam en zou je deze graag willen verduisteren? Weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Dan ben je op het juiste adres, want in dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je het verduisteren van jouw dakraam aanpakt!

Welk merk dakraam heb je?

De eerste stap is om te kijken welk merk dakraam je hebt. Kantel je dakraam naar binnen open, op de bovenzijde van het kozijn aan de linker- of rechterzijde vind je een typeplaatje. Hier vind je alle benodigde informatie die je nodig hebt om een dakraam rolgordijn te bestellen.
velux dakraam Dakraam rolgordijnen zijn veruit de simpelste, goedkoopste en gemakkelijkste oplossing. De beste keus voor jouw dakraam dus. Heb jij een FAKRO of een VELUX dakraam?

Vind de type- en maatcode

Op hetzelfde plaatje aan de binnenkant van je dakraam kun je ook de type- en maatcode vinden. Deze twee codes geven simpelweg aan wat voor soort dakraam je hebt en wat de afmetingen hiervan zijn. Handig, want zo hoef je dus niet zelf met een meetlint je dakraam op te meten. Een voorbeeld van hoe zo’n type- en maatcode eruit ziet is: GGL C01 bij VELUX dakramen of FHP 1 (55/78) bij FAKRO dakramen. Wanneer je het juiste dakraam rolgordijn hebt uitgekozen op basis van het merk, type- en maatcode kun je beginnen met de leukste stap. Namelijk het kiezen van een kleur! Bij Veneta.com heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 18 verschillende kleuren.

Wil je meer tips lezen over het inrichten van je eigen thuiswerkplek? Kijk dan HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.