Karin Eikmans motto is ‘een leven lang leren’!

Interview Karin Eikmans, eigenaresse van All Eyes On You, coaching & advies. Karin (31) woont samen met Rutger en poes Nikita.

Met het opstarten van All Eyes On You in november 2008 probeerde ik in eerste instantie meer vrijheid en voldoening in mijn leven te krijgen. Ik ben een absolute voorstander van het “Nieuwe Werken”; ik werk graag zo effectief en efficiënt mogelijk waardoor mijn werk-privé balans optimaal is. Zo haal ik het beste uit mezelf en kan ik optimaal bijdragen aan de doelstellingen van opdrachtgevers.

Hoe heb je je voorbereid op je eigen zaak?

Mijn voorbereiding is voornamelijk een mentaal proces geweest. Ik wist al jaren dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Ik moest er alleen wel volledig “aan toe zijn”. Nou, dat was het geval in de zomer van 2008. Toen ging de knop om en heb ik besloten dat mijn leven een andere koers moest gaan volgen. Ik heb mijn vaste aanstelling opgezegd en en daar zat ik dan: aan de keukentafel met mijn computer. Het was en is spannend!

Waarom doe je precies wat je doet?

All Eyes On You is een coaching en adviesbureau dat zich bezig houdt met Performance – en Carrière coaching. Ik ondersteun medewerkers en organisaties in competentiegerichte prestatieverbetering en loopbaanplanning (waaronder outplacementtrajecten). Daarnaast kunnen bedrijven me inschakelen als assessment psycholoog en ben ik docent binnen het vakgebied Psychologie. Mijn motto is: een leven lang leren. Zowel binnen je vakgebied als in je persoonlijke leven. Met All Eyes On you probeer ik een bijdrage te leveren aan dit motto door individuen te stimuleren om over hun eigen  ontwikkeling na te denken.

Wat maakt jouw product een uniek product?

Mijn stijl is recht door zee. Mijn vraagstellingen zijn, zoals ze in Engeland zouden zeggen, “not for the faint hearted”. Mijn insteek is doelgericht en resultaatgericht. Tegelijkertijd ben ik integer en schep ik vertrouwen waardoor cliënten veel tegen me kunnen en durven te zeggen. Deze combinatie maakt dat ik goed kan aansluiten bij de wensen van de markt, maar tegelijktijd individuen wel op persoonlijk niveau kan begeleiden.

Wat is jouw inspiratie?

De veelzijdigheid van individuen en hoe elk mens echt uniek is!

Wat is je valkuil?

Ik wil veel in een korte tijd….dat gaat niet altijd.

Heb je een gouden tip voor andere onderneemsters?

Yes, you can!

Karin Eikmans, www.all-eyes-on-you.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.