Tischa Neve Kinderpsycholoog

Tischa Neve
Groot&klein www.grootenklein.nl en Opvoedcursussen.nl.
Iedereen kan opvoeden! Al voelt dat misschien voor jou niet altijd zo in de dagelijkse praktijk en hectiek. Soms is wat inspiratie en hulp daarbij heel fijn en handig om het thuis nog gezelliger en makkelijker te maken. Want ouder zijn en opvoeden is best een pittige klus.

Bewust en ontspannen opvoeden

opvoedcursusWil je graag zelf creatieve oplossingen kunnen bedenken voor elke opvoedsituatie en relaxter reageren op je kinderen? Bewust en ontspannen opvoeden, met meer zelfvertrouwen als ouder? Dan ben je bij Groot&klein van kinderpsycholoog Tischa Neve aan het goede adres. Bij Groot&klein kun je terecht voor alles rondom opvoeden: praktische tips en inspiratie via nieuwsbrieven, blogs, webinars en e-books, online opvoedcursussen en lezingen en workshops voor ouders en professionals.

Tischa Neve

Groot en kleinTischa Neve, bekend van het opvoedmagazine JM en het tv-programma Schatjes, werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering en zet jou weer helemaal in je kracht als opvoeder. Kijk voor meer informatie op www.grootenklein.nl. Aanmelden voor de online opvoedcursus kan op www.opvoedcursussen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.